Dakle sam naslov teme kaze, prodajem Nokiu 5228 staru 12 meseci. Telefon je uzet iz Telenora nije kodiran i dostupne su sve mreze. Sve funkcije su ispravne telefon prodajem jer me je smorio vise TouchSreen tj nervira me. S obzirom da je star 12 meseci ima sitne ogrebotine po maskici, sto se tice display-a takodje neke ogrebotine ali od koriscenja, pipkanja ne od bacanja ili neceg slicnog. Sve u svemu telefon kad gledate iz profila kao nov je, sve ispred navedeno je opravdano jer ipak polovan:). Nemam cime da ga slikam da pokazem u kakvom je stanju ali snacicu se u toku dana i izbaciti koju sliku! Da zaboravio sam, uz telefon i sve neophodna oprema punjac, uputstvo, slusalice sve sto sam dobio kad sam ga uzeo.
Cena 6500din
Iz Nisa sam, ako ima zainteresovanih neka se jave! Sam sam mu odredio cenu jer ipak nije kanta od telefona da ga dajem za 40eu kao sto su mi nudili u radnjama a posle mu stave cenu 80/85eu na prodaji, siguran sam da je i polovan na drugim mestima za nesto skuplji od moje ponudjene cene a nalazi se mozda i u gorem stanju. Nek me ispravi neko ako gresim, nisam strucnjak :)
Pozdrav svima!
« Poslednja izmena: 04. Okt 2011, 16:03:54 od prodajem111 »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.