Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: American Crime Story (2016– ) Serija  (Pročitano 3782 puta)
10. Okt 2015, 19:26:28
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 41.0

American Crime Story (2016– )   

>> IMDb <<

Opis Filma:

Nova antologijska drama od producenta Američke horor priče. Svaka sezona baviće se najgorim kriminalnističkim slučajem a za prvu sezonu izabrano je suđenje protiv O. J. Simpsona. U seriji glume: Cuba Gooding Jr., Sterling K. Brown, John Travolta, Connie Briton, Selma Blair, David Schwimmer i drugi.

Žanr: kriminalističko, dokumentarni

Creators: Scott Alexander, Larry Karaszewski

Glavne uloge:  Selma Blair, Connie Britton, Sterling K. Brown

Izvor teksta

prijevodi-online
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pošteno mu sudite, pa da ga streljamo!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2108
Zastava Indjija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Nokia Lumia 630
кад излази ??
IP sačuvana
social share
Волим пијане ноћи,мрзим мамурна јутра !!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
  Premijera serije je zakazana za februar 2016.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.116
mob
Nokia krntija
Ухватио сам пилот јуче на Фоксу, делује обећавајуће. Траволтине обрве хипнотишу.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
  Završio sam prvih pet epizoda i zasad sam zadovoljan.

Priprema porote i svedoka, zakulisane radnje i sami mediji su odlično predstavljeni. Pravo je čudo što se ovi naši tkzv."novinari" nisu setili da primene fore i fazione svojih američkih kolega. A fore su im takve da se i sad smejem. Na primer, fotografija okrivljenog Simpsona na naslovnoj strani je toliko zatamnjena da izgleda crnji nego što jeste.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
  Završio sam ovu sezonu i živo me zanima kome će biti posvečena sledeča sezona.

Ne znam za ostale ali ja sam više nego zadovoljan ovim što sam video. Cela ekipa je sjajno odradila posao i ja trenutno nemam nikakvih zamerki, čak mi je i "prijatelj" sa frizurom Indire Gandi bio dobar. Junak serije ipak nije Kuba Junior već K.B.Vans u ulozi advokata Dž.Kohrana. On je po mom mišljenju junak ove sjajne serije.

Sve u svemu preporuka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
mob
Nokia krntija
Sledeca sezona ce biti o gomili sranja u Nju Orleansu neposredno posle Katrine.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
  Zahvaljujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Афера „Левински” као тема за „Америчку крими причу”

Поред серије о злочинима током урагана Катрина и убиству Версачеа, продуцент Рајан Марфи направиће и једну о скандалу који је уздрмао америчку политичку сцену деведесетих

После великог успеха серије о суђењу века односно спортисти О. Џеју Симпсону за убиство бивше супруге названој „Америчка крими прича: Народ против О. Џеја Симпсона”, продуцент Рајан Марфи иде корак даље.

У другој сезони планираној за почетак следеће године позабавиће се крађама и злочинима који су потресли Америку у тренутку када ју је задесио ураган Катрина, док ће у трећој истражити убиство италијанског дизајнера одеће Ђанија Версачеа.

Као шлаг на торти, Марфи је можда и најзанимњивију тему за нову сезону оставио „крај”. Реч је о афери између некадашњег председника Америке Била Клинтона и стажисткиње у Белој кући Монике Левински.

Како преноси „Холивуд репортер”,  телевизијска прича о тајној романси која је уздрмала америчку али и светску политичку сцену биће заснована на књизи Џефрија Тубина „Велика завера: секс-скандал који умало уништио председника”.

Занимљиво је да Марфи иде опробаним рецептом – Тубинова књига о суђењу века послужила је у писању сценарија за прву сезону. Чак је и сам писац био ангажован као стручни консултатнт како се не би изоставили важни детаљи. Исто би требало да буде и сада.

У серији би требало да се види све оно што је публика са пуном пажњом пратила 1998. године: Клинтоново негирање афере, чувена плава хаљина са које је скинут ДНК који је разоткрио председника, Хиларину одбрану супруга, као и бројна понижења којима је била изложена млада стажисткиња.

Где је скандал ту је и Трамп

Прича о овој афери поново је добила на значају прошле године, када је Хилари одлучила да уђе у трку за америчког председника. У једној од најпрљавијих политичких кампања икада, у којој јој је главни противник био контроверзни бизнисмен Доналд Трам, афера њеног супруга није могла да буде избегнута. Тада су медији поново приказали Хиларине интервјуе у којима се освртала на овај догађај, али и један Трампов који је 1998. године дао за Ен-Би-Си. Тада је изјавио да овај скандал представља велико понижење за Клинтона и да је могао бити избегнут, али није јер је председник био окружен људима који су га погрешно саветовали. Пошто је Трамп победио Хилари у трци за председника Америке и у медијима је пристутан више него икада, не би зачудио Марфијев потез да бар у једној сцени оживи овај Трампов интервју у ком би тадашњег бизнисмена могао да одлуми Алек Болдвин који је то већ више пута радио у емисији „Суботом увече уживо”.

Познато је да ће се у овој причи, поред главних актера, појавити и други важни ликови попут Линде Трип која је снимила Моникино исповедање о афери са Билом, тужиоца Кена Стара, али и Билове супруге Хилари.

У медијима се већ помињу имена глумаца који би играли кључне улоге. Џон Слатери, који је бриљирао у серији „Људи са Менхетна”, Били Боб Тортон („Фарго”) и Шон Бин („Игра престола”) виђени су за улогу Била Клинтона, док се за улогу Монике за сада помињу Алисон Толман („Фарго”) и Лија Мичел („Гли”, „Краљице вриска”).

Улога Хилари могла би да припадне комичарки Кејт Макинон која је некадашњу прву даму глумила и у шаљивој емисији „Суботом увече уживо”, али и Кони Бритон са којом је Марфи већ сарађивао у првој сезони серији „Америчка хорор прича”, а тренутно глуми у музичкој драми „Нешвил”.

Сезона чија се премијера планира за 2019. годину, један је од пројеката који ће се пажљиво припремати, јер је сада, две године пре, помпезно најављен.

До тада, поред другог и трећег дела „Америчке крими приче”, Марфија очекује премијера серије „Feud” о легендарним свађама звезда из златног доба Холивуда – Бет Дејвис (Сузан Сарадон) и Џоан Крафорд (Џесика Ланг) – која је заказана за пети март.

Глумици Сузан Сарадон ово ће бити прва сарадња са Марфијем, док је Лангова са њим већ сарађивала током прве четири сезоне хит серије „Америчка хорор прича” која јој је донела пети „Златни глобус”, као и други и трећи „Еми” који су придодати осталој богатој колекцији глумачких награда које је добила у каријери.

Забрањена љубав на Шондин начин

Афера председника са стажисткињом била је тема и серије „Скандал” Шонде Рајмс у којој се  „забрањена” љубав родила између Оливије Поуп (Кери Вошингтон)и Фицџералда Гранта (Тони Голдвин). Када је серија премијерно емитована, поређења са случајем Левински-Клинтон била су неизоставна.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.