Molim za pomoc: Domaći film/serija: Scena je-potkupljivi novinar, glumi ga, dal' Milan Vasic ili Igor Djordjevic, nisam siguran, koji živi u luksuznoj kući, ali frižider prazan, on neobrijan, nestalo pjene za brijanje i pocinje panika...nema afera, nema vise kog politicara da ucjenjije za pare aferama. I onda zove strane ambasadore, strane agente, domaće politicare da mu daju bilo kakav materijal za aferu neku koja će "koristiti i meni i vama" i u očaju, postiđen, traži bilo kakvu aferu, nije vazno da li za Srbe, Hrvate, Bosnjake, Siptare, ove one...on je gladan, glad ne pita....ne mora uopšte biti tačna afera, moze i potpuna izmisljotina?
Radnja filma: Glavni lik radi za starijeg čovjeka, traži artefakte zapravo tu se traži artefakt koji daje moći vampirima. Stariji čovjek se otkriva da je vampir i kad glavni lik nadje artefakt on dobija moći, ujedno se otkriva i da je glavnog lika drugarica/djevojka isto vampir. Ona mu pomaže da unište artefakt umire vampir i ona isto i tu je kraj film.
Nažalost nemam detaljniji opis filma jer je bilo baš davno kad sam ga gledao
Zna li neko kako da se otkriju nazivi filmova sa KINOZMEY kanala na Telegraf portalu
Imas sajt https://www.whatismymovie.com/ koji radi pretragu filmova na slicno foru kao Shazam za muziku. Mislim da ce ti pomoci jer se moze pretrazivati po glumcu, sceni itd..
Radnja filma: Glavni lik radi za starijeg čovjeka, traži artefakte zapravo tu se traži artefakt koji daje moći vampirima. Stariji čovjek se otkriva da je vampir i kad glavni lik nadje artefakt on dobija moći, ujedno se otkriva i da je glavnog lika drugarica/djevojka isto vampir. Ona mu pomaže da unište artefakt umire vampir i ona isto i tu je kraj film.
nadam se da nije toliko zamrla tema. Film je biografski opisuje zivot zene ( ne secam se da li je ona neka manekenka ili foto model ) , ali opisuje njen buran zivot i koliko je bila fan fatal za svoje vreme. Koliko je muskaraca zavela. Prosla je sve u zivotu bila sa nekim poznatim muzicarem, cak je neko vreme zivela u Hipi dolini ili komuni.
Bolje je suvise dugo oklevati sa prihvatanjem necega kao istine,nego izreci dobrodoslicu gresci jer nas pogresan trag moze daleko odvesti,ukoliko ne shvatimo zabludu!
nadam se da nije toliko zamrla tema. Film je biografski opisuje zivot zene ( ne secam se da li je ona neka manekenka ili foto model ) , ali opisuje njen buran zivot i koliko je bila fan fatal za svoje vreme. Koliko je muskaraca zavela. Prosla je sve u zivotu bila sa nekim poznatim muzicarem, cak je neko vreme zivela u Hipi dolini ili komuni.