Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson K700i program za snimanje razgovora  (Pročitano 3735 puta)
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 4s
e acikav on je pitao da li ima program da snima u bilo kom formatu a ne kako da snimi glas do prica Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
e acikav on je pitao da li ima program da snima u bilo kom formatu a ne kako da snimi glas do prica Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Da li postoji neka aplikacija za SE K700i koja može da snima razgovore u bilo kom formatu.

Unapred hvala.

Pa cekaj bilo koji format pa i ovo je format AMR. Siki razmisli malo o pitanju pre nego sto postavis Smile. Zar amr nije format jos covek je rekao u bilo kojem formatu
. Mislim da je on resio svoj problem kada sam mu ono rekao  Smile

Ako treba dacu vam i player za AMR ili prebacite na fon pa slusajte, a evo siki da cujes kako to izgleda kada sam ja snimao preko k700 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
ACA stan.rar (1450.25 KB)
« Poslednja izmena: 05. Sep 2006, 10:51:54 od acikav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 4s
aj otslusacu ali daj bre dao si fajl 1 mb breeee meni ide komp 3kb p sec ali ajde otsusacu i da li ima neki program koji mi pravi mp3 format dok snimam i da li takav uopste postoji Smile Smile
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~

koji si car kako zezas ljudeeee  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 05. Sep 2006, 11:27:54 od siki 45 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
aj otslusacu ali daj bre dao si fajl 1 mb breeee meni ide komp 3kb p sec ali ajde otsusacu i da li ima neki program koji mi pravi mp3 format dok snimam i da li takav uopste postoji Smile Smile
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~

koji si car kako zezas ljudeeee  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Ne nema program koji snima u mp3 ali mozes da prebacis posle preko nekog konvertora, e to sto zezam te likove nisam namerno ih zezao nego neko je dao pogresno u oglasima moj br i zvali me ceo mesec cak i sada me nazovu a meni dosadilo da govorim da je greska i onda pocnem da ih malo zezam da mi bude zanimljivije Smile  Ko god moze neka odslusa bas sam se zezao sa njima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 4s
bash tebe briga Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
bash tebe briga Smile Smile Smile

Voda k'o izvorska -----   Ha ha ako si odslusao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Neki još ne shvataju da ne poseduju telefon sa operativnim sistemom već java zezalicu a već zahtevaju aplikacije za različite namene?!?
Kupite telefon sa operativnim sistemom ako vam je do dodatnih programa, ........ ovako vam preostaju samo saveti koje ste dobili na prvoj strani!

Ovakvi telefoni su ograničeni na svoj sistemski softver i malo vajde od nekih dodatnih Java programa za proširenjem upotrebne vrednosti. Toga su valjda svi svesni prilikom kupovine istih i ne kapiram post. zahteve za dodatnim aplikacijama koje ne postoje?!?

Ova tema ide u off, samim tim ako neko nema nešto pametno da doda - preporučujem ->
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 4s
koliko ja vidim nisi je zatvorio Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
Neki još ne shvataju da ne poseduju telefon sa operativnim sistemom već java zezalicu a već zahtevaju aplikacije za različite namene?!?
Kupite telefon sa operativnim sistemom ako vam je do dodatnih programa, ........ ovako vam preostaju samo saveti koje ste dobili na prvoj strani!

Ovakvi telefoni su ograničeni na svoj sistemski softver i malo vajde od nekih dodatnih Java programa za proširenjem upotrebne vrednosti. Toga su valjda svi svesni prilikom kupovine istih i ne kapiram post. zahteve za dodatnim aplikacijama koje ne postoje?!?

Ova tema ide u off, samim tim ako neko nema nešto pametno da doda - preporučujem ->

Slazem se u potpunost Smile Smile

koliko ja vidim nisi je zatvorio Smile Smile

Ako nije on mogu to i ja da uradim, he he.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.202 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.