Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 14:34:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ogromne kuće  (Pročitano 2610 puta)
03. Apr 2008, 17:55:20
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Naselje npr "Altina" na obodu Zemuna ili bilo koje drugo: Borča, Kaluđerica... Prolazim magistralom pored tog naselja i gledam kuće. Kuće su sve od reda ogromne, 3 etaže sa 300m2. Čemu tolike kuće? Objašnjenje: za decu! Zašto ne bi sazidao svoju malu kuću a kad dođe vreme pomozi detetu da sazida svoju malu kuću, pokušaj da im to predložiš!!! Na kraju kad ostare čekaju u toj kućetini pismo od sina jedinca iz Australije. Megalomani koji megalomanijom satru porodicu. Šta je to u nama kao narodu kad imamo toliko megalomana? Patrijahalnost podrazumeva skromnost, modernizam podrazumeva racionalnost, koja ideologija indukuje megalomaniju kod Srba?
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Od Pozarevca, preko Velikog Gradista, pa sve do Kladova, odnosno Negotina... je tek ludilo. Kuce su bukvalno kao hoteli. Naravno, vlasnici zive i rade u inostranstvu i u tim kucerinama borave mozda 20-tak dana godisnje kada dodju na odmor, odnosno u dane praznika. Verovatno i ne stignu da obidju sve spratove, a vec moraju da se vracaju. Vlasnika jedne ogromne kucerine sam pitala iz kog razloga se odlucio bas za toliku kvadraturu, nekoliko prilicno dobrih automobila (koji, inace, skupljaju prasinu u ogromnoj garazi)... itd itd itd... kada godisnje sa porodicom dolazi na dve nedelje?! Odgovorio mi je: "Ne razumes ti to, red je da narod vidi da imam, a nekada nisam imao."
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N97
koja ideologija indukuje megalomaniju kod Srba?

Prazilukizam.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung s3
koja ideologija indukuje megalomaniju kod Srba?

Inat!   samo da je veca od komsijine!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
ja posedujem veliku kucu ne zato da bi pokazao nekome da imam vec zato sto vise volim da zivim u velikoj kuci i da je prostrana nego da se skvrcim u nekom stancicu od 30 kvadrata...
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung s3
ja posedujem veliku kucu ne zato da bi pokazao nekome da imam vec zato sto vise volim da zivim u velikoj kuci i da je prostrana nego da se skvrcim u nekom stancicu od 30 kvadrata...
I moja kuca je velika (oko 350 m2). Al u njoj zivimo ravno 10.
Pricamo o isprdjivanju! O onim vilama od vise stotina m2 gde zive par ljudi. Pre par dana sam bio do hotela M kod zvezdinog stadiona
Sta su tamo kuce   Smile Smile Smile
Jedna imala celu ogradu od 20-tak. metara duzinski, svu u granitu! A m2 granita je oko 50 €
to je idiotizam!   

greska        Ima se moze se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Po Srbiji se zidaju ogromne kuce sa zidovima debelim pola metra (ako zapucaju Hrvati  Smile Smile ), visokim do malo previse  Smile ... medjutim, ja uocavam jos jednu karakteristiku u nas, a to je da nijedna kuca nije zavrsena 100% ... Bitno da se mi uselimo, da ne zivimo i posle 60-te kod keve i caleta u kuci, koju je sazidao pokojni pradeda  Smile ... a to da li ce se kuca zavrsiti ili ne, je nebitno, tj slabo dajemo na estetiku infrastrukture (da li je to ostalo od komunista ... sta li? ).

Naravno, da tu igra ulogu i ona "samo da je veca od komsijine"  Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13

stara srbska poslovica kaze: "kad pashcad nije besna, kuca nije tesna". s obzirom da svi zivimo u sadasnjici i da smo veoma besni i nezadovoljni, trebaju nam velike kuce. prilicno je jadno i bedno sto nas ovako materijalno unistise politicari. tako da sada imamo situaciju  da u jednom stanu (pa neka bude i 100 kvm) zive tri generacije. jer nemaju para za iznajmljivanje drugog stana, a o kupovini i duznickom ropstvu i da ne govorimo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Iz istog razloga zbog koga stavljaju bele lavove na ograde po obavezno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Porodicne zajednice...
To je institucija koju vreme jos uvek nije pregazilo...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 14:34:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: kuce Ogromne

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.