Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: razne grafike 4730 2kom,ASUS 4850,WD 640GB,AM2 cpu,vga cooler...  (Pročitano 907 puta)
18. Maj 2011, 12:43:11
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC 8s
Na prodaju/zamenu:

1.ASUS ATI HD4850 512MB DDR3 extra karta moze da potera sve novije igre u HD i Full HD rezoluciji

od prikljucaka ima 2xDVI i TV-out(za povezivanje starih CRT televizora)

Full pakovanje velika ASUS kutija sa DVI to VGA konektor-om i CD-om i naravno pisanom vazecom garancijom do avgusta meseca

cena 50e/5000din

moze zamena za slabiju uz vasu doplatu

2.AMD Athlon LE1600 2.2Ghz 1MB L2 cache za AM2 socket moze i na AM2+ ploce 100% ispravan cena 20e/2000din bez zamene

3.WD 640GB sata2 Blue model WD6400AAKS ispravan garancija cena 4499din(pun je HD i Full HD filmova do vrh-a) moze zamena za drugi hardver

4.Sapphire 4730 512mb ddr5 u garanciji full pakovanje cena 4499din od izlaza poseduje DVI/VGA/HDMI
moze zamena za slabije uz vasu doplatu

5.Sapphire 4730 512mb ddr5 sa nereferentnim hladnjakom(sa 4 heat pipe-a) tera novije igre bez problema cena 4499din od izlaza 2xDVI i TV-out(za one koji zele da povezu stari TV)
moze zamena za slabije uz vasu doplatu

6.AMD Box cooler od X6 procesora sa heat pipe-ovima odlicno hladi cena 10e

7.Coolermaster Coolviva Z1 VGA cooler hladio 4850 iz prvog posta temp 32C u idle extra tih dajem 8cm vent uz njega cena 10e ili uz kartu zajedno 55e(iz prvog posta)
evo link-a ka cooler-u   http://is.gd/wPQKks

Sva ostala pitanja i kontakt na PP ili 0648868166

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
ASUS 4850.jpg (0 KB)
*
CM Z1.jpg (0 KB)
*
wd 640gb.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC 8s
stavka 2 rezervisana ostalo aktuelno

ponovo aktuelna i stavka 2 doslo je do ispale(znaci sve je aktuelno)
« Poslednja izmena: 19. Maj 2011, 21:57:09 od Agresorgsp1986 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC 8s
stavka 5 nova cena od 4000din

ostalo ne promenjeno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Hey drug.   :wave: A jel se moze znati odakle si ti? Jer da znam imam li racuna doci po graficku ako uzmem.  Interesuje me ASUS ATI HD4850 512MB.  Imam slabu graficku, a treba mi ta za GTA 4.  Kakve primas za zamjenu???  :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC 8s
Hey drug.   :wave: A jel se moze znati odakle si ti? Jer da znam imam li racuna doci po graficku ako uzmem.  Interesuje me ASUS ATI HD4850 512MB.  Imam slabu graficku, a treba mi ta za GTA 4.  Kakve primas za zamjenu???  :D

iz beograda sam...sto se mene tice ako niste iz BG-a moze slanje kurirskom sluzbom.sto se zamene tice prednost naravno ima kes a u zameni samo slabiji hardver(jedan) uz doplatu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC 8s
stavka 2 CPU LE1600 prodato

ostalo aktuelno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.126 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.