Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dostojan zamenik SL45?  (Pročitano 8613 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Vidim da mi jos nisi odgovorio za ovih jos par stvarcica oko 7650. In the meantime odlucio sam da cu uzimati ipak 7650. Danas sam ceo dan zvao oglase i verovali ili ne ali svi su prodali ili se ne javljaju na broj koji su dali -UZAS. Smile
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Reprodukuje koji god hoces format... i real audio i mp3 i wma i wav i sta god ti padne napamet. Ne moram da pricam to ako kazem da ima software-a koliko volis.
Samo.. ja bih pre uzeo 3650... mmc je mmc.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Citat: SerbianFighter
.. ja bih pre uzeo 3650... mmc je mmc.

Znam da ja dobro sta je mmc Smile . Po mojoj definiciji mmc je ono zbog cega ja moram sada da menjam moj sl45. :wink:
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Tvoja definicija je ocigledno pogresna.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ma zezam se bre Smile . Mada cinjenica je da sam na svom sl45 ostao bez iste te secure digital kartice, koja ce me pored addresbook-a, sms arhive od par hiljada poruka, voice notes-a i ostalog, ostaviti i bez 30-tak eura koliko kosta nova kartica. E sada, posto je jedini razlog zbog koga prodajem svoj verni sl45, pored toga sto nema GPRS, upravo taj sto koristi veoma nesigurne i lako kvarljive mmc kartice, mislim da ti je jasno zasto bar ja ne zelim da imam ponovo telefon koji ima mmc karticu sa kojom cu svaki dan strepeti za svoje podatke koji se nalaze na njoj. Pored toga mislim da si mi upravo ti pricao kada je moj drug kupio 3650, kako je to dobar telefon, ali kako je 7650 mnogo visa klasa i mnogo ozbiljniji telefon, odnosno kako je 3650 decija igracka, a 7650 buisnness phone, zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nije tacno... jedan jeste busnies klasa drugi teen, ali to nema nikakve veze... 7650 ima nesto kvalitetnije komponente i brzi procesor prilicno sto nekim treba, a tebi ocigledno ne.
To sto na sl45 mozes sjebati karticu ne znaci da ako se ponasas kao normalan covek na 3650 mozes to isto uraditi, ubacis kartu i ne vadis i uzivas.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Prvo ne razumem zasto si rekao da meni "ocigledno" nece trebati brzi procesor na 7650? Drugo od kada imam sl45, PRVI put kartica je bila izvadjena iz njega pre mesec-dva kada sam je probao preko multimedijalnog citaca i DRUGI put sada kada je crkla. Da li treba da ti pominjem da mp3 gotovo i da nisam slusao jer mi nije bio neophodan, a i nisam hteo da opterecujem karticu upravo da nebi crkla. Kod sl-a je mana ta kartica, odnosno ona definitivno pre ili kasnije mora da crkne i to je jednostavno cinjenica koju ti mogu potvrditi mnogi ljudi, a koju ti mogu potvrditi i ja na osnovu svog licnog primera. Kod nokie 3650 ne znam zasto kartica mislis da nece crci, kada je u pitanju identicna kartica, odnosno secure digital, koja nema veze ni sa nokiom ni sa siemens-om vec je jednostavno standard koji je sl prvi primenio u svom modelu sl45.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Zato sto si naveo zasto uzimas telefon a to sto tebi treba ne iziskuje nista jace od 3650.

Citat
Kod sl-a je mana ta kartica, odnosno ona definitivno pre ili kasnije mora da crkne i to je jednostavno cinjenica koju ti mogu potvrditi mnogi ljudi, a koju ti mogu potvrditi i ja na osnovu svog licnog primera. Kod nokie 3650 ne znam zasto kartica mislis da nece crci, kada je u pitanju identicna kartica, odnosno secure digital, koja nema veze ni sa nokiom ni sa siemens-om vec je jednostavno standard koji je sl prvi primenio u svom modelu sl45.

Zato sto samo resenje kako se kartica postavlja i kako se cita sa nje nije bas naj pametnije.
Toliki aparati, palmovi koriste sd karte pa rade super.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.