Zanima me ovo,san nije ništa posebno,tj nema nekih čudnih momenata,ali ne znam šta znači:
Kao srećem se sa jednom osobom onako slučajno i vidim da nije baš raspoložena,naprotiv-malo joj fali da zaplače. Pitam šta se desilo,kaže: znaš dobro šta se desilo,umro mi je otac ! e sad,nemam pojma što se podrazumijevalo da to znam kad nije bilo šanse,kad je čovjek umro kao sinoć. I mi se tu ispričamo,odem na sahranu..ili sam samo svratila do kapele,nemam pojma. zanima me šta to znači toj osobi koju sam sanjala,tj šta san simboliše?
Sresti prijatelja ili prijateljicu znaci radost a sahrana nepoznate osobe nasledstvo, zenidba-udadba. Tako da, san je vise povezan sa tobom a ne sa njom i o nekoj radosti koja treba da ti se desi(ne bih bas bukvalno shvatio za udadbu ali neki dobar dogadjaj u globalu) jer ovo opisano kada se rastumaci nisu skoro uopste losa znacenja vec naprotiv veoma dobra.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Aj nek meni neko objasni moje snove.....svaki ispitni rok sanjam gradivo koje učim i u snu pokušavam da ispričam šta sam čitala, al sve se kao mučim da se setim i ne setim se na kraju, i sanjam kako objašnjavam neke dijagrame..pa onda sanjam kako dolazim na ispit i ruše me.....dal to znači da prestanem da učim ili da učim još više, ono kao fazon klin se klinom izbija
Aj nek meni neko objasni moje snove.....svaki ispitni rok sanjam gradivo koje učim i u snu pokušavam da ispričam šta sam čitala, al sve se kao mučim da se setim i ne setim se na kraju, i sanjam kako objašnjavam neke dijagrame..pa onda sanjam kako dolazim na ispit i ruše me.....dal to znači da prestanem da učim ili da učim još više, ono kao fazon klin se klinom izbija
Sanjati sam ispit i oko njega znaci da ces muku krunisati uspehom a ucenje da te ceka velika sreca. Sto bi znacilo da bi trebalo da ucis i dalje kako bi ti se snovi i ostvarili.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Gospodar u umeću življenja pravi malu razliku između svog rada i svoje igre, svog posla i svog slobodnog vremena, svog uma i svog tela, svog obrazovanja i svoje zabave, svoje ljubavi i svoje religije. On jedva da zna šta je šta. On jednostavno sledi svoju viziju savršenstva šta god da radi, ostavljajući druge da odluče da li radi ili se igra. Po njemu on uvek radi oboje.
Kod mene je skoro svaki san sa puno ljudi, uvek je neko slavlje, druženje, slava, svadba... Šta to može da znači? Siguran sam da dobro pamtim lica pa se ona kasnije pojavljuju u snovima, ali mi nije jasno šta to moja podsvest slavi kada ne vidim nikakav povod za slavlje.