Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nov srpski biznis - lažne hrvatske tablice za mirno letovanje  (Pročitano 3382 puta)
24. Avg 2006, 14:48:23
Poznata licnost

Guraj dok ide!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3477
Zastava Madrid
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 3G
Beograd, 16. avgust, Izvor: Be92, Beogradski dileri dosetili se kako da zarade pare

Goran, privatni preduzetnik iz Beograda i limar po struci koji je želeo da ostane anoniman, ispričao nam je, tragom oglasa u "Halo oglasima", kako je došao na ideju da krene u proizvodnju lažnih hrvatskih registarskih tablica. "Sve je počelo tako što sam prošle godine, pošto sam otišao na Hvar, zatekao svoje vozilo s beogradskim tablicama potpuno razlupano. Sva stakla su bila razbijena i sve gume probušene. Policiji sam se žalio, oni su ubeležili moj slučaj koji je ličio na stotine drugih i na tome se sve i završilo".
Goran nam se pohvalio da, iako je to ovog leta postao jedan od najunosnijih sezonskih poslova u Srbiji, da je to baš njegova originalna ideja i da je prvi prodao lažne splitske tablice koje je sam proizveo još marta ove godine. "Najpre sam ih napravio za sebe jer obožavam hrvatska ostrva i naprosto ne mogu bez njih, ali pošto sam prijateljima rekao za svoju ideju, svi su hteli da napravim i za njih", ističe Goran i naglašava da se danas veliki broj ljudi u Srbiji bogati na njegovoj ideji. Ostali su počeli da proizvode i CRO nalepnice koje se lako skidaju i lepe iznutra.
"Ako danas odete u Hrvatsku, videćete da parkiranih kola sa srpskim registracijama praktično nema, dok ih u prometu ima poprilično. Princip je jednostavan - auto parkirate na nekom manje primetnom mestu, na brzinu okačite lažne hrvatske tablice i mirni ste do sledeće vožnje".
Da sve bude još interesantnije, Goran nam otkriva da su neki njegovi klijenti tražili i da mu naprave lažne srpske tablice, kako bi ih kačili na obližnja kola sa pravim hrvatskim registracijama i tako još više obezbedili svoj auto. .. Na ceni su i lažne nemačke i italijanske registracije, a hrvatska policija je zasad izgleda samo zbunjena jer još nije izdala saopštenje povodom ovog neobičnog slučaja.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

pic20495.jpg
(79.57 KB, 566x297)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Death walks behind. Hell waits ahead

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Craig
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Alcatel OT-997D
Hehe pa to samo mi mozhemo neshto tako da smislimo  Smile
IP sačuvana
social share
They died hard, those savage men-like wounded wolves at bay. They were filthy, and they were lousy, and they stunk. And I loved them.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung J7
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3237
Zastava serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
Nokia 6600
 Smile
IP sačuvana
social share
dosao je tiho i otisao u legendu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Born to be wild

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4116
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson k770
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson W610
Neko je morao jednog dana i ovoga da se seti  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dobar biznis
bravo zokolus  Smile
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.24 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.