Posedujem PC suite 4.81 koji je klasifikovan za 6310 Nokiu mobilni telefon.Upario sam komp. i telefon.Sve je tu ok.Ali kod sinhronizacije tj kada zelim da ostvarim konekciju radi sinhronizacije "error code bla,bla".Deinstalirao,podesavao,gasio procese i aplikacije ali nishta.Dali ima nekog objashnjenja?Dali je neko imao ovakav tel. i ovaj problem?Imao sam do sada puno modela smrthphone nokia i sve su radile super sa njihovim verzijama pc suite programa.Ali ova starudija nece.Sad jedino nju imam i trebam da ubacim oko 400 kontakata iz kompjutera.Ali jok.Nece.. Dali mozda trebam neku stariju verziju pc suite da ubacim? Telefon se naveze i odmah ga kompjuer odbaci...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.