Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Registracijom prihvatate pravila foruma.
ConQUIZtador
banner
Trenutno vreme je: 21. Maj 2013, 00:24:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 161
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Snovi – analiza i tumačenje  (Pročitano 81987 puta)
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29734
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Samsung Galaxy
Onda neka je sa srecom.  Smile

Da ne spamujenmo vise.

Ziva bila.  Smile
« Poslednja izmena: 27. Mar 2012, 02:07:50 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Svetlost Burek foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 9878
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
Hvala Lajti dragi moj, ako se obistini, biraš jagnje i pečeš a ja ga plaćam Smile Smile
IP sačuvana
social share
Gospodar u umeću življenja pravi malu razliku između svog rada i svoje igre, svog posla i svog slobodnog vremena, svog uma i svog tela, svog obrazovanja i svoje zabave, svoje ljubavi i svoje religije. On jedva da zna šta je šta. On jednostavno sledi svoju viziju savršenstva šta god da radi, ostavljajući druge da odluče da li radi ili se igra.
Po njemu on uvek radi oboje.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Na bazenu sam, zatvorenom i sanjam da se organizuje takmicenje u plivanju. Tu smo ja i drug iz razreda i gomila ljudi koje ne poznajem. (bilo je nesto ljudi koje znam pre toga ali mislim da su nebitni za celu radnju) Ja to shvatam veoma neozbiljno tj zezam se. Pre pocetka prve trke cak sam gurnuo tog druga u vodu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

NIHIL in Sacculo quod non fuerit in Capite

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 537
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Na bazenu sam, zatvorenom i sanjam da se organizuje takmicenje u plivanju. Tu smo ja i drug iz razreda i gomila ljudi koje ne poznajem. (bilo je nesto ljudi koje znam pre toga ali mislim da su nebitni za celu radnju) Ja to shvatam veoma neozbiljno tj zezam se. Pre pocetka prve trke cak sam gurnuo tog druga u vodu  Smile

Meni ovo izgleda sasvim jednostavno.  Smile Da li si šaljivdžija po prirodi, da li si imao sličnih događaja/razmišljanja/kontakta sa bazenom  prethodnog dana?

Možda treba da se takmičiš u nečemu ali si sasvim opušten jer znaš da ćeš uspeti.  Smile
IP sačuvana
social share
"Da, istina je da ja uvek preduzmem više nego što mogu da ostvarim." - Nikola Tesla

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Citat
Da li si šaljivdžija po prirodi,

Da, volim da se salim.

Citat
da li si imao sličnih događaja/razmišljanja/kontakta sa bazenom  prethodnog dana?

Bas i ne..  Smile

Citat
Možda treba da se takmičiš u nečemu ali si sasvim opušten jer znaš da ćeš uspeti.  Smile

Treba da idem sutra na takmicenje iz opste kulture. NIsamo se spremali uopste i nije da sam bas siguran da cemo pobediti (u stvari je obrnuto) ali idemo vise da se zezamo a i to je besplatan put u ns sa ekipom iz razreda. To ne moze biti lose  Smile
« Poslednja izmena: 27. Mar 2012, 23:29:02 od nesa1126 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Prvo sam u nekom modernom vozu. Jedan od onih aerodinamicnih. Nalazimo se odmah iza vozaca kao u taksiju (ja i par drugova iz skole) voz staje u neko malo selo za koje ja znam da je Kupusina (mada nije) izlazimo i svu da su neki psi, osecamo neprijateljstvo i odlucujemo da se drzimo zajedno i da odemo do radnje. Za jednog od pasa saznajemo da se zove Tasmanijiski djavo  Smile (njea smo odlucili da se klonimo) Idemu u radnju i ja trazim neke cokolade, zelim ih u pola cene jer su neke ne otpakovane i sl. Zelim i kinder jaja u pola cene (za necakinju, voli ih al su zaista skupa, a i uskrs se blizi...) To je kraj.

kasnije, iste noci opet sanjam vozove. opet smo u nekom selu ali sada na zeleznickoj stanici. Tu su ovaj put obicni vozovi (ne oni moderni nego oni oni koje inace mozete videti na zeleznickoj0 ali svi pokusavaju da gadjaju kamenjem ljude u njima (posebno jednog vozaca koji brzo bezi, on je valjda negativac) Cak sam i ja gadjao nekog lika kroz prozor voza 9ispostavilo se neki iz osnovne skole)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 537
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Menjaš se. Psi su karakteri. Obrati pažnju na ljude koji te okružuju.
IP sačuvana
social share
"Da, istina je da ja uvek preduzmem više nego što mogu da ostvarim." - Nikola Tesla

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Menjaš se. Psi su karakteri. Obrati pažnju na ljude koji te okružuju.

psi su karakteri? Pa, bili su mnogo zli! I mnogo smo ih se klonili.

Ja sam ubedjen da sam ja ceo zivot u stalnoj promeni. Mada se uvek trudim da to ide na bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 537
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Ja sam ubedjen da sam ja ceo zivot u stalnoj promeni. Mada se uvek trudim da to ide na bolje.

Svi smo mi konstantno u promeni, posebno ako smo još uvek mladi. Još uvek se nije sve formiralo pa i kad se formira, onda dolazi porodica pa se opet sve prilagođava porodici i tako u krug.  Smile Pogledaj u ljude koji te okružuju, možda među njima postoje karakteri kojih se kloniš, koji ti se ne dopadaju. Možda si ti jedan od tih pasa, pošto pas treba da znači karakter snevača.

Sanjao sam kako prelazim preko srušenog mosta (obnovljen 2009-te postoji i danas, često sam prolazio njime ali nisam skoro).

A pre par dana sam se zaustavio ispred rampe (tu trenurno često prolazim) i gledam kako voz prolazi i na kraju i ja.

Izgleda mi da propuštam neku priliku, prolazi mi voz. Sa druge strane uspevam da pređem preko porušenog mosta.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Citat
Sanjao sam kako prelazim preko srušenog mosta (obnovljen 2009-te postoji i danas, često sam prolazio njime ali nisam skoro).

A pre par dana sam se zaustavio ispred rampe (tu trenurno često prolazim) i gledam kako voz prolazi i na kraju i ja.

Izgleda mi da propuštam neku priliku, prolazi mi voz. Sa druge strane uspevam da pređem preko porušenog mosta.

Obnavljas veze sa odredjenim ljudima. Kao da prelazis preko nekih stvari i opet pocinjes da komuniciras sa njima. (Deluje kao da ste dosta dugo bili u tom nekom konfliktu)

Citat

Jel ovo sad san ili?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 161
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Maj 2013, 00:24:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
privremeno Plocasti materijali Stomatoloska ordinacija
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: 24sata :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: ConQUIZtador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: Juzne Vesti :: Citati :: Serbia News :: Kuvar :: Tvorac Grada :: Cam.rs

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002-2011 "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.