Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ali te smajlije ako postavis na drugom sajtu, ako su direktno linkovani sa bureka, moci ce da ih vidi samo logovani clan bureka inace se slike nece videti
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Ali te smajlije ako postavis na drugom sajtu, ako su direktno linkovani sa bureka, moci ce da ih vidi samo logovani clan bureka inace se slike nece videti
Smajliji su odlični i ne treba gotovo ništa menjati,odlično su osmišljeni i dobro mogu da dočaraju smisao rečenog,možda bi mogli da budu samo za nijansu veći. Pogotovo ovaj i ovaj ili bar prst i natpis iznad tablete da bude veći.
I ne shvatam razliku između i smajlija.
Takođe smatram da ovaj i znače isto,i možda bi moglo da se ostavi jedan,a da se druga dva zamene nekim drugim.
A najbolji je bez premca,oduševljava me smajli,kad nekog dobro prozoveš ovaj smajli idealno opisuje situaciju,he,he,he.
« Poslednja izmena: 30. Apr 2008, 01:36:47 od diletant »
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."