Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
banner
Trenutno vreme je: 19. Jan 2021, 13:09:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: skorpija u podznaku  (Pročitano 41600 puta)
05. Dec 2003, 23:27:50
Svakodnevni prolaznik


Zodijak
Pol
Poruke 302
Ovan ŠkorpijaDve su osobine koje sjedinjuju Vatru Ovna s Vodom Škorpije: strastveni temperament i dinamicnost, iz kojih izrasta agresivna priroda, nesalomiva volja i impulsivnost. Ove karakteristike, zato, stvaraju temperament sklon ekstremima, sa malo discipline u sebi, pristrasnih shvatanja, oštrih reakcija, istovremeno konstruktivan i destruktivan, i, iznad svega, osvetoljubiv.

Sve to zacinjeno je odredenom dozom iskrenosti, koja potice od mladalackih snaga Ovna, cija se otvorena i prilicno jednostavna priroda, ne vezuje baš najbolje s kompleksnom licnošcu Škorpije, zbog cega cete naginjati krajnostima i biti tesko shvatljivi svojoj okolini.

- Kod Vas se spajaju ofanzivan i defanzivan Mars, što govori o tome da ste osoba koja je jednako efikasna i u navali i u odbrani. Na Vašu licnost je dosta teško uticati, jer se pokazujete kao sam svoj gospodar, kako u dobrim tako i u lošim situacijama u životu, a uz to ste i obdareni velikom moci i uplivom na druge.

Nasilni, hrabri i uporni Vi širite cudesnu energiju koja može da služi i dobru i zlu. To znaci da sve svoje snage možete da usmerite ka nekom plemenitom delu, ka nekom Vašem bližnjem, ili nekoj altruistickoj aktivnosti - ali i da te svoje snage znate da okrenete protiv sebe, upadajuci time u razne neprijatnosti, što znaci da je ta energija pogrešno iskorišcena. Neprekidno se trudite da kontrolišete svaku situaciju.

Nije Vas nimalo lako upoznati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Cesto delujete kao veoma spokojna i jednostavna osoba, a u suštini ste izuzetno komplikovano ljudsko bice, daleko osetljivije nego što to pokazujete. Imate snažnu volju, pomalo rezervisani, drugima ulivate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u celosti, do samog dna. Morate se, medutim, neprekidno cuvati svog sarkasticnog jezika.

Kombinacija Vaših znakova je snažno obojena aktivnom, prodornom i preduzimljivom seksualnošcu, što daje impulsivno, strasno i dominirajuce bice, cesto sklonije vlasti nego opraštanju i opuštenosti. Kriticki smisao je uvek budan što Vam dopušta da uspešno  
ostvarujete projekte i potvrdujete svoju licnost, ali duhovna nezavisnost može da Vas odvede u pobunu, prosecnost, nesvršenost.

Sukobe osecate žestoko i cesto reagujete silovito. Kada Vam se nešto ne svida nimalo se ne ustrucavate da to kažete i ne oklevate da upotrebite sva sredstva da bi razrešili neki problem. Kada Vas proždire neka strast, ne provodite mesece razmišljajuci o tome kako cete da živite, vec prelazite u akciju fenomenalnom brzinom, uklanjajuci prepreke sa puta, zajedno sa onima koji ih postavljaju.

Imate bogatu i snažnu prirodu, nadahnutu životom, neprijatelj ste rutine i imate neiscrpnu energiju. Vaš život se nece odvijati bez opasnosti jer su Vam iskušenja prilika da se ispraznite. Nestrpljivi ste, uvek želite brze rezultate i postajete frustrirani ukoliko ljudi ili okolnosti remete Vaš napredak. Vaša snaga sastoji se u mešavini hrabrosti i inteligencije koja Vam pomaže da uvek budete lucidni i svesni onoga što cinite a obdareni ste i neverovatnim elanom koji ce Vam biti od velike pomoci u životnim krizama...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Charles Chaplin. On Vam, u neku ruku, dode kao "Astrološki blizanac"...

Bik ŠkorpijaOvde se susrecu Zemlja i Voda u dva cvrsta, izražena znaka: velika tvrdoglavost, dakle i velika strastvenost. Ovladan svojom seksualnom agresivnošcu i obuzet velikom željom za razuzdanošcu, osetljiv na svoje instinktivne pulsacije i želeci da upozna jednostavno culno ispunjenje, relativno miroljubivo ali retko uzdržano, Bik - Škorpija osciluje izmedu radosti i muke življenja.

Uklješten izmedu morala i svojih erotskih snova, zaljubljen u prirodu i mucen nespokojstvom da treba da živi, da preuzme odgovornost za naredbe svojih osecanja, hteo bi istovremeno da maksimalno iskoristi svoj prolazak zemljom, da proba putene plodove postojanja, kroz nacin da se intenzivno živi, koji se odražava u stalnim aktivnostima, životu prepunom obaveza, što je sve neophodno Biku - Škorpiji da isprazni visak svoje energije i svojih osecanja u borbi da prevazide teškoce vezane za ostvarenje ideja u koje veruje, odbijajuci sve vreme da prizna nesavršenost svoga tela i svoju slabost kao ljudskog bica.

Strastven, posesivan i ljubomoran, uvek je zabrinut u odbrani svojih materijalnih interesa i ima problema u prilagodavanju svojim destruktivnim pulsacijama. Ovo se objašnjava cinjenicom da se sa još primitivnim, iskonskim karakterom Bika, koji je rukovoden elementarnim strastima, sjedinjuje složen i nemiran duh Škorpije. Ova dva znaka se suprostavljaju jedan drugome a ipak imaju u zajedništvu tajno saucesništvo. Dakle, ovo je složena i snažna licnost, cesto neshvatljiva drugima, koja duboko doživljava stvarnost.

Tek ako uspe da razreši svoje bolne unutrašnje konflikte, Bik - Škorpija ce sebi skovati jaku licnost, relativno stabilnu, ambicioznu, ponekad netolerantnu i nestrpljivu, ali cesto lucidnu, ispitivacku, kriticnu, ingenioznu, efikasnu i upornu (citajte - tvrdoglavu)...


Vas nije nimalo lako poznavati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Vi ste senzualista sa magnetnim šarmom i imate jednu od najseksepilnijih zodijackih kombinacija. Puni ste snage i vitalnosti, produhovljene energije, sa željom da zavedete druge, da ih u "velikoj bitki" osvojite, da na njima isprobavate svoju moc. Vašu poruku prima svako i gde god bili i šta god radili Vaše prisustvo se oseca i primecuje. Cesto delujete kao veoma spokojna i jednostavna osoba, a u suštini ste izuzetno komplikovano ljudsko bice, daleko osetljivije nego što to pokazujete.

Imate snažnu volju i rezervisani ste, drugima ulivate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u celosti, do samog dna. Morate se, medutim cuvati svog, ponekad, sarkasticnog jezika, koji može odvratiti druge ljude od Vas. Jednom ste nogom u životu, drugom nogom ste u "smrti", što Vam omogucava da uživate u životu nasilno i strastveno. Ali, time cesto reskirate da sebe uništite, da dostignete cak i neke sadomazohisticke relacije. Možete uzdrmati svoju egzistenciju neprekidnim nizom divljih pobuna i nerešivih unutrašnjih sukoba.

Savet koji bi Vam se mogao dati: obratite pažnju na loše izbore u ljubavi! Ljubavna razocarenja se kod Vas vrlo teško podnose i dugo pamte...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Sigmund Freud. On Vam, u neku ruku, dode kao "Astrološki blizanac"...


Blizanci ŠkorpijaOvo je jedna od najinteresantnijih kombinacija, zbog snažnog uticaja Škorpije na znak Blizanaca. Ovde se bistar um i gospodarenje emocijama, što je tipicno za Blizance, suocavaju sa karakteristicnom žestinom Škorpije: kada se udruže ležernost i ozbiljnost, strepnja i elasticnost duha, dobija se tragikomicna priroda, naizmenicno nehajna i podložna strahovima. Rada se osoba širokih vidika, razvijenog intelekta, sklona dubokom razmišljanju. Gvozdena volja udružena sa produktivnim delovanjem i živom inteligencijom, pokušavaju da odgonetnu tajne covecnosti.

Ovakva licnost poseduje izražen istraživacki i analiticki nacin razmišljanja. Ipak, pronicljivost Blizanca - Škorpije je takva, da ovoj osobi pruža ponekad toliko živu viziju postojanja, da ona ne može sasvim da izbegne iskušenja. Bude li uz to Škorpijin deo ove licnosti prigušen, potiskivan, u njoj se konformizam i antikonformizam oštro sukobljavaju, što ponekad može da dovede i do neuroze i veoma velikih teškoca prilagodavanja, kao i izvesne nesposobnosti da se nade prava sreca, blažena i bezbrižna.

- Ovo nije skladna kombinacija, jer se strastvenost Škorpije ne slaže s Vašom vrstom osecajnosti. Škorpija je prvenstveno okrenuta tamnim dubinama života, voli da analizira i pokretana je jakim strastima, dok su Blizanci društveni, površni i prilagodljivi. Ipak, ova struktura je i davolski inteligentna. U ovakvom podznaku roden je i Jean Paul Sartre, taj lucidni filozof koji je uticao na mlade, i na celu jednu epohu ali i i Clint Eastwood koji je opet na svoj nacin obeležio ovo naše doba.

Nije Vas nimalo lako upoznati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Cesto delujete kao spokojna i jednostavna osoba, a u suštini ste izuzetno komplikovano ljudsko bice, daleko osetljivije nego što pokazujete. Imate snažnu volju, pomalo rezervisani, drugima ulivate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u celosti, do samog dna. Vaša pronicljivost Vas cini izuzetnim psihologom, intuitivni ste i ništa ne shvatate olako.
Vi ste intenzivniji i misteriozniji od ostalih Blizanaca. Više no ostali Blizanci Vi izgleda znate kuda idete, ne dozvoljavate da Vas ometaju drugi interesi. Seksualnost predstavlja bitnu stavku u Vašem razvoju, i Vi je ljubomorno sakrivate. Onda kada se od Vas ocekuje da budete strastveni, ravnodušni ste i obratno. Vodite racuna o svojim mazohistickim ponašanjima u ljubavi ili reskiru da se samouništite ako naidete na nerešive konflikte.

Svoj identitet cesto konstruišete i izgradujete na bolnim doživljajima. Stalno u potrazi za nekom svojom istinom nisu Vam nepoznati ni užas nespokojstva i strah od ponora. Ali, Vi imate poleta i borbenosti i umete da se izvucete zahvaljujuci svojoj inteligenciji. Sunce u osmom polju samo pojacava snagu Škorpije u Vašoj kombinaciji. Eksperimenti Vas transformišu, menjate se u tišini, ali iz korena i odjednom se ponovo radate iz pepela, kada drugi vec pomisle da ste izgubljeni u svom nemiru. Vaše unutrašnje bogatstvo je veliko, ali Vas Vaše protivrecnosti cine napornim za druge ljude. Treba Vam se približavati sa oprezom!...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Zdravko Colic. On je, u neku ruku, Vaš "Astrološki blizanac"...


Rak ŠkorpijaSklonosti ka introspekciji, ka svesnom istraživanju lavirinata unutrašnjeg života dostižu vrhunac kod ove sprege dva Vodena znaka, jednog Kardinalnog (Rak) i drugog Fiksnog (Škorpija).

Nemirna priroda, obuzeta svojim snovima, suocena s prividnim protivrecnostima stvarnog i zamišljenog, razapeta izmedu odbacivanja superiornosti i želje da se uzdigne do vrha, ovo je licnost predana snažnim osecanjima. Ako pušta na volju svojoj agresivnosti, ona se pita da li je to mudro i ima tendenciju da se povuce; ako pokušava da ovlada drugima, sputavaju je obziri; ako se prepusti intuiciji, plaši se da je ona ne uzme suviše pod svoje.

Snaga dve prirode u ovoj kombinaciji otkriva drugima nemire njene duše. Ovakva licnost je tajanstvena i pre oprezna, bistra, sanjalacka i nije je nimalo lako nadmudriti. Intuitivna i pronicljiva, ona stalno analizira sebe, ispitivacki posmatrajuci druge. U njoj latentno postoji iskušenje za necim dalekim, nedokucivim. Iako zraci pojacanim magnetizmom, misteriozna je, teška za upoznavanje i sklona neprestanom bežanju od stvarnosti.

Njena sudbina se razvija u zavisnosti od porodicnih odnosa u mladosti - cesto nasleduje majcin "strah". Voli da vlada, poseduje, upravlja, a u isto vreme ona mnogo sumnja i pita se "radi cega"? Cesto prepredena i žilava, ovo je pretežno introvertna licnost, koja je ipak sposobna da uvek nade nove puteve u borbi za osvajanje uspeha, ukoliko se ne utopi u svojim unutrašnjim patnjama...

- Nije Vas nimalo lako upoznati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Cesto delujete kao veoma spokojna i jednostavna osoba, a u suštini ste izuzetno komplikovano ljudsko bice, daleko osetljivije nego što to pokazujete. Imate snažnu volju, pomalo rezervisani, drugima ulivate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u celosti, do samog dna. Vi ste intenzivniji i misteriozniji od ostalih Rakova.
Škorpija podstice Vašu snažnu, emotivnu, intuitivnu prirodu. Kod Vas ništa nije polovicno. Vaše prisustvo se oseca; oseca se Vaš jak erotski naboj, magnetizam i tajnovitost - Vi zaista ocaravate suprotni pol. Imate želju da napredujete, da prevladate sopstvena ogranicenja. Unutrašnji život i metafizicki smisao za Vas je od velike važnosti. Ono što Vas privlaci je - moc, traženje nje, šta god da radite. Morate se, medutim, neprekidno cuvati svog sarkasticnog jezika, koji može odvratiti druge ljude od Vas.

Vodite racuna i o svojim mazohistickim ponašanjima u ljubavi ili reskiru da se samouništite ako naidete na neresive konflikte - Vama kao da se dopadaju zamršene situacije. S obzirom da ste skloni depresiji i paranoji, gledajte na stvari i dogadaje sa pozitivne strane. Samo ako konacno popustite pred impulsima svoje podsvesti mogli bi da dosegnete poznavanje svoje licnosti..

Imate želju i volju ali Vam je potrebno vreme da se izmirite sa samim sobom. Mada cesto krijete u sebi jako romanticno osecanje, dovoljno ste snažni da ne prepustite da Vas ono vodi. Tek ako uspete da pobedite svoje psihološke probleme, možete se nadati da cete sami od sebe izvuci velike stvari...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Kris Kristofferson. On Vam, u neku ruku, dode kao "Astrološki blizanac"...


Lav ŠkorpijaOva vrlo upadljiva veza spaja dva mocna i magnetska znaka od kojih oba pokazuju svoj autoritet. Agresivnost Škorpije udružena je sa nadmenošcu Lava, visoki let Orla u Suncevoj grivi Lava vodi u Zenit licnosti i cesto stvara osobe koje su opcinjene slavom i visinom; ambicija je ta koja im omogucava egzistenciju.

Po njima, cilj opravdava sredstvo. Vera koju imaju u sebe i svoje stavove je neizmerna; to im cesto pomaže da se popnu veoma visoko. Njihov život se, medutim, ne odvija samo na tom planu; one vole da eksperimentišu, što može biti povod budenju velikih strasti i ljubomora...

- Kombinacija Vaših znakova je snažno obojena aktivnom, prodornom i preduzimljivom seksualnošcu, što daje impulsivno, strasno i dominirajuce bice. Sposobni ste za ogromne licne žrtve, odlicno poznajete sebe i svoje mogucnosti, kao i druge ljude, produktivni ste u svemu što Vas istinski privlaci, i... iznad svega istrajni. Kriticki smisao je uvek budan što Vam dopušta da uspešno ostvarujete projekte i potvrdujete svoju licnost, ali duhovna nezavisnost može da Vas odvede u pobunu, prosecnost, nesvršenost.

Vi ste osoba koja ništa ne radi polovicno. Možete biti opsednuti sobom. Nekad ljudima predstavlja prevelik napor da Vas prihvate. Sukobe osecate žestoko i cesto reagujete silovito. Kada Vam se nešto ne svida nimalo se ne ustrucavate da to kažete i ne oklevate da upotrebite sva sredstva da bi razrešili neki problem. Kada Vas proždire neka strast, ne gubite vreme razmišljajuci o tome kako cete da živite, vec prelazite u akciju fenomenalnom brzinom, uklanjajuci prepreke sa puta, zajedno sa onima koji ih postavljaju. Ne bojite se da ce Vas omrznuti: u izvesnom smislu, to Vas može samo stimulisati. Imate svoju savest i to Vam je dovoljno!
Nije Vas nimalo lako upoznati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Cesto delujete kao veoma spokojna i jednostavna osoba, a u suštini ste izuzetno komplikovano ljudsko bice, daleko osetljivije nego što to pokazujete. Na Vašu licnost je dosta teško uticati, jer se pokazujete kao sama svoj gospodar, kako u dobrim tako i u lošim situacijama u životu, a uz to ste i obdareni velikom moci i uplivom na druge.

Hrabri i uporni, Vi širite cudesnu energiju koja može da služi i dobru i zlu. To znaci da sve svoje snage možete da usmerite ka nekom plemenitom delu, ka nekom Vašem bližnjem, ili nekoj altruistickoj aktivnosti - ali i da te svoje snage znate da okrenete protiv sebe upadajuci time u razne neprijatnosti, što znaci da je ta energija pogrešno iskorišcena. Neprekidno se trudite da kontrolišete svaku situaciju.

Imate bogatu i snažnu prirodu, nadahnutu životom, neprijatelj ste rutine i obdareni ste neverovatnim elanom koji ce Vam biti od velike pomoci u životnim krizama. Vaš život se nece odvijati bez opasnosti jer su Vam iskušenja prilika da se ispraznite. Nestrpljivi ste, uvek želite brze rezultate i postajete frustrirani ukoliko ljudi ili okolnosti remete Vaš napredak. Naucite da smanjite intenzitet Vasih opsesija. Oraspoložite se i pustite da Sunce Lava zasija na površini!...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Benito Mussolini. On Vam, u neku ruku, dode kao "Astrološki blizanac"...


Devica ŠkorpijaU ovoj kombinaciji je svakako najkritickiji duh zodijaka: u njemu dominira unutrašnje samoispitivanje i rastrzanost. Na taj nacin, formira se priroda sposobna da dosegne sve krajnosti, da im se potpuno prepusti, ali i da ih odbaci. Ipak, ovo bice je u stanju da koordinira protivrecnosti i obdareno je sposobnošcu mirenja suprotnosti marljivom dijalektikom koja mu omogucava korišcenje sinteze "za" i "protiv" radi ostvarenja dugorocnog cilja.

Taj cilj može biti uzvišen ili razuman, zavisno od dominirajuceg znaka, ali - da bi ga dostigao - covek mora da bude oprezan i da se strasno angažuje, da ima dovoljno i skromnosti i ambicije, uzdržavanja i nestrpljenja. Bez obzira na sve, ovakva osoba je uvek spremna da izade iz svog privatnog života kako bi stupila u neposredniji dodir sa stvarnim životom, da bi mogla ucestvovati u borbi za licnu afirmaciju a cesto i za potvrdu svojih ideala...

- Nije Vas nimalo lako upoznati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Cesto delujete kao veoma spokojna i jednostavna osoba, a u suštini ste izuzetno komplikovano ljudsko bice, daleko osetljivije nego što to pokazujete. Imate snažnu volju, pomalo rezervisani, drugima ulivate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u celosti, do samog dna.

Vi ste intenzivniji i misteriozniji od ostalih Devica. Unutrašnji život i metafizicki smisao za Vas je od velike važnosti. Vaš mocni šarm ce Vam pomoci da steknete poverenje u sebe tokom godina i "zrenja" licnosti - Vaše prisustvo se u svakom slucaju oseca. Pripadnike suprotnog pola privlacite bez previše utrošenog truda. Ono što Vas privlaci je - moc, traženje nje, šta god da radite. Morate se, medutim, neprekidno cuvati svog sarkasticnog jezika, koji može odvratiti druge ljude od Vas. Vodite racuna i o svojim mazohistickim ponašanjima u ljubavi ili reskiru da se samouništite ako naidete na nerešive konflikte.
Dopadaju Vam se zamršene situacije u kojima možete dokazati svoju strategiju i pronicljivost - kombinacija Vašeg znaka i podznaka cini da budete jedan od najvecih zodijackih detektiva, ne promice Vam ni jedan detalj. Postavljate mnogo pitanja, tražite da uspostavite razmenu sa drugim ljudima, ali razmenu psihickog tipa, no to Vam ne ide uvek od ruke zato što ste Vi sami ispunjeni strepnjama i inhibicijama koje Vas ponekad jednostavno parališu. Ali, Vi zaista želite da budete perfekcionista, da idete napred, da prevazidete sopstvene kontradikcije i nedostatke. U tom smislu, odlucujucu ulogu bi mogla da odigraju Vaša prijateljstva.

Samo ako konacno popustite pred impulsima svoje podsvesti i ako uspete da ovladate svojim fobijama, mogli bi da dosegnete poznavanje sebe i uživate u nekoj vrsti lucidne srece, pomalo naivno ali skloni razvoju filozofije života koja ce Vam doneti aktivnu elasticnost karaktera u sukobu sa teškocama. Imate želju i volju ali Vam je potrebno vreme da se izmirite sa samim sobom. Tek ako uspete da pobedite svoje psihološke probleme, možete se nadati da cete sami od sebe izvuci velike stvari...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Johann W. Gete. On Vam, u neku ruku, dode kao "Astrološki blizanac"...
IP sačuvana
social share
There is nothing “paranormal” in the Universe, except our limited understanding of Nature.
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik


Zodijak
Pol
Poruke 302
Vaga ŠkorpijaOvo je veoma kontradiktorna kombinacija - evo prirode koja je u vecitom sukobu sa samom sobom. S jedne strane vodena je snagom i istraživackim nemirom Škorpije, s druge uvek je spremna da žrtvuje sebe željama za mirom i ravnotežom, što je karakteristicno za Vagu; osecate se žrtvom što pripada Vagi, ali Škorpija u Vama stvara tvrdoglavu i tešku osobu. Škorpija je prvenstveno okrenuta tamnim dubinama života, voli da analizira, kriticna je, pokretana jakim strastima, dok je Vaga otvorena, vedra, usmerena prema pozitivnim emocijama.

S jedne strane, nedostaje Vam snage i agresivnosti, a s druge možete postati veoma divlji. U svakodnevnom životu, kao i u osecajima mogu se pokazati velike disharmonicnosti. Izražena strastvenost može nezgodno oblikovati sudbinu i uveliko promeniti životne okolnosti. Ipak, sukob ovih dveju snaga može dovesti do ostvarenja drugih težnji, jer ovakve licnosti nose i razvijaju u sebi ogromne sposobnosti koje usmeravaju koliko ka prakticnim toliko i ka duhovnim ciljevima...

Bolna unutrašnja oluja, zabranjeni jesenji raj, ugašeno svetlo u neizmernom haosu bica, nedostupne harmonije - to je psihološka osnova koja odlikuje vezu Vage i Škorpije. Nagon samoodržanja gubi se i traži, bistrina i logika poremecene su nemirnom osecajnošcu i paklenim ritmom seksualnih impulsa, ljubav prema lepoti sudara se sa još živim ostacima primitivne animalnosti i covek se neprestano pita nad samim sobom u pokušaju teške sinteze.

Utoliko teže što okleva da upotrebi jaca sredstva, dakle da se odrekne jednog svog dela da bi oslobodio drugi. Nešto u njemu što je jace od dobrih namera i pomirljivih želja, tera ga da skrene. Ostaje mu onda da se prilagodi svom nacinu života i da ga u nadljudskom naporu dovede do onog savršenstva kome teži u potrazi za potpunom harmonijom. To je izazov koji baca sam sebi ako hoce da izade iz duhovne zbrke koja ometa njegov razvoj.
Nije Vas nimalo lako upoznati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Cesto delujete kao veoma spokojna i jednostavna osoba, a u suštini ste izuzetno komplikovano ljudsko bice, daleko osetljivije nego što to pokazujete. Imate snažnu volju, pomalo rezervisani, drugima ulivate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u celosti, do samog dna. Vi ste intenzivniji i misteriozniji od ostalih Vaga. Vaš mocni šarm ce Vam pomoci da steknete poverenje u sebe tokom godina i "zrenja" licnosti.

Morate se, medutim, neprekidno cuvati svog sarkasticnog jezika, koji može odvratiti druge ljude od Vas. Vodite racuna i o svojim mazohistickim ponašanjima u ljubavi ili reskiru da se samouništite ako naidete na nerešive konflikte. Samo ako konacno popustite pred impulsima svoje podsvesti i ako uspete da ovladate svojim fobijama, mogli bi da dosegnete poznavanje sebe same i uživate u nekoj vrsti lucidne srece, pomalo naivno ali skloni razvoju filozofije života koja ce Vam doneti aktivnu elasticnost karaktera u sukobu sa teškocama. Tek ako uspete da pobedite svoje psihološke probleme, možete se nadati da cete sami od sebe izvuci velike stvari...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Margaret Thatcher. Ona Vam, u neku ruku, dode kao "Astrološki blizanac"...

Škorpija ŠkorpijaSvet kojem teži licnost rodena u ovoj kombinaciji je... njen svet u kojem je ona apsolutni vladar, daleko od mešanja drugih ljudi. Izražena introverznost, okrenutost svom unutrašnjem životu i samoj sebi je opasnost koja se krije u ovakovom stavu, ali istovremeno introverzija koja ne sprecava licnost da se suoci sa stvarnim životom, uz neverovatnu energiju, cak i kad nesvesno uvek ostaje iskljucivo na polju sopstvenih interesa, iz kojih su iskljuceni cak i najbliži.

Tipicnom Škorpijom vlada erotizam, progoni je misao o smrti i genetski je obeležena poreklom. Njenu vec snažnu ljubav prema životu još uvecava duboka egzistencijalna strepnja. Živeti intenzivno, aktivno, groznicavo - za nju je nacin borbe protiv telesnih i duhovnih slabosti i sredstvo kojim psihološki odlaže poslednji cas.

Dupla Škorpija uživa samo u složenim situacijama, i u skoro melodramaticnoj atmosferi, preterujuci u svemu. Razvijeno osecanje za apsurd može katkad i da je obeshrabri, ali je cešce podstice da izaziva sudbinu i budi u njoj želju da savladuje i najvece teškoce. Instinktivno je agresivna, ali ta agresivnost može da naudi njoj samoj isto koliko i drugima; njen ubod jeste delotvoran i lako može da uništi neprijatelja, no isto tako može da izazove i sopstvenu propast.

Neiscrpno plodna, delatna, proizvodna i gladna samopotvrdivanja, Škorpija - Škorpija je narocito sklona da se poigrava sa autoritetima ne bi li se pokazala superiornijom od njih. To je izraziti individualist, kadar da jednako snažno i voli i mrzi, ponekad opsednut sumnjom i spreman da zauzme oštar, gotovo neumoljiv stav. Ovo strasno bice poseduje veliku snagu koja hipnotiše i koja mu omogucava da zgrabi plen!...


Nije Vas nimalo lako upoznati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod Vaše površine. Cesto delujete kao veoma spokojna i jednostavna osoba, a u suštini ste izuzetno komplikovano ljudsko bice, daleko osetljivije nego što to pokazujete. Imate snažnu volju, pomalo rezervisani, drugima ulivate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u celosti, do samog dna. Vi ste najintenzivniji i najmisteriozniji od svih ostalih Škorpija. Unutrašnji život i metafizicki smisao za Vas je od velike važnosti.

Vi birate sve ili nista. Ništa ne radite polovicno. Dopadaju Vam se zamršene situacije u kojima možete dokazati svoju pronicljivost. Ono što Vas privlaci je - moc, traženje nje, šta god da radite. Morate se, medutim, neprekidno cuvati svog sarkasticnog jezika, koji može odvratiti druge ljude od Vas. Postavljate mnogo pitanja, tražite da uspostavite razmenu sa drugim ljudima, ali razmenu psihickog tipa, no to Vam ne ide uvek od ruke zato što ste Vi sami ispunjeni strepnjama i inhibicijama koje Vas ponekad jednostavno parališu.

Seksualnost Vam je gotovo preterano izražena. Pripadnike suprotnog pola privlacite bez previše utrošenog truda. Vodite racuna o svojim mazohistickim ponašanjima u ljubavi ili reskiru da se samouništite ako naidete na nerešive konflikte...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Grace Kelly. Ona Vam, u neku ruku, dode kao "Astrološki blizanac"...


Strelac ŠkorpijaMnoge su dodirne tacke izmedu ova dva znaka, ali su još brojnije tacke razmimoilaženja ove dve izuzetno jake prirode. Ovakva licnost neprestano traga za prakticnim zadovoljenjem svojih intelektualnih i moralnih težnji. U njoj postoji bezbroj nijansi i bogatstvo oprecnosti koje mogu izmaci površnom pogledu. Teško je upoznati dušu ovakve osobe, jer beži od suviše otvorenog pokazivanja sebe. U širem smislu, rec je o nezadovoljenoj prirodi zbog mnogobrojnih unutrašnjih potreba koje je razdiru.

Bolne i sukobljene strasti, neophodne da se izbegnu zamke svakodnevnice, s vremena na vreme ometaju put Strelca - Škorpije kroz život, a burne ljubavi nemaju uvek najbolje posledice za njegovu karijeru. Njegov cilj je da živi slobodno i nesputano. Uvek teži da promeni trenutno stanje i uvek se suprostavlja svemu što vodi banalnosti i dosadi. Dogada mu se i da bude otvoren prema misterijama svemira, da se pokaže da je u stanju da poremeti društvene navike i taj poremecaj organizuje na trajnim osnovama, ali cesto pada i u lutanje, u strasnu pobunu koja potvrduje izraženu sklonost za besplatan rizik, naglu i loše pripremljenu akciju...

- Ova kombinacija Strelca i Škorpije odrazila se prilicno komplikovano na Vašu licnost jer su to dva znaka cija se znacenja umnogome razlikuju. Vaša strana Škorpije Vas ponekad zabrinjava, uznemirava, impresionira ali i plaši. To je uzrokovalo time da ponekad želite da izadete iz sebe, da se otvoreno suprostavite svemu što Vas muci, da predete granice i samog sveta, ali za to kao da nemate dovoljno snage. Vi, uglavnom, uspevate da usmerite svoje interese i misli na probleme i najvažnija pitanja, mešajuci cinicnu efikasnost i stalni idealizam i trudeci se da se držite dalje od teškoca i obaveza koje nosi svakodnevni život, ali sve to zajedno zahteva mnogo snage, energije, potencijala.

S jedne strane, Vaša izražena potreba za nezavisnošcu, a s druge, pojacana posesivnost, najbolje se manifestuju kroz pobune, protivurecnosti kojima ste skloni. Te dve osobine preovladuju i sukobljavaju se u Vama, a ona Vaša jedinstvena, osobina da cesto skrivate svoje namere, ne pokazujete uvek svoju volju, primorava Vašu okolinu na oprez kada ste Vi u pitanju. Nije Vas nimalo lako poznavati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Suprotni pol fascinirate erotskim, misterioznim vibracijama koje šaljete. Veliki ste detektiv i istraživac, usamljeniji od vecine Strelaca.
Imate snažnu volju i rezervisani ste, drugima ulivate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u celosti, do samog dna. Vaša otrovna žaoka uvek pogada cilj, morate se medutim cuvati svog sarkasticnog jezika, koji može odvracati druge ljude od Vas. Vaša snaga sastoji se u moci regeneracije, u stanju ste da nadvladate svako iskušenje. Istina, njih ce biti mnogo ali to ne treba da Vas obeshrabruje. Dubina Vaše psihe uzrok je mnogih preterivanja, cesto vidite nepravdu i tamo gde je nema, isto tako teško se zadovoljavate postignutim, uvereni ste da možete više i bolje. Pošto cesto idete u ekstreme pazite da ne preterate...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Emir Kusturica. On Vam, u neku ruku, dode kao "Astrološki blizanac"...

Jarac ŠkorpijaVas nije nimalo lako poznavati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Ova kombinacija Vašeg znaka i podznaka je brak izmedu strasti i razuma, uz uvek prisutno osecanje pripadnosti jednom uzvišenom rodu. Žalosne i ceznutljive himere uglavnom nisu prisutne u snovima Jarca - Škorpije, dok se hladnoca i ravnodušnost aktivno bore protiv uzburkanog mora strasti kako bi omogucili organizatorskoj ambiciji da dode do izraza.

Snaga dve prirode u ovoj kombinaciji otkriva drugima nemire njene duše. Takva osoba ispoljava ogromnu volju i istrajnost, nepokolebljivu sigurnost, ali je u stvarnosti svaki njen uspon plod teško osvojenog sazrevanja.

Kada sretnete neku od ovakvih osoba odmah shvatite, po "auri" koja je okružuje, da se ne radi o nekome ko je "kao drugi". U stvari, to su tajanstvene, tvrdokorne i teške osobe! Ovi obazrivci koji ne veruju nikom, pa ni sebi samom, kadri su da na poslu i u drugim obavezama podnesu nadljudske napore. To su fascinantne, rezervisane i napete, katkad zajedljive i zabrinjavajuce licnosti, opsednute nekim svojim osecanjem krivice, zbog cega su cesto sumnjicave i oprezne u odnosima sa okolinom. Takode se mogu zapaziti ocigledno neosnovani odbrambeni stavovi. Ali za njih svakako ima objašnjenja u unutrašnjim borbama koje su pomenute...

- Cesto delujete kao veoma spokojna i jednostavna osoba, a u suštini ste izuzetno komplikovano ljudsko bice, daleko osetljivije nego što to pokazujete. Skloni ste introspekciji - koju oštar i strpljiv um naglašava i sistematizuje omogucavajuci mu da odgonetne svoje unutrašnje tajne i da ih ponekad poveže sa opštim uredenjem sveta. On je kadar da svojom jasnocom, distancom, logikom i istrajnošcu privede uspešnom kraju jedno dugotrajno istraživanje. Buduci da ste uporni i odlucno tragate za Istinom, zbog te Vaše aktivnosti se cesto opecete. Zbog toga se trudite da ojacate svoju licnost, pokušavate da je cvrsto izgradite, sve dok ne postane neka vrsta oklopa, neosetljiva i ravnodušna prema nestalnim osecanjima.
Vi posedujete znatne adute za društveni uspeh i duhovno uzdizanje, pod uslovom da ste u stanju da se stopite sa onim što je ljudsko, da ga osecate kao sopstveno telo, ili da uzdignete svoj zemaljski mikrosvet na kosmicki nivo. U suprotnom, živeci u vlasti svojih slabosti mogli bi da potonete mnogo dublje ispod svih tih vrednosti. Buduci da ste u velikoj meri egoista, konformista, okoreli nihilista, i da ste uvereni u ispravnost svojih mnogobrojnih potisnutih želja, skloni ste da tonete u intelektualnu i sentimentalnu samocu, koju polako izgradujete ubedeni da ste sposobni da sami potražite (i pronadete!) svoju srecu...

Vaša senzualna pojava na suprotni pol deluje magneticno. Sjajan ste detektiv koji uglavnom psihološki posmatra druge. Iako po prirodi niste pricljivi, drugi žele da budu u Vašem društvu. Velika snaga volje Vas cesto vodi u preterivanja - želite sve ili ništa. Fizicki Vas karakteriše dosta jaka konstitucija tela, osetljivost na alkohol i droge. Bilo bi dobro da uspostavite ravnotežu izmedu Vaših perioda neumerenosti i zdravog odmora.

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Diane Keaton. Ona Vam, u neku ruku, dode kao "Astrološki blizanac"...


Vodolija ŠkorpijaPobuna, otvaranje, duhovno savršenstvo, osetljivost na ljudske probleme i vitalnost svojstveni su osobama rodenim u ovoj kombinaciji, koje su sposobne da se vinu do višeg stepena vladanja svojom licnošcu i da uticu na druge svojom intuicijom, pa i da menjaju svet u kojem žive, makar se radi toga morale menjati i one same, zameniti strepnju optimizmom, egoizam velikodušnošcu. Energija ih upucuje ka delatnostima duha, dok im poznavanje psihologije bližnjih otvara vrata ogranicene ili opšte popularnosti.

U ovom spoju Vodolije i Škorpije rada se licnost u stalnom previranju, koja dela i misli pod pecatom originalnosti, koja je gotovo uvek nezadovoljna sobom i zato konstantno teži perfekciji.

Na ovakve licnosti ne može se ni na koji nacin uticati. One imaju razumevanja i tolerancije za druge, ali ne mogu im se nametati pravci i ideje koji nisu njihovi, ne sme ih se kritikovati... Moto koji najcešce upravlja njihovim akcijama i mislima je "stvaranje problema". Propisi ih žuljaju i za ravnotežu im je potrebna velika telesna i duhovna sloboda - imaju veliku potrebu za prostorom i kretanjem.

To su dežurni buntovnici, vecni revolucionari koji vole sve što je zabranjeno, nisu konformisti i spremni su da udu u kampanju protiv nepravde. Preterano su nezavisni, nemoguce ih je zatvoriti u kavez, i zalažu se za potpunu slobodu. To su ekscentrici koji su spremni na sve samo da bi dokazali da se razlikuju od drugih. Njihov problem sastoji se u tome što stvari koje za druge mogu biti pozitivan cilj, za njih su samo neprekidna polazna tacka. Ipak, znaju da u potpunosti preuzmu odgovornost za svoj nacin delanja.

Ovakav stav, medutim, uzrokuje ponekad vrlo kruto ponašanje, što može izazvati oštre unutrašnje sukobe, koje je teško razrešiti...


Ovo nije skladna kombinacija, jer se strastvenost Škorpije ne slaže s Vašom vrstom osecajnosti. Škorpija je prvenstveno okrenuta tamnim dubinama života, voli da analizira, pokretana je jakim strastima i kriticki je nastrojena prema drugima, dok je Vodolija otvorena, društvena, spontana i nepristrasna. Ipak, u ovom spoju znaka i podznaka kriju se i natprosecne intelektualne mogucnosti, sposobnost koncentracije i prodiranja u probleme.

Nije Vas nimalo lako upoznati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Cesto delujete kao veoma spokojna i jednostavna osoba, a u suštini ste izuzetno komplikovano ljudsko bice, daleko osetljivije nego što to pokazujete. Imate snažnu volju, pomalo rezervisani, drugima ulivate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u celosti, do samog dna. Vaša pronicljivost Vas cini izuzetnim psihologom, intuitivni ste i ništa ne shvatate olako. Vi ste intenzivniji i misteriozniji od ostalih Vodolija.

Seksualnost predstavlja bitnu stavku u Vašem razvoju, i Vi je ljubomorno sakrivate. Vodite racuna o svojim mazohistickim ponašanjima u ljubavi ili reskiru da se samouništite ako naidete na nerešive konflikte. Vaše unutrašnje bogatstvo je veliko, ali Vas Vaše protivrecnosti cine napornim za druge ljude. Treba Vam se približavati sa oprezom!...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Eva Braun. Ona je, u neku ruku, Vaš "Astrološki blizanac"...


Ribe ŠkorpijaOvo je priroda koju je teško shvatiti, ako se posmatra iskljucivo kroz prizmu logike. Ove Ribe su najmisterioznije od svih u zodijaku, sve je kod njih zagonetno. Opažaju svet koji ih okružuje, žive u neracionalnom i u neobjašnjenom. Njihov pogled je fascinantan, ocaravajuci. Zaista su obdarene šestim culom, i to su cesto osobe koje kao da su došle iz neke druge dimenzije, carobnjaci, medijumi...

Sklonosti ka introspekciji, ka svesnom istraživanju lavirinata unutrašnjeg života dostižu zavidan nivo kod ove sprege dva vodena znaka, jednog Promenljivog (Ribe) i drugog Fiksnog (Škorpija). Nemirna priroda, obuzeta svojim snovima, suocena s prividnim protivrecnostima stvarnog i zamišljenog, razapeta izmedu odbacivanja superiornosti i želje da se uzdigne do vrha, ovo je licnost predana snažnim osecanjima.

Ostavljena na milost i nemilost kretanjima svesti i podsvesti, Riba - Škorpija luta pokušavajuci da uskladi ono što jeste ili misli da jeste onome što je okružuje; u tome retko uspeva jer je ometaju snažni unutrašnji potresi koji je iscrpljuju i sprecavaju da sacuva lucidnost neophodnu za svoje duhovno ispunjenje. Tada upada u vrtlog, konfuziju, duhovni haos, i to širi na svoju okolinu.

Snaga dve prirode u ovoj kombinaciji otkriva drugima nemire njene duše. Rec je, u suštini, o licnosti koja se ne uklapa u šeme, jer je u njoj sve podvrgnuto unutrašnjoj strastvenosti, koja cini njene akcije i reakcije cesto neshvatljivim u ocima drugih, ali sasvim opravdanim u svetlu njenih impulsa. Cak su i utisci ovakvih osoba podvrgnuti nesvesnom i instinktivnom, jer padaju pod vlast osecanja a ne razuma...

- Nije Vas nimalo lako upoznati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Cesto delujete kao veoma spokojna, jednostavna osoba, a u suštini ste izuzetno komplikovano ljudsko bice, daleko osetljivije nego što to pokazujete. Vi ste intenzivniji i tajanstveniji od ostalih Riba. Škorpija podstice Vašu snažnu, emotivnu, intuitivnu prirodu.


Vaše prisustvo se oseca; oseca se Vaš jak erotski naboj i magnetizam - Vi zaista ocaravate suprotni pol. Imate želju da napredujete, da prevladate sopstvena ogranicenja. Unutrašnji život i metafizicki smisao Vama su od velike važnosti. Kod Vas može doci do pojava krajnosti u ponašanju pošto ste pobornik ideje "sve ili ništa". Vodite racuna i o svojim mazohistickim ponašanjima u ljubavi ili reskiru da se samouništite ako naidete na nerešive konflikte - Vama kao da se dopadaju zamršene situacije.

S obzirom da ste skloni depresiji i paranoji, gledajte na stvari i dogadaje sa pozitivne strane. Samo ako konacno popustite pred impulsima svoje podsvesti mogli bi da dosegnete poznavanje sebe same. Imate želju i volju ali Vam je potrebno vreme da se izmirite sa samim sobom. Mada cesto krijete u sebi jako romanticno osecanje, dovoljno ste snažni da ne prepustite da Vas ono vodi. Tek ako uspete da pobedite svoje psihološke probleme, možete se nadati da cete sami od sebe izvuci velike stvari...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Victor Hugo. On Vam, u neku ruku, dode kao "Astrološki blizanac
IP sačuvana
social share
There is nothing “paranormal” in the Universe, except our limited understanding of Nature.
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost


Zodijak
Pol
Poruke 2879
konačno da i meni nešto bude tačno...
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
Kad kazem ja, ja mislim mi
I neka znaju svi
Ona sto mi treba, to si ti
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu


Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Tacno, ako i sve do sad. Bubamaro, svaka cast!
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik


Zodijak
Pol Žena
Poruke 9
mob
Nokia 
Ma, nije mi nesto obecavajuca ova konbinacija blizanca/skorpije,malo me zabrinjava....Hm..
IP sačuvana
social share
..
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost


Zodijak
Pol
Poruke 3051
Ja sam Skorpija / Rak .... zna li neko nesto oko toga ?
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik


Zodijak
Pol
Poruke 302
ima,pogledaj malo po forumu...
IP sačuvana
social share
There is nothing “paranormal” in the Universe, except our limited understanding of Nature.
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju


Zodijak
Pol
Poruke 24
Ja sam lav-skorpija... ne verujem u horoskop, citam ga iz zabave, ali moram da priznam da je dosta tacnog u ovom tekstu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 2
Kako se stavljaju ove slicice sa leve strane sto svi imate?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost


Zodijak
Pol
Poruke 2879
Gore u desnom uglu, imas opciju "Profil", udjes tamo i skrolujes dole dok ne vidis dugme "Galerija avatara", kada pritisnes to videces gomilu avatara, samo treba da izaberes onaj koji ti se svidja i da potvrdis.

P.S. dobrodošla :)
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
Kad kazem ja, ja mislim mi
I neka znaju svi
Ona sto mi treba, to si ti
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 2
Odin,hvala...
Jao sto sam slatka!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 728
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 
Buba maro , svaka cast . Procitala si me kao knjigu !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik


VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung 
Blizanci ŠkorpijaOvo je jedna od najinteresantnijih kombinacija, zbog snažnog uticaja Škorpije na znak Blizanaca. Ovde se bistar um i gospodarenje emocijama, što je tipicno za Blizance, suocavaju sa karakteristicnom žestinom Škorpije: kada se udruže ležernost i ozbiljnost, strepnja i elasticnost duha, dobija se tragikomicna priroda, naizmenicno nehajna i podložna strahovima. Rada se osoba širokih vidika, razvijenog intelekta, sklona dubokom razmišljanju. Gvozdena volja udružena sa produktivnim delovanjem i živom inteligencijom, pokušavaju da odgonetnu tajne covecnosti.

Ovakva licnost poseduje izražen istraživacki i analiticki nacin razmišljanja. Ipak, pronicljivost Blizanca - Škorpije je takva, da ovoj osobi pruža ponekad toliko živu viziju postojanja, da ona ne može sasvim da izbegne iskušenja. Bude li uz to Škorpijin deo ove licnosti prigušen, potiskivan, u njoj se konformizam i antikonformizam oštro sukobljavaju, što ponekad može da dovede i do neuroze i veoma velikih teškoca prilagodavanja, kao i izvesne nesposobnosti da se nade prava sreca, blažena i bezbrižna.

- Ovo nije skladna kombinacija, jer se strastvenost Škorpije ne slaže s Vašom vrstom osecajnosti. Škorpija je prvenstveno okrenuta tamnim dubinama života, voli da analizira i pokretana je jakim strastima, dok su Blizanci društveni, površni i prilagodljivi. Ipak, ova struktura je i davolski inteligentna. U ovakvom podznaku roden je i Jean Paul Sartre, taj lucidni filozof koji je uticao na mlade, i na celu jednu epohu ali i i Clint Eastwood koji je opet na svoj nacin obeležio ovo naše doba.

Nije Vas nimalo lako upoznati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Cesto delujete kao spokojna i jednostavna osoba, a u suštini ste izuzetno komplikovano ljudsko bice, daleko osetljivije nego što pokazujete. Imate snažnu volju, pomalo rezervisani, drugima ulivate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u celosti, do samog dna. Vaša pronicljivost Vas cini izuzetnim psihologom, intuitivni ste i ništa ne shvatate olako.
Vi ste intenzivniji i misteriozniji od ostalih Blizanaca. Više no ostali Blizanci Vi izgleda znate kuda idete, ne dozvoljavate da Vas ometaju drugi interesi. Seksualnost predstavlja bitnu stavku u Vašem razvoju, i Vi je ljubomorno sakrivate. Onda kada se od Vas ocekuje da budete strastveni, ravnodušni ste i obratno. Vodite racuna o svojim mazohistickim ponašanjima u ljubavi ili reskiru da se samouništite ako naidete na nerešive konflikte.

Svoj identitet cesto konstruišete i izgradujete na bolnim doživljajima. Stalno u potrazi za nekom svojom istinom nisu Vam nepoznati ni užas nespokojstva i strah od ponora. Ali, Vi imate poleta i borbenosti i umete da se izvucete zahvaljujuci svojoj inteligenciji. Sunce u osmom polju samo pojacava snagu Škorpije u Vašoj kombinaciji. Eksperimenti Vas transformišu, menjate se u tišini, ali iz korena i odjednom se ponovo radate iz pepela, kada drugi vec pomisle da ste izgubljeni u svom nemiru. Vaše unutrašnje bogatstvo je veliko, ali Vas Vaše protivrecnosti cine napornim za druge ljude. Treba Vam se približavati sa oprezom!...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Zdravko Colic. On je, u neku ruku, Vaš "Astrološki blizanac"...

apsolvirala sam ovo...
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR :)
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jan 2021, 13:09:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: 24sata :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: ConQUIZtador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: Advokat Draganić :: MojaFirma

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.