Ljubiteljima Nirvane,kao i postovaocima lika i dela Kurta Cobaina evo ga pravo mesto za sve nas.Ovde diskutujte,kacite slike,muziku,.... iskljucivo samo o Nirvani. Suprostavljajte svoja misljenja,ali sve u skladu sa pravilima ovog Foruma, ne vredjajuci jedni druge i neunistavajuci ovu temu Spamovanjem.
(Znam da''Incesticide''nije zvanicni oficijalni album Nirvane''ali je moj omiljeni)
Za pocetak diskusije tri pitanja;
**Koliko je uspehu Dave Grohl-a,u daljoj karijeri kao frontmenu Foo Fighters-a,pomoglo to sto je 1990 dosao u Nirvanu kao bubnjar na mestu Chad-a?
**Kako idelno predstaviti Grunge muziku.Dali kao mesavinu;Punk/Rock-a sa primesama Metala...ili kako?
**Kako se bre zvase ono dvoje gitarista? (jedan je bio u periodu ''Bleach-a'',pa su ga sutnuli,a drugi posle Albuma''In Utero'',cak je i nastavio sa Foo Fighters-ima,jedno vreme). P.S. Negde sam video na Net-u sliku sa uvidjaja Cobain-a, ako je vidim opet,stavicu je kasnije. (nije strasna,vidi se samo deo tela sa nogom)
au leb te jebo, posle fun cluba cece otvaras temu nirvane
....Ceca je bila samo probni balon. Posto sam nov ovde,hteo sam da vidim s'kim imam posla. P.S. Ceca se isplatila.... (inace,ja i Ceca....ko moja baba i mikrotehnologija. Cak je ispalo da neznam ni kako se pravilno zove...)
Sve diskusije i sta god o Nirvani, nastavite ovde! pozz.
E'jebi ga stvarno nisam znao,ni video. (a trazio sam)
I de su sad oni dusmani i Provokatori ''Moderatori''da zakljucaju temu kada treba? Ajde bacajte ovde''Lock'',a ja se sa mojim znanjem selim na to drugo mesto.......