Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 11:28:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Varam ženu sa vanzemaljkom  (Pročitano 2200 puta)
Svedok stvaranja istorije

Ego sum qui sum.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 15076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Zestok alibi...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung GT-S7580
"I mi smo imali seks sa vanzemaljcima"

“Imala sam nestvarne orgazme zahvaljujući vanzemaljcima”

Vidovnjakinja Stefani Koen zapanjila je Britance priznanjem u jednoj tamošnjoj tv emisiji da je spavala sa vanzemaljcima koje zove “Sivi”.

Ona je u jutarnjem programu ispričala: “Zovem ih Tim Spirit i imamo NLO, leteći tanjir. Odlazimo na planete van našeg sunčevog sistema. Sve se to dešava u mom umu dok moje fizičko telo spava. Moj duh tada napušta ovu planetu”.

Kada ju je voditeljka pitala da možda nije reč o snu, Stefani je objasnila: “San je prijateljski način da vam neko saopšti šta radite, a da vas ne uplaši. To su zapravo snovi. Ljudi bi bili u strahu, kada bi se na javi sreli lice u lice s vanzemaljcima”.

“Tri godine sam bila sa gušterom u vezi”

Džez pevačica Pamela Stounbruk kaže da je imala strastvenu vezu sa reptilom ljubavnikom tokom tri godine.

“Moje prvo seksualno iskustvo sa vanzemaljcem bilo je potpuno nestvarno. Bilo je tako prijatno i snažno, a da ne bih suviše ulazila u detalje, reći ću da je veći od većine muškaraca.

Ona je rekla za britanski Sun da se probudila pored tri metra visokog vanzemaljca koji je izgledao “kao grčko božanstvo”.

“Prvo sam pomislila da je reč o vrlo lucidnom snu. Međutim, seks je bio tako dobar, da sam znala da sam sa nekim bićem s druge planete. Sledeći put kad sam otvorila oči, on se transformisao u reptila sa kožom koja podseća na zmijsku. Tada sam shvatila da vodim ljubav sa vanzemaljcem koji menja oblik”.

“To je bio najbolji seks koji sam imala”

Domaćica Džejn Marfi tvrdi da se onesvestila kada je videla vanzemaljce pored svog kreveta. Probudila se u NLO i primetila da pored nje stoji neki humanoid.

“Pogledala sam u njegove velike crne oči i znala sam šta će se desiti. Bilo je kao san. Kada mi je prišao, primetila sam njegov miris, koji uopšte nije ljudski. Bio je to najbolji seks koji sam imala”.

Kako je rekla autorima Karlu Nagaitisu i Filipu Mentlu, koji su prema njenom svedočanstvu napisali knjigu “Bez pristanka” (Without Consent), vanzemaljci su je vratili kući gde je ona primetila trag uboda na vratu. Ona veruje da su joj ubrizgali neku injekciju kada su je odveli sa zemlje.

“Detektor laži je dokazao da sam spavao s E.T.”

Australijanac Piter Kari tvrdi da je sedeo u kući, dok je njegova žena bila na poslu, kada su dve egzotične žene ušle u njegovu spavaću sobu i imale seks s njim.

Kasnije su nestale, a iza sebe ostavile nešt, za šta Kari smatra da je redak DNK s drugog kraja svemira.

Prema njegovoj priči napravljen je dokumentarac za koji je morao da položi i detektor laži. Zanimljivo je da ga je i prošao.

“Zatrudnela sam s vanzemaljcem”

Linda iz Mančestera kaže da je bila u polju sa ćerkom, kada je primetila NLO i da je to bilo poslednje čega se seća.

Posle nekoliko nedelja imala je čudan poremećaj menstrualnog ciklusa, a lekari su joj rekli da je reč o vanmateričnoj trudnoći.

Međutim, u knjizi “Bez pristanka” ona je rekla: “Nikad nisam imala vanmateričnu trudnoću. znala bih da jesam, jer bi ona mogla biti fatalna”.

Izvor:B92

И одједном.. на стотине.. хиљаде људи..  Smile

Ванземаљци појебаше пола планете..  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jun 2013, 02:19:53 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бззз :)

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 8261
Zastava Париз
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung Galaxy S II
Citat
“Tri godine sam bila sa gušterom u vezi”

Ова је најжешћа.. Smile
Хахахахахаха Smile Smile

Боже, баци циглу и буди прецизан... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Немам потпис, јер ми га Челави увек обрише! Толико!

Edit by chelavi1: i to je potpis, zar ne?
Зар ћеш и то да ми обришеш?!

Edit by chelavi1: Dokle god je potpis uklopljen u pravilnik, necu.  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung GT-S7580
Citat
Prema njegovoj priči napravljen je dokumentarac za koji je morao da položi i detektor laži. Zanimljivo je da ga je i prošao.

Патолошки лажов.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 11:28:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: sata enu zenu Varam

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.