Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wreckage (mod za Crysis Wars)  (Pročitano 1235 puta)
17. Maj 2012, 00:15:16
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
Browser
Chrome 20.0.1132.3
mob
Motorola 
Juče ga započeh i pobesneh već nakon sat-dva igranja ! Radi se o " Wreckage " stand-alone verziji moda za CrysisWars (u ovome slučaju to bi značilo da je samo korišten odgovarajući endžin,ali da na računaru nije potrebno imati prethodno instaliran bilo koji deo Crysis-serijala ). Detaljnija objašnjenja na MODDb-u,tj. ovde .

Mod dobi ocenu 9.3 (istina od "tek" 66 igrača),nahvališe ga po IT-medijima :

"... PC-ACTION wrote:
"The final part of the thrilling trilogy is incredibly successful. - Excellent work!"

PC-GAMES wrote:
"Masterpiece"

PC-GAMEPLAY wrote:
"[...]intense action scenes where even Call of Duty can eat their heart out."

GAMESTAR wrote:
"Damn good."   ..."

...,a moja vam malenkost poručuje - ne pipajte ga dok moderska ekipa ne ispravi par mana (,ali mana veličine Godzile) !!!
Dobro :
- ume da potraje (nisam stigao do kraja,a dokle sam nakon 3 sata igranja stigao - pojma nemam !)
- okruženje u kome se odigrava (isto ono ostrvo iz keca + "...najveća kineska luka na njemu...") nije preterano monotono

Loše :

- mod je na švapskom jeziku (ogromna mana !!! ),sa sitnim engleskim titlom
- glasovna gluma mož´da prođe (mada nije za pamćenje),ali...u sred ste masovnog vatrenog okršaja,sadruzi vam nešto dovikuju,komanda vam nešto naređuje,a vi penzionerski čituckate sitna slovca dok vas neprijatelj filuje rafalima
- posledica prethodnog : veći deo odigranoga nisam znao šta se od mene traži (osim ako stisnem dugme za početni brifing)
- likovi veoma tromi,drvenih nogu i sporog repetiranja (nije do grafe ! )
- nivoi tamni - ne razlikuju se "naši" i "njihovi" (night-vision je isprano bledozelen i još gori)
- detektovanje neprijatelja je (obostrano) katastrofalno - nekoliko puta su prošli na pola metra od moje pozicije, HUD ih nije registrovao kao pretnju,nisu ni oni zapucali na mene
- posledica prethodnoga : često se dešavalo da i pri odličnoj vidljivosti ne razaznajem ko mi je meta,a ko saborac
- najiritantnija od svega su bagovanja pri "neophodnim radnjama" : ne može se ući u vozilo,ne može se podići AA lanser,likovi ključni za odmotavanje priče stoje zaglavljeni po ćoškovima...
- što više sejvovanja (ručnog/automatskog) - to više bagovanja...
U kvalitet samoga zapleta ne ulazim,jer sam se raznih ideja nagledao i nagledao kod OFP/Arma modova...
Sve mi se čini da je ona previsoka ocena sa početka tipičan švapski ego-trip...
I da završavam sa dva biser-dijaloga (eh,Švabe,Švabe...,vas može jedino Maradić da gotivi...),međ silnim "Forverz!" i "Schnelll" urlanjima :

"Buaaahhh! Kakav je to miris ?"
"To je korejski smrad !"
----------------------------------------
(vozeći se na oplati tenka...)
" Volim miris koagulisane krvi naveče ! "    Smile
« Poslednja izmena: 17. Maj 2012, 00:19:51 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.