pozivamo vas radi spaljivanja, jer ste dostigli prosjecnu starost. nasa demokratska zajednica ne moze od vas ocekivati vise nikakve koristi pa ste automatski potpali pod cl. 7. Stav 3. Naknadnog zakona o penzionerima. zato morate odmah, a najkasnije u roku od 10 dana, prijaviti drzavnom krematorijumu, zagreb kod peci br. 6 vrata br. 1 radi spaljivanja vase smijesne pojave.
odmah morate prekinuti sa uzivanjem alkoholnih pica, jer postoji mogucnost od eksplozije prilikom spaljivanja. Isto tako potrebno je da svoju vodenu glavu temeljito ispraznite da nam se ne pogasi vatra.
na spaljivanje se javite po mogucnosti okupani i obucani u cisto.
narocitu paznju obratite na noge, jer nase dezodorirajuce peci nisu testirane na veliki smrad.
molimo vas, da sa sobom ponesete naramak drva, torbu ugljena, jedan lonac za cvarke i jedan za kosti. U koliko prethodno platite postarinu vasi ce ostatci biti poslani na naznaceni naslov.
u suprotnom biti ce poslani u tvornicu umjetnih gnjojiva na daljnu preradu.
ovaj dopis vrijedi kao odjava u maticnom uredu, a takodjer u pogrebnom poduzecu, ako bi vas optuzili da kvarite godisnji plan ukopa.
u koliko ste ovaj dopis pravilno shvatili, razumijeti ce te da vas nasom dobrotom mozemo spremiti u prah i pepeo, umjesto da vam iz nosa raste trava.
e, da. . . Doslo vrijeme za jos jednu hdz anegdotu. Moj stari je zastupnik u zupanijskom parlamentu (ili kako se vec to zove), tako da je ovo skoro pa iz prve ruke. Naime, glasalo se je za nesto vazno i vecini lokalnih hdz-ovaca nije bila po volji naredba koja je stigla iz sredisnjice. Kad su se prebrojali prije pocetka sjednice ustanovili su da ako se jedan od njih ode prosetati u grad, da ce oporba imati taman dosta glasova da nadglasa hdz (a bila je zima, -10 vani). E, sad se je jedan izvukao vanka da ga ne vidi djuro decak (koji je bio dosao da nadgleda glasanje). I tako, ide tocka po tocka dnevnog reda, kad najednom skoro prije samog glasanja upada jos jedan hdz-ovac (covjek malo zakasnio). I sto ce sad. . . Ljudi se dosjetili jadu, pa je jedan od njih otisao do wc-a (po zadatku, moglo bi se reci), s tim da ga je jedan od ostalih trebao otici pozvati kad glasanje zavrsi.
naravno, ovo sve ne bi bilo smjesno da hdz-ovci nisu napravili racun bez krcmara (odnosno oporbe). Prvo sto se je rasprava otegla na vise od sat vremena, drugo sto se je nekim cudom desilo da je oporbi pasalo ono sto je i hdz-ovcima naredjeno iz sredisnjice. . . Tako je ispalo da se je jedan hdz-ovac cijeli dan smrzavao na -10, a drugi odstojao sat vremena u wc-u, a sve uzalud. . . I tko kaze da u hrvatskoj nema demokracije. . .
probudio se franjo jednog jutra, vidio pao snijeg, poveselio se i izasao na balkon da udahne zraka. Pogleda on dolje, kad ono na snijegu mokracom ispisano 'tudjman'. Popizdio, normalno, svi znamo kakav je, pozvao strazu i pceo se derati na njih. Strazar se uzmucao i rekao pozvat cemo policiju. dosao glavni inspektor s ljudstvom, pobrali otiske, uzeli uzorke i povukli se. I nakon dva dana vrati se glavni i kaze franji 'pa, analizirali smo tragove. . . ' 'pa dobro, tko je, govori! ! ' 'pa, situacija je. . . Tako. . . ' 'ma tko? Naredjujem ti! Govori! ! ! ' 'pa, mokraca je od stipe mesica. ' 'i zasto on nije ovdje? Zasto ga niste uhitili? Kidnapirali? Bilo sto? zasto? ? ? ' 'pa. . . Rukopis je ankicin. . . '
umro franjo tudjman i dosao u raj. Sreo indiru ghandi i zaljubio se u nju. pa joj kaze: indira pokloni mi svoje srce ! a ona njemu: nemogu franjo, poklonila sam ga svome narodu ! franjo uporan: pokloni mi svoju dusu ! indira: i nju sam ostavila svom narodu . . . . franjo (ljut): pokloni mi onda svoju pi*ku ! indira : sta ce ti mija pi*ka kad si ti svome narodu ostavio ku*ac !
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
neznam dal vredi al' mnogo tvojih tema necu ni da citam posto je dugacka a mnogo me kosta da citam online a kad idem offline procitam i odah online pa mi to ide na ********....