Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kupujem sto veci broj aktivnih mejl adresa  (Pročitano 602 puta)
16. Apr 2013, 05:47:31
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Cuo sam da ima ljudi koji to prodaju, tipa paket od 20k aktivnih email adresa sa podrucija Beograda za 20e. Da li je neko upucen u to, tacnije da li zna nekoga ko prodaje takve stvari? Hvala unapred.
Alternativa bi bila da mi pomognete tako sto bi ste mi rekli sta da kucam u program AtomicEmailHunter koji sam nasao, i eventualno kakva podesavanja da stavim, da bi mi izaslo sto vise email adresa sa podrucija Beograda (moze i Srbije)? Pokusao sam da ukucam na primer Krstarica, i nije mi izbacilo vise od 30ak adresa... Nesto mi se cini kao da necu preko tog programa moci nista posebno da uradim! Ako neko ima iskustva sa tim ili slicnim programima nek ih podeli, bio bih mu jako zahvalan! Znaci cilj mi je da dodjem do sto veceg broja email adresa sa podrucija BGa. Ne znam da li postoji neki fazon da trazim na primer gmail, yahoo, pa onda da filtiram na Srbiju, ne verujem da je to moguce, odrediti iz koje zemlje su otvarani takvi mejlovi... Tako da bi mi u sustini najbolje bilo da nadjem neke nase domace mejlove, tipa krstarica, sbb itd itd. Ajd jos jednom hvala unapred!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Pozdrav druze imam preko 200k domacih mail adresa, ali ne mogu da ti garantujem da su iz Beograda, ako si zainteresovan javi se na pm da ostvarimo kontakt.  

Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Brate ne mogu da ti odgovorim na privatnu poruku molim te kontaktiraj me na mejl. :/
aleksa1992@hotmail.com

Kod:
6. Ne mogu slati privatne poruke? Zasto?

Zbog veoma ceste zloupotrebe ove opcije, ona je postala privilegija iskljucivo aktivnih i redovnih korisnika. Poruke mozete primati (da biste mogli primiti upozorenja od moderatora), ali na njih ne mozete odgovoriti zato sto niste medju aktivnim korisnicima foruma. Ako to zelite postati, dolazite redovno i ucestvujte u diskusijama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.