Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung x-100  (Pročitano 834 puta)
25. Apr 2004, 09:21:39
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Drugar je kupio ovaj telefon i imao sam prilike malo da ga koristim. Posto me je telefon POTPUNO sokirao u pozitivnom smislu, evo napisacu par utisaka o njemu.

Prvo da kazem da sam imao izvesne predrasude u pogledu x100, jer je to naslednik c100, koji je jedno veliko govno od telefona u svakom pogledu. Valjda sam se zato toliko i odusevio kada sam x100 video u praksi.

Telefon je pre svega izuzetno lepog dizajna, izuzetno elegantan i prilicno dobro lezi u ruci. Naravno o dizajnu ne vredi raspravljati, ali telefon koji sam video na slici i telefon koji sam imao prilike da koristim u praksi su kao nebo i zemlja, odnosno telefon u prirodi izgleda MNOGO lepse nego na slici.

Ima, sto je sada vec standard za samsung, izuzetno jasno osvetljen display, sa 65 000 boja. Melodije su takodje vec nesto po cemu je samsung i ranije bio poznat, tako da sto se toga tice ovaj model ne odskace od prethodnika. Znaci melodije su izuzetno glasne, prodorne, mnogo prodornije nego na recimo mojoj nokiji 7650, a posto je rec o mmf-u zvuce stvarno odlicno. Ovo sam doduse i ocekivao od samsunga jer kada je rec i display-u i melodijama tu samsung nikada nije imao problema. Ono sto medjutim nisam ocekivao, a sto ovaj telefon moze, to je podrska i za MID file-ove, sto recimo c100 nije imao i sto me je prilicno iritiralo. Znaci x-100 ima i podrsku kako za MMF tako i za MID, pa samim tim niste ograniceni u pogledu melodija, vec mozete da trpate sta god vam dusa pozeli. To me je bas prijatno iznenadilo.

Sto se menija tice i tu se vidi znacajan napredak, tako da meni nije vise onako klasicno samsung-ovski iskomlikovan, pa da vam treba po pola sata dok pronadjete sta vam treba. Prilicno je sve manje-vise tamo gde bi se i ocekivalo da bude, tako da je to jos jedan plus za x100.

Telefon ima podrsku za GPRS koji radi prilicno brzo i stabilno, podrsku za MMS, sto ce mozda neko smatrati suvisnim podatkom. Medjutim moja sestra od ujaka je skoro kupila samsung S500, koji kosta 250 eu i koji NEMA PODRSKU ZA MMS Smile . Kada sam to cuo, automatski sam stavio samsung na sovju crnu listu. Zamislite taj bezobrazluk, da u vremenu kada telefoni od po 70 eu imaju podrsku za MMS, samsung prodaje model za 250 eu koji nema podrsku za MMS i nema skoro nista od naprednih opcija. Siemens s55 koji kosta 150 eu ima recimo bluetooth, a samsung s500 koji kosta 250 eu, to nema. Stvarno strasno Smile . Ovo vam pricam zato sto koliko sam se razocarao u s500 toliko sam se odusevio sa x100, koji da ireonija bude veca kosta vise nego duplo manje od s500, a mnogo je tehnicki napredniji telefon od njega.

Tastatura na x100 je takodje prilicno dobra. Ima malo veci hod tastera, ali su oni jasno definisani, nema setanja tastera levo-desno i imate potpunu kontrolu nad tasterima, odnosno tacno imate osecaj koliko intenzivno je potrebno pritisnuti taster da bi on reagovao. Sto se tice unosa teksta, tekst se moze prilicno brzo unositi. NAravno mala fora kod samsunga je u tome sto ako imate rec koja se sastoji od slova na istom tasteru i ako cekate da vam on sam prebaci na sledeci karakter, to ce trajati prilicno. Medjutim fora je u tome da treba pritiskati strelicu na desno i kada to radite, mozete kucati prilicno brzo tekst. Sto se samog kretanja kroz menije tice, prilicno je brz telefon i tu nebi trebalo niko da ima bilo kakve primedbe.

Ono sto me je mozda i najvise odusevilo to je sledece. Drugar koji je kupio telefon kada je dosao kod mene i kada sam ga pitao koliko telefon ima memorije, on je rekao da ne zna, ali da misli da ima oko 9 mb. Ja sam se tu slatko nasmejao i rekao mu da je to mozda 900 kb ili tako nesto i da nema sanse da ima 9mb. Medjutim onda sam usao u telefon i pogledao i skoirao se kada sam video da telefon stvarno ima 9mb INTERNE MEMORIJE. To je stvarno nesto sto nisam mogao da verujem i sto je ZA SVAKU POHVALU. Toliko memorije INTERNE, ja ne znam ni jedan telefon i to mnogo skuplji od x100 da ima. Suvisno je pominjati koliko slika, melodija i svega ostalog moze stati u telefon sa ovoliko memorije.

Na kraju, da ne bude sve tako idealno, da kazem da je mozda i jedina mana koju sam ja uspeo da primetim ta sto telefon izgleda nema ic port. Kazem izgleda zato sto po sajtovima pise kako ima ic port, a ja nisam uspeo da ga pronadjem. Nadam se da nije u pitanju to da nisam uspeo da pronadjem ic port, pa zato pretpostavljam da ic port ne postoji. To je mana sama po sebi, a narocito ako se zna da je prethodnik ovog podela, znavi c100 koji je rekao sam veliko govno od telefona u svakom pogledu imao ic port. Mada opet kada malo razmislim, ako samsung ne zna da napravi ic port bolje nego sto su to uradili na c100, onda mozda i bolje da ga uopste nisu ni stavljali na x100.

Sve u svemu za telefon koji kosta malo vise od 100 eu, moze se slobono reci da je BEST BUY i da boljeg za te, a i za MNOGO vece pare NEMA, a narocito ne u  njegovoj klasi.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
imadoh prosle nedelje c100 u rukama, i osim lepog dizajna, nisam videla nista drugo, samo mogu reci da mi se dizajn c100 vise dopada od x100, za karakteristike ću da ti verujem
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Jeste da su ga malo unesrecili sa dizajnom.... al nije klasican samsung fon... ima svoje kvalitete.... mada... koliko sam upucen moze mu se lako desiti da uskoro pocne da brljavi... nakon mesec dva krene da brljavi sa dometom cesto
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
P rekao sam, o dizajnu ne treba diskutovati. Meni je dizajn x100 bas super i mnogo lepsi od c100. Sto se karakteristika tice, sve ovo sto sam rekao su cinjenice, koje sam ja licno ustanovio, tako da nema razloga za sumnju. Telefon je za sada stvarno odlican, a sta ce sa njim biti kroz mesec-dva to ne znam. Sve u svemu jos jednom ponavljam, izuzetno sam prijatno iznenadjen onim sto sam video, narocito imajuci u vidu da kosta SAMO 100 eu.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
koje sam ja licno ustanovio, tako da nema razloga za sumnju.

Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Telefon ima jako lepu memoriju, podnosljiv software i sve je to ok.. ali serem se na fon koji nema ni irda ni bluetooth
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Licni tekst :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 821
mob
Nokia 6630
Pa SF, koliko para toliko i muzike Smile
IP sačuvana
social share
Veruj u ljubav i kad ti zadaje bol!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nema neke koristi od telefona ako to nema.. bar meni... al eto...
To je ono... da su mu stavili to mogli su da mu guraju 30-40 evra visu cenu... al budale... sta ces
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa ocigledno da samsung ima neke probleme sa ic-om, a narocito sa bt-om. Cak sta vise ja ne znam ni jedan samung koji ima bluetooth. Smile Sto se ic tice, ipak je ovo telefon od 100 eu koji ima 65000 boja, odlicne melodije, lep dizajn, OGROMNU memoriju i tako dalje, tako da mu se moze oprostiti jedan ovakav propust, koji to definitivno jeste. Inace, vec sam rekao, ako samusng ne zna da napravi ic bolje nego sto je to uradio na c100, onda bolje i da ga ne prave. Na c100 je ic sluzio samo za ukras. Ne mozes slati ili primati sa njega bilo sta na drugi ili sa drugog telefona, vec samo preko irda, mada ni to nije sigurno. Sve u svemu, mozda su ljudi shvatili da su napravili sranje na c100, pa su odlucili da im je pametnije da ne stavljaju ic uopste nego da ga stavljaju tek reda radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Videcemo kako ce telefon raditi kad se malo razgazi...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.