Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Slab kapacitet baterije - Nokia 6600  (Pročitano 1337 puta)
18. Jan 2005, 00:29:53
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
Kupio sam nikoju 6600 i formirao bateriju prema uputstvu (kao i na svim prethodnim telefonima), ali ona bas mrsavo drzi , dan i po uz neko osrednje zezanje na njemu(sms, bluetooth, razgovori, instaliranje programa,...). interesuje me da li je to normalno ili sam ja zajebao negde stvari pri formiranju baterije. Sta sad???? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Da li tebi deluje lepo i pristojno da nekom pises ALLCAPS u naslovu, te da se prema internet bontonu na nekog od samog starta deres?
Obrati na to paznju sledeci put.

Sto se samog problema tice... To je sasvim normalno, to je smartphone i baterija mu drzi koliko moze tolicka baterija da drzi na takvom telefonu sa takvim ekranom i ostalim.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava Dominikanska republika
Ja sam upravo uzeo 6600 i formiram bateriju...

Odmah sam je upalio i "fabričko" punjenje je držalo nepun dan...

Posle prvog punjenja od 12h baterija je trajala dva dana i dve noći, znači bez gašenja, uz maximalno drndanje telefona.

Posle drugog punjenja, baterija je trajala tri dana i tri noći, takođe bez gašenja uz max. drndanje.

Posle trećeg punjenja ćemo tek da vidimo, ali mislim da neće preći dva dana i dve noći (isprazniće mi se večeras Smiley)
IP sačuvana
social share
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
Pogledaj profil WWW Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Marko.. cenim te jako kao coveka... ali... 2-3 dana uz drndanje... jednostavno nemoguce.. ocigledno pojam drndanja ne dozivljavamo isto, ali ni telefonu sa daleko boljom autonomijom ne daju tu slobodu da uz maksimalno drndanje sljakaju 2-3 dana.
Uz normalno koriscenje , da... i meni drzi otprilike toliko 2 dana sa recimo sat vremena malo jace razgovora, malo igranja, 50ak poslatih poruka i nesto slika npr... al to je daleko od drndanja Smiley
Dovoljno je recimo da koristis bluetooth par sati sto obicno treba dok instaliras sve i da ti baterija vec bude polu prazna...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava Dominikanska republika
Citat: SerbianFighter
Marko.. cenim te jako kao coveka... ali... 2-3 dana uz drndanje... jednostavno nemoguce.. ocigledno pojam drndanja ne dozivljavamo isto, ali ni telefonu sa daleko boljom autonomijom ne daju tu slobodu da uz maksimalno drndanje sljakaju 2-3 dana.
Uz normalno koriscenje , da... i meni drzi otprilike toliko 2 dana sa recimo sat vremena malo jace razgovora, malo igranja, 50ak poslatih poruka i nesto slika npr... al to je daleko od drndanja Smiley
Dovoljno je recimo da koristis bluetooth par sati sto obicno treba dok instaliras sve i da ti baterija vec bude polu prazna...

Što bih lagao?! Ovaj treći put sam ga stvarno iščačkao i trajaće mi plafon do večeras (to će biti dve noći i dva dana, ajd ako je tako lakše). A za tih pet-šest dana koliko ga imam, već imam preko 3 sata razgovora...

Drugar već godinu dana koristi telefon sa nonstop uključenim BT zbog sluški i takođe mu traje dva-tri dana, zavisi od razgovora...

Pa zbog toga sam je i kupio, između ostalog, dosadilo mi je da svoju 6100 punim gotovo svako veče...
IP sačuvana
social share
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
Pogledaj profil WWW Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa nelogicno je krajnje , bilo koji smartphone nije nikako stvar iybora sto se autonomije tice.. al opet... ako imas srece, to je lepa stvar Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
Hvala! Slazem se sa Fighterom. Pre neko vece sam 3-4 sati prenosio neke gluposti preko bluetooth-a i ujutru kad sam ustao baterija na 3 crtice! To mu je mana, ali se da zanemariti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.