Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Simens reset  (Pročitano 956 puta)
16. Dec 2003, 02:23:12
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
mob
Nokia N70,6303,K610...
Kupio sam polovan simens S55 i zanima me kako da ga vratim na reset default da mu sve bude kao kada je kupljen zato sto imam samo oko 25 melodija a mislim da treba da ima oko 40, znaci gde mu se nalazi reset to default ili da li ima neka sifra koju bih mogao da ukucam da se vrati na staro?
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
idi u opciju RESTORE FACTORY SETTINGS , tako je bar kod Nokie
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nokia je nokia... ne znam napamet ne bih da nagadjam...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
mob
Nokia N70,6303,K610...
Nasao sam gde je glavni reset ali nece da ga vrati na factory settings probao sam nekoliko puta zaredom ali nece da ga vrati
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
to ti je siemens....
Sutra ce da svrati ortak koji se igrao sa s55 pa zna verovatno tacno...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Posto se verovatno od mene ocekuje da kazem kako se radi ovo, moram da vam kazem da se nisam zezao sa s55 mnogo, tako da ne znam, ali ako si nasao vec opciju za glavni reset onda ti je to to.

Pretpostavljam da si zakljucio da to ne radi zato sto ti se nije pojavilo 40 melodija kao sto si ti hteo. Nisam siguran ali koliko ja znam, mislim da s55 i nema 40 melodija, nego nesto oko 20, tako da ako zbog toga mislis da reset ne radi, onda da te obradujem da ipak radi.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
mob
Nokia N70,6303,K610...
Ne nisu samo melodije u pitanju vec nijedna stavka nije promenjena znaci primer: profile mode, konkretno 2 moda mu i dalje stoje onako kako sam ih namestio i imena se nisu izbrisala koja sam ja "rename" pa zatim folder koji se zove pesmice i dalje ga ima pod istim imenom, poruke koje su poslate i dalje su tu itd...  lose si pretpostavio sto se tice reseta, meni je ovo prvi simens a promenio sam oko 30 tak mobilnih telefona
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Sto se tice sadrzaja u memoriji telefona, za to sam skoro siguran da ti se nece, bar ne onaj koji si ti naknado stavio, promeniti. Znaci ako si ti ili neko drugi napravio neki folder novi i tu stavio neke stvari, nece ti reset telefona to vratiti sigurno. Za profiles sam takodje ksoro siguran da ti nece vratiti na to sto ti mislis, znaci da ti obise sve profile posle drugog i prva dva rename-uje na stare nazive. Mislim da reset podrzazumeva neke manje vise nebitne stvari, tipa kontrast, welcome note i tome slicno i mislim da preko reseta telefona neces uraditi to sto bi ti hteo. Mada nisam 100% siguran, tako da neka ti neko ovo potvrdi ko ima s55.

Evo mogu i da ti obrazlozim zasto tako mislim. Do sada sam imao dosta siemens-a i radio sam sve moguce i nemoguce stvari sa njima. Na sl45, to vazi i za ostale, koji sam zadnji imao, kada ga flash-ujes, sto podrazumeva prvo BRISANJE celog flasha telefona, pa onda upisivanje novog, na njemu sadrzaj mmc kartice odnosno memorije teleofna ostaje identican. Znaci sve sto si ti stavio i kako si stavio na karticu stoji i to se ne menja i ako si flashovao telefon. Takodje imena i podesavanja profiles ostaju identicna, tako da mislim da ako se ovo ne menja flashovanjem telefona, koja je mnogo radikalnija stvar od obicnog software-skog reseta onda se to nece promeniti ni obicnim resetom.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.