Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Siromaštvo kao blagoslov, bogatstvo kao kletva  (Pročitano 5207 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Nokia 
Citat
On kupi auto od 30000 evra ili vise dok za jedan dan 100 ljudi umre od gladi i zedji na svetu.

A ti bi pretpostavljam svojih zaradjenih 30 h podelio deci u Africi?  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Siromah shvati da zivot je cesto i neprijatan,i da ga jednog dana ceka smrt,dok bogatas o tome ne razmislja,nije bistar jer njegove misli zaokupljuju novac,automobili,hrana,putovanja,kurve itd... Koliko je danas bogatasa humano vrlo malo? On kupi auto od 30000 evra ili vise dok za jedan dan 100 ljudi umre od gladi i zedji na svetu. U bogatasima je odgovornost i oni bi trebalo da pomognu siromasnima.
Zar ne mislis da je ovo sto si rekao malko previse izgeneralizovano? Sve ovo sto si rekao moze da bude ali ne mora da znaci. Niti svi siromasi imaju takvo poimanje o zivotu niti svi bogatasi Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.84
K'o da je 30.000 evra za auto nešto; meni se sviđaju oni od milion i po, pa ne kukam.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Meni se svidja Bugatti Veyron. Mislim da vredi oko milion evra  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
On kupi auto od 30000 evra ili vise dok za jedan dan 100 ljudi umre od gladi i zedji na svetu.

A ti bi pretpostavljam svojih zaradjenih 30 h podelio deci u Africi?  Smile

u africi ne .. ali deci bez roditeljskog staranja DA...

@MISEWIC se zarekao .... postace imucan na ovaj ili onaj nacin.....veceras sam izgubio mnogo...i to zbog prokletog novca .... Smile Smile

« Poslednja izmena: 10. Feb 2011, 00:32:51 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Nokia 

Prvo ih zaradite pa se javite da nam kazete sta bi i kako bi, interesantno kako bi svi bili humani samo da imaju lovu...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
nista sto jedan dobar potop nece resiti... Smile

@Zondra salim se.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Prvo ih zaradite pa se javite da nam kazete sta bi i kako bi, interesantno kako bi svi bili humani samo da imaju lovu...

pa znas kako loli ... sit se cesto ne seti gladnog.. mada znam kako je biti i sit i gladan...i kada zaradim lovu .. ako budem bio u mogucnosti dacu i pomocicu gladnom ...ali treba i misliti na sebe i svoju srecu Smiley uvek ... samo mnogo je na svetu tupadzija i maminih i tatinih sinova koji uzivaju u novcu roditelja.. opet treba da se zapitaju .. sta da moj tata nije bogat.. pa ja nebih imao nista... bio bih go kao pistolj... msm .. svi mogu da uspeju i svet bi bio bolje mesto da ljudi hoce da se trude... mada ima onih koji hoce i oni su ti "bogati" ...ovi ostali samo kukaju...pa potrudi se ....nadji posao .. napreduj..skoluj se.. zavrsi i vremenom ce se sve isplatiti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Nokia 

Pa mozda je taj sit radio, mucio se dok nije zaradio dok je gladan lezao, grickao semenke i kukao kako je tesko vreme i kako nema posla, sto bi onda delio svoj novac sa tim gladnim ? Ne kazem da ne treba pomagati ljudima, ali i to pomaganje se u 95% slucajeva zavrsi tako sto te taj kom si pomogao mrzi, da mrzi te.
Najbolje nauciti nekoga da i on zaradi, naravno treba samo da hoce.

A deca koja trose novac svojih roditelja nisu ni bolja ni gora od nas koji su se sami organizovali da zarade, samo su imali sve servirano i to i nije bas dobro po njihove navike. Mozda se ni ja ne bih mucila i radila da nisam morala, verovatno ne bih, ali tada ne bih imala navike, sve ima svoje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
upravo tako ... mada nikada nebih pomogao matorim siromasima,pijanicama,narkosima i sl.bagra.. ko ih jebe .. sto nisu ucili skolu i radili posao ....
samo bih pomagao deci bez roditelja.. zato sto sam i ja dete bez jednog roditelja i znam kako je tesko .. ipak mora da se radi i zaradi novac.. gledam svoje "ortake" ... sede i placu kako nema posla ... kako ih ekonomska kriza mnogo pogadja... piju pivo i vare .... msm ..zabole ih kur i za krizu i za poso .. samo da se zamota dzoks i uzivaj... a to je greska najveca.. umesto da su zavrsili neke zanate i skole oni kukaju na drzavu i skolstvo.... dok ja recimo sljakam za kompom non stop i zavrsavam fax.. dobro sad nemam vezu za posao trenutno .. ali zdravlje boze i to se da resiti ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.