Slobodan Milošević, komercijalista iz grada Šaumburga, u SAD, želi da promeni ime posle svih problema koje mu to ime pravi. „Prijatelji u SAD su mi 11. marta savetovali da sve poznanike obavestim da nisam umro. Na aerodromu me uvek proveravaju, pa bih hteo da se zovem Bred Pit”, kaže Milošević. Poseban problem predstavljalo je venčanje, 1993, u vreme ratova na tlu SFRJ, i to s Hrvaticom. „Kada smo odlučili da se venčamo, ona je tu nameru skrivala, a majci, sestri i ostalim članovima porodice saopštila je moje prezime tek posle mesec dana”, kaže Slobodan Milošević. On ipak dodaje da se nekoliko puta do suza nasmejao zbog svog imena. „Jednom su me policajci zaustavili dok sam vozio mercedes 170 km na sat. Sudija me pitao: ´Da li ste vi predsednik?´ Odgovorio sam mu da nisam. ´Ali vozite kao predsednik´, komentarisao je sudija”, kaže Slobodan Milošević, piše 24ur.com. (B92)
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.