Meni je jedino logično da se svaki put kad se potpiše bilo kakav sporazum i ugovor (koliko god da je povoljan i potreban) koji se ne odnosi i na kosovo, priznaje i prihvata kosovska nezavisnost.
Pa sve vreme je do sad rađeno tako... Pogledajte bilo koji dokumetn... svuda piše: Srbija (bez Kosova)... u svim EU programima na teritoriji Srbije.
..pa, znam ja to, naravno..samo pokazujem da vlada i predsednik lažu narod pričom kako se ubiše da sačuvaju kosovo... ili to ili su izuzetno glupi, ali sumnjam..
Ma najbolje da je Kostunica kriv za sve, a ds idealan.... oni su perjanica demokraatije u celom svetu verovatno!!! O boze!!!
Za blokiranje napredka nase zemlje u EU glavni krivac jeste Kostunica, a DS je daleko od idealnog, narocito sto od kada su ojacali, sav sljam pokusava da se uclani kod njih, ali to je slucaj sa svim nasim politickim strankama i politikom se uglavnom bave ljudi koji ne bi trebalo. Zato ja se nadam da nekako udjemo u taj EU i da budemo u obavezi da se postuju, ali stvarno postuju njihovi zakoni i disciplina.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2008, 12:28:58 od matrix777 »
... Ekstra tema... i mesto gde mogu da naidjem na DSS-ovce Ljudi... nesto vas nema bre ?
I jedno pitanje ....
Kako ste se osecali (vi iz DSS-a, ).., koji ste svoj glas dali Tadicu... nakon onih prozivanja, koja su usledila, odmah nakon sto su se saznali rezultati?
Konkretno... na ona skandiranja, upucena Kostunici.. gde mu pevaju.. porucuju da se ubije
A ti sad kao likujes? Sad je kao Kostunica najveci gubitnik?
Malo si se zeznuo u proceni. Dosta velik broj je glasao protiv Nikolica, kao npr. ja. Nemoj da se zanosis, tako je DS mislio da su 5 oktobarski glasovi bili za njega, a ne protiv Milosevica, pa su pukli na izborima. Mislite o tome.
Videcemo jos da li je Kostunjavi najveci gubitnik. To ce pokazati vec naredni izbori, mislim na ove lokalne. A verovatno ce sve snage usmeriti ka tome da do parlametarnih i ne dodje u skorije vreme.