Prije sam koristiop IPB... sad sam instalirao SMF ali nemam bas nekog pred zanja o njemu..... gdje da nadjem panel za promjeniu forum ikonica itd.? mozemo malo osnovnih 'trikova'
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Imam problem. Instalirao sam smf sa srpskim jezikom, cirilicom, ali sada ne mogu da mi se vide dugmici 'naslovna' 'profil' 'kalendar'.... gledao sam na ftp i uploadovao sam ih, ali engleski. kako ovo da popravim?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Sada imam drugi problem. Pokusavam da instaliram smf ponovo, jer je onaj 'nestao', i napravim bazu i sve kako to vec ide, password, user... i instaliram ga sinoc, sve je bilo u redu. Jutros da odem na forum a ono pise: Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
Ovo mi je pisalo i za onaj prethodni sa cirilicom. Jer je stvarno zauzet server ili sta drugo???
Ako je free host verovatno ni oni ne znaju sta je, pa ne znam kako bi neko od nas znao... ako nije free host, napises mail / odes na live chat / okrenes broj pa pitas.