Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 05:59:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Limundo problem  (Pročitano 1534 puta)
03. Avg 2012, 23:46:13
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Pre par dana sedeo sa drugarima i nzm kako smo poceli da pricamo o Limundu al jednostavno se desilo.
Naime pocinje pricu drugar, trazio dodatne slike nekog predmeta na kupindu, i poslao svoju mail adresu na koju je ovaj trebalo da mu posalje te slike..posle par dana stigne poruka "upozorenja" limunda kako se ne ponasa po pravilima i shodno tome ako nastavi da krsi pravila bice suspendovan..(valjda je zabranjeno razmena internet adresa, mejlova, kao i podataka(privatnih medju kojima spada i br mob tel))
Ja ne verujem sta mi prica, i ubedjen sam da ima prava da ih tuzi, sta vi mislite?
Odakle njima prava da citaju privatne poruke?
Iako postoji sansa da ga je ovaj decko prijavio on se kune u sve da nije. Znaci dolazimo do toga da oni kako kome ili pak svima citaju poruke...ljudi moji pa da li je to normalno?!
Znaci ja treba da strahujem da li cu nekom na pr. na limundu ili na burek forumu poslati pp i da li ce ona biti procitana od strane treceg lica Smile
Sta vi mislite o svemu ovome Smile
Izvinite zbog duzeg posta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Jeste...njihov sajt, i samim registrovanjem, prihvatas njihova pravila...na svakom sajtu/forumu je isto. Smile

Sad, da li citaju privatne poruke, ili ne, to vec zavisi od admina na tom mestu...
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ma da ih ipak tuzimo Smile
Nzm meni to deluje toliko imbecilno da je to strasno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Ne mozes da ih tuzis...mislim, mozes da pokusas, ali opet, ima pravilnik, njihov sajt, i mogu da rade sta hoce.I na stranim sajtovima/forumima je isto.

Koliko ja znam, ovde (na Bureku) ne citaju pp, osim ako nije prijavljen.Ali opet, i da procitaju, nista strasno...po mom nekom misljenju...
« Poslednja izmena: 03. Avg 2012, 23:55:41 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ma da koljemo mi to kume, na to sam mislio Smile
Ma brate(nadam se da ti ne smeta ovako da ti se obracam), privatne poruke, jbg- nisu javne Smile
Sigurno niko nije lood da im placa nzm sada koliko 5 din za svaku dodatnu sliku preko trece, a normalnno je da ljudi zele da vide sto vise i sto bolje ono sto kupuju, tako da je po meni to toliko nenormalno...da nemam reci...
Sta sad dajem primer ti prodavao neke stolove lupam sad sto si pravio, i prestao si da se bavis tim biznisom a nastavio je da radi to tvoj brat od tetke...i onda sam ja tvoju aukciju lupam zapamtio i posaljem ti PRIVATNU por. da te pitam jel jos to radis treba mi 2 stola, i ti kazes nazalost ne brate, radi moj brat evo ti broj i budes kaznjen...nidje veze Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
 Smile

Pa nisu javne, ali imaju pravo da citaju, jer ti koristis njihov sajt.Sad postoji vise razloga zasto bi uopste citali, zbog sigurnosti, ako clan pravi probleme, itd, sta znam...ali mogu.

Jeste glupo, slazem se, ali trebao je da procita pravila...jer neki forumi recimo, zabranjuju davanje i trazenje mail adrese, tel. brojeva, i slicno.

Citat
32. Zabranjeni podaci
Na Kupindo.com nije dozvoljeno u ponudu (naslov, opis i slike), sekciju za pitanja, komentare ocena, Kupindo porukama i u javnom profilu stavljati sledeće podatake:
Internet adrese
E-mail adrese
Kontakt podaci (osim po obavljenoj kupovini na sajtu između kupca i prodavca)
Broj telefona

Po mom nekom misljenju, oni prate privatne poruke, jer ako se ode "izvan" tog sajta, verovatno ne dobijaju neki % na prodaju ili nesto.Malo lupam, ali verovatno je nesto slicno. Smile

Sad to sto ti je drug hteo jos jednu sliku, jbg...opet oni tu gube, tako da...
« Poslednja izmena: 04. Avg 2012, 00:17:04 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 05:59:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.