Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 06:26:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: PHP - Problem sa sesijom  (Pročitano 931 puta)
12. Jan 2010, 02:16:28
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
Dobra noc (ili jutro,kako kome)

Imam index.php tu se nalazi izmedju ostalog login forma koja moze biti upotrevljena ali i ne mora,znaci kad neko unese podatke forma salje $_post na index.php, na vrhu proveravam da li je forma submitovana ako jeste onda standardna provera user password i ako jeste onda dodeljujem $_session['registrovani']="username",ispisem to sa echo i sve ok ali uvek ima neko aliii cccccccc...
kad predjem na drugu stranu, na primer index1.php i proverim sa issetom sesiju ne daje mi nista...probao sam i da na strani index.php stavim link za index.php i onda mi se opet izgubi,ali ako recimo sa index odem na index1 i onda uradim back button onda mi stoji da sam $_session['registrovani'] cak i ako refreshujem f5 tu stranu i dalje mi stoji,znaci gubi se kad odem na neku drugu stranu ili kad opet dodjem na tu preko linka
p.s. svaka sledeca strana ima session_start()
p.s.s sve ovo radi sa nekim drugim stranama na istom serveru znaci strana edit delete blabalabal

ako ovome nema leka onda molim za savet kako da uradim da mi u sesiji ostane zapamcen usernama koji cu posle koristitiu druge svrhi,gledao sam neke ajax login forme ali mi je frka sa vremenom pa gde sad i to da experimentisem.
hvala
pozz o/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone 4
Proveri na pocetku da li je setovan $_SESSION sa if (isset($_SESSION)) i ako jeste uradi var_dump()

Kod:
echo '<pre>';
var_dump($_SESSION);
echo '</pre>';

pa vidi sta trenutno imas u sessiji...
« Poslednja izmena: 12. Jan 2010, 10:30:39 od NenadS »
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
I dalje ne kapiram zasto mi "ubija" sesiju...znaci kad prvi put ucitam strannu sve ok,nema sesije,kad popunim formu forma odradi post na tu istu stranu,sesija postoji,var_dump stampa podatke,kad uradim refresh,i dalje sve radi ali....

kad odem na link koji je odradjen:
Kod:
<li><a href="index.php">NASLOVNA</a></li>
,on ucita tu stranu ali je i sesija "ubijena"... ???

da se nadovezem:
pokusao sam da formu posaljem na drugu stranu na kojoj bi bila obrada i sa koje bi se preko meta refresh vratio na prvu i ni to nece...na drugoj imam session_start() odmah na pocetku a ona prvoj cim ubacim session_start() javlja mi

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie headers already sent

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent

session_start() mi je odmah na pocetku nema nista pre cak ni white space i opet javlja to...
« Poslednja izmena: 12. Jan 2010, 14:26:18 od oktijum »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Prijepolje-Polimlje-Partizan-ПГ

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 215
Zastava Prijepolje
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson k550i
Proveri BOM Signature tih fajlova..
Mozes to uraditi u Dreamweaveru / Page properties / Title/Encoding i onda ako je cekirano ukloni oznaku sa 'Include Unicode Signature (BOM)'..
IP sačuvana
social share
**ja sam toliko siromašan da moram sebi da odvajam od usta da bih imao šta da jedem**
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Toooo kraljuuu,svaka cast,sad mogu da spavam posle 4 neprospavane noci,svaka cast!!!!!

Ako svratis nekad do Bgd,cimaj imas cast \o/ \o/ \o/

Pozz o/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 06:26:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: PHP javlja

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.