Imam jedno pitanje za administratore. Nisam siguran da li moze da bude postavljeno ovde, ali cu ga ipak napisati. Molim vas da mi odgovorite. Zanima me kako je moguce da google indeksuje sve teme foruma kao registrovan clan, cak se i u cache-u google-a vidi tekst tema, a ne registrovani clanovi vide samo login i register. Ja takodje imam ovakav forum, ali google ga vidi samo kao gost koji ne moze da vidi sadrzaj teme.
Pokusajte da mi odgovorite ukoliko nije komplikovano. Hvala puno!
Svakog dana dvojica bildovanih likova utrce u prostorije u kojima Burek drzi servere, prekopira sadrzaj hdd i odnese ga u blindiranim kolima u sediste Google...
Kada je svojevremeno zbog opterecenja na serverima zabranjen pristup gostima odluceno je da se skripta modifikuje da botove tretira drugacije od obicnih gostiju, barem dok se ne steknu uslovi da se gosti ponovo puste. Od preseljenja se radi na tome, ali za sada jos ne postoje tehnicki uslovi za tako nesto.. Lock.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!