Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 00:06:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Смрт слобода?  (Pročitano 3798 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2

Сви су укључени у одбрани европског фашизма, чак и ова креатура.
Да поновима ...
Циљ спорог и неуморног „напредовања“ ЕУропe јесте успостављање једноумља, у стилу сваког тоталитарног система.

Па упристојите се и понудите алтернативу ... реалну алтернативу а не изигравјте кловнове мантрајући једно те исто ... Као такви сте душу дали за изговор жутима да народу и кожу с леђа одеру јер просто нема алтернативе.

А Милојко не престаје да ме одушевљава ... која је то тешка будалетина  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
А Милојко не престаје да ме одушевљава ... која је то тешка будалетина

evo...izlaze igraci partizana.......aaaa...evo i nasih Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia E
ovaj text je prepun demagoskog sranja i apsolutno se ne razlikuje ni po cemu drugom od ostalih tekstova sa ovom istrosenom anti zapadnom demagogijom, jebe se bre narodu i za istok i za zapad zar ne vidite da nam dogoreva pod nogama Smile
Ма немој, шта кажеш догорева ти под ногама ?  Smile
Како бре, па све је било питање демократије, зар то Европљани нису нон-стоп понављали ?
Па што онда ћутите, где су шерпе, пиштаљке, што сте се ућутали ?
Нема Слобе да кажете да је он крив за све, и да ће све бити боље када га смакнемо, јел да.

Pa narvno da nam dogoreva dok demokraDe teraju na zapad samozvani "nacionalisti" koji inace mrze komunizam ali vole rusiju Smile teraju na istok postenom narodu i sirotinji gori pod nogama. Nas postene ljude radnike i seljake istorija nas je naucila da ne verujemo zapadu koji nas je prodavao i rusiji koaj nas je izdavala. Ne vidim poentu uvlacenja u dupe i dobrovoljnog stavljanja bilo ruskog bilo evopskog jarma.
« Poslednja izmena: 23. Avg 2009, 00:50:34 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Citat
А Милојко не престаје да ме одушевљава ... која је то тешка будалетина

evo...izlaze igraci partizana.......aaaa...evo i nasih Smile Smile Smile

Гледао сам кад се куне да то није рекао, да је то урбана легенда коју су пласирали зли језици Smile

Али ово је остало записано  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Jel ti Gambino kapiras da isto ovo sto ti pricas o E.U. kako je zlo,kako ovo ,kako ono... pricaju ustase u Hrvatskoj...
Isti oni koji slave Jasenovacke zrtve,velicaju Pavelica i ostale monstrume ,pricaju iste te iste price tamo price koje ti nama ovde pricas..
Jer te nije sramota da ti kao osoba koju sebe smatra nacionalistom i Srbinom imas iste stavove kao jedan Ustasa...
HČSP protiv ulaska u EU i NATO 
Čelnici Hrvatske čiste stranke prava danas su u Zadru održali konferenciju za novinare na kojoj su izjavili da su protiv "guranja" Hrvatske u Europsku uniju i NATO te protiv povratka Srba. EU je zlo kojem se moramo otrgnuti i protiv kojeg se moramo boriti izjavio je Josip Miljak predsednik HCSP-a

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Qtek 小米
ovaj text je prepun demagoskog sranja i apsolutno se ne razlikuje ni po cemu drugom od ostalih tekstova sa ovom istrosenom anti zapadnom demagogijom, jebe se bre narodu i za istok i za zapad zar ne vidite da nam dogoreva pod nogama Smile
Како бре, па све је било питање демократије, зар то Европљани нису нон-стоп понављали ?
Нема Слобе да кажете да је он крив за све, и да ће све бити боље када га смакнемо, јел да.

Pa narvno da nam dogoreva dok demokraDe teraju na zapad samozvani "nacionalisti" koji inace mrze komunizam ali vole rusiju Smile teraju na istok postenom narodu i sirotinji gori pod nogama. Nas postene ljude radnike i seljake istorija nas je naucila da ne verujemo zapadu koji nas je prodavao i rusiji koaj nas je izdavala. Ne vidim poentu uvlacenja u dupe i dobrovoljnog stavljanja bilo ruskog bilo evopskog jarma.
Ти си један од оних који се лажно представљају да су против Европе и Русије. Па где су ти коментари критике против Е.У. Јеси ли ти за изолацију ?
И како можеш да упоређујеш наднационалну државу Е.У. и националну државу као што је Русија.

Jel ti Gambino kapiras da isto ovo sto ti pricas o E.U. kako je zlo,kako ovo ,kako ono... pricaju ustase u Hrvatskoj...
Isti oni koji slave Jasenovacke zrtve,velicaju Pavelica i ostale monstrume ,pricaju iste te iste price tamo price koje ti nama ovde pricas..
Jer te nije sramota da ti kao osoba koju sebe smatra nacionalistom i Srbinom imas iste stavove kao jedan Ustasa...
HČSP protiv ulaska u EU i NATO 
Čelnici Hrvatske čiste stranke prava danas su u Zadru održali konferenciju za novinare na kojoj su izjavili da su protiv "guranja" Hrvatske u Europsku uniju i NATO te protiv povratka Srba. EU je zlo kojem se moramo otrgnuti i protiv kojeg se moramo boriti izjavio je Josip Miljak predsednik HCSP-a

Како те бре није срамота да лажеш и да подмећеш, па усташе владају Хрватском од разбијања СФРЈ без престанка и све су успели захваљујући несебичној подршци из Е.У.
Они се куну у Е.У., Месић је чак на инаугурацији споменуо нови светски поредак, еј човече да ли си ти свестан до које мере се они увлаче западу.

Што је најгоре и ти си вероватно један о њих, чим покушаваш да рехабилитујеш усташе и да представих Хрватску као демократску државу, где нека хчсп слинава опозициона странка са 2 % подршке представља усташе, а сви остали Хрвати су пацифисти.
То можеш на индексу да просипаш.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
HTC One
Citat
нови светски поредак

Resistance is futile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia E

Ти си један од оних који се лажно представљају да су против Европе и Русије. Па где су ти коментари критике против Е.У. Јеси ли ти за изолацију ?
И како можеш да упоређујеш наднационалну државу Е.У. и националну државу као што је Русија.

Nisam ja od tih ja sam od onih koji smatraju da nam ni EU ni Rusija ne misle dobro sto se kroz istoriju X puta pokazalo kao tacno. Ja nisam ni za kakvu izolaciju ali ne mogu tebe da shvatim koji smatras da je ispravno boriti se protiv ulaska u EU  i automatski se zalazes protiv izolacije a saglasan si za nametanje Ruskog jarma Smile kog zajebavas ti Smile
Smatram da smo mi isuvise mali da bi bili partneri i sa EU i sa Rusijom mozemo biti robovi ili jednima ili drugima i to je sve samo sto ja ne zelim da budem niciji rob! Smile
Zemlja ti je vec izolovana druskane okreni se malo, svuda oko tebe je EU i nato zar to nije izolacija? Zalazemo se za ocuvanje KIM u sastavu Srbije a jel znas da Srbi koji su rodjeni dole sada masovno idu da vade dokumenta pasose i licne karte Republjik Kosove? Jel znas ti to? Kako to ispade da svi Srbi osim Srba rodjenih u Srbiji imaju neku rezervnu drzavu?,ili Crnu Goru ili BIH ili NDH ili Sloveniju ili sada neku kvazi drzavu Kosoves. Licno jedan moj poznanik je izvadio ta dokumenta pre neki dan, kad sam ga pitao sta ce mu to i zasto je to uradio rekao mi je da se nikad ne zna mozda se desi da nekad ta drzava Kosoves dobije povoljan status u EU pa da ima njihove papire za svaki slucaj i onda Dominick treba da se zalaze i bori za ocuvanje KIM u sastavu Srbije kad oni koji su rodjeni tamo i koji su osetili muku Kosovskog problema na takav perfidan nacin verifikuju postojanje te kvazi drzave. Odjebi druze Gambino i ti i tvoja nacionalisticka demagogija, nema leba od toga, nacionalizam se gaji brani i cuva nacionalinim interesima koje mi nemamo i nikada ih necemo ni imati! Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13

Nisam ja od tih ja sam od onih koji smatraju da nam ni EU ni Rusija ne misle dobro sto se kroz istoriju X puta pokazalo kao tacno. Ja nisam ni za kakvu izolaciju ali ne mogu tebe da shvatim koji smatras da je ispravno boriti se protiv ulaska u EU  i automatski se zalazes protiv izolacije a saglasan si za nametanje Ruskog jarma Smile kog zajebavas ti Smile
Smatram da smo mi isuvise mali da bi bili partneri i sa EU i sa Rusijom mozemo biti robovi ili jednima ili drugima i to je sve samo sto ja ne zelim da budem niciji rob! Smile
Zemlja ti je vec izolovana druskane okreni se malo, svuda oko tebe je EU i nato zar to nije izolacija? Zalazemo se za ocuvanje KIM u sastavu Srbije a jel znas da Srbi koji su rodjeni dole sada masovno idu da vade dokumenta pasose i licne karte Republjik Kosove? Jel znas ti to? Kako to ispade da svi Srbi osim Srba rodjenih u Srbiji imaju neku rezervnu drzavu?,ili Crnu Goru ili BIH ili NDH ili Sloveniju ili sada neku kvazi drzavu Kosoves. Licno jedan moj poznanik je izvadio ta dokumenta pre neki dan, kad sam ga pitao sta ce mu to i zasto je to uradio rekao mi je da se nikad ne zna mozda se desi da nekad ta drzava Kosoves dobije povoljan status u EU pa da ima njihove papire za svaki slucaj i onda Dominick treba da se zalaze i bori za ocuvanje KIM u sastavu Srbije kad oni koji su rodjeni tamo i koji su osetili muku Kosovskog problema na takav perfidan nacin verifikuju postojanje te kvazi drzave. Odjebi druze Gambino i ti i tvoja nacionalisticka demagogija, nema leba od toga, nacionalizam se gaji brani i cuva nacionalinim interesima koje mi nemamo i nikada ih necemo ni imati! Smile

samo jedna stvar,nasi ljudi ne vade kosovska dokumenta zato sto je to povoljnije za putovanje i sta-ti-ja-znam-sta nego da bi lakse prolazili kroz zivot...pre neki dan sam se vratio sa Kosova i kada nas je policija zaustavila u Gnjilanu,ortak koji im je pokazao kosovsku licnu kartu je odmah pusten na miru a mog burazera i mene su temeljno ispretresali jer smo im pokazali srpske licne karte...taj ortak je Srbin i ne priznaje laznu drzavu ali mu je dosta sranja od strane siptara i da ce samo zbog tog dokumenta proci bolje...zasto ga ne izvaditi? nisi odande zato nemoj da prerano donosis zakljucke dok sve ne cujes.
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Gambino izjebao vas je Toma,sta ce biti ako vas izjebe i Putin? Nemoj da mi pricas bajke o bratstvu,braca smo po interesu...Sta ako Rusija prizna Kosovo,zarad dobijanja Juzne Osetije i Abhazije?

http://www.vesti.rs/Politika/Priznajemo-Kosovo-ako-Pristina-prizna-Abhaziju.html

http://forum.burek.com/putin-moguce-je-da-moskva-prizna-nezavisnost-kosova-t455272.html

Ti i dalje ne kapiras da je ruska ljubav interesna,kao i 99' kad im nije padalo napamet da salju C300...Ajde zanima me da li vi seseljovci imate neki plan razvoja situacije ako Rusija ipak odluci da prizna Kosovo?
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 00:06:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.