Alkoholizirani 49-godišnjak s područja Knina sjekirom je, vilama i nožem prijetio 27-godišnjem pravoslavnom svećeniku koji nije došao u njegovu kuću na proslavu blagdana Đurđevdana, izvijestila je šibensko-kninska policija
KNIN - ‘S 1,02 promila alkohola u krvi i revoltiran što nije došao u njegovu kuću na proslavu Đurđevdana, 49-godišnjak je jučer, očekujući svećenikov prolazak u selu Samardžije, vozilom zapriječio put te pored njega postavio sjekiru, vile i kuhinjski nož prijeteći da će ubiti svećenika’, priopćila je policija.
Jedan od mještana o svemu je obavijestio svećenika koji je pozvao policiju, a koja je nasilnika privela u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje.
Ljutiti i nezadovoljni vjernik već je u nedjelju u večernjim satima pod još jačim utjecajem alkohola (2,37 promila u krvi) na lokanoj cesti verbalno prijetio istom svećeniku zbog čega je zaradio i prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira.
Eto još jedan zadovoljni povratnik u genocidnu državu
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
o di si velika anea moderatorice, otkud tebe na mojoj temi, tj. otkud tebe na temi gdje srbin srbina napada a ne hrvat srbina što ti je uža specijalnost
da možda ne širiš vidike?
evo ja se unaprijed izvinjavam kolko god mogu a vi ste svi off topic koliko moje uši vide