Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: N73 blokira prilikom slanja SMS-a  (Pročitano 1008 puta)
11. Maj 2007, 02:43:49
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kupila sam telefon Nokia N73 u Novembru,kao i memorijsku karticu 2gb. Isti dan sam zakljucila da mi telefon ne funkcionise kako treba. Ubedila sam sebe da je isti slucaj sa svim telefonima navedenog modela. Medjutim, ispostavilo se da prijatelj poseduje isti telefon i da nema apsolutno nikakvih problema, odnosno, da mu sve savrseno funkcionise. U mom slucaju, dok se salje sms (slanje traje minimum 5 min) aparat je potpuno van funkcije, tj. neupotrebljiv (nemoguce je prekinuti slanje ili izaci iz poruka; ne registruje dolazece pozive-ne zvoni i ne prikazuje ih kao propustene pozive); sam telefon se povremeno ugasi i upali; galerija se takodje dugo otvara (pri tom u telefonu se nalazi 15 fotografija) kao i sat i sve ostalo... Na trenutak sam pomislila da je problem u memorijskoj kartici i izvadila je ali se situacija nije ni malo promenila. Posto se ni najmanje ne razumem u telefone, volela bih da mi neko odbjasni da li je u pitanju serijska greska ili... Sta bi mi najbolje bilo da uradim? Postoji li mogucnost da se kvar otkloni? Unapred zahvalna. Smile

[Edit by Mikele: Teme sa naslovima tipa: Hitno, Pomoc, Problem, Da li i slicne, treba maksimalno izbegavati! Naslov teme mora da odgovara njenom sadrzaju i da ga barem delimicno opisuje. Konsultujte se sa Pravilnikom Burek Foruma]
« Poslednja izmena: 11. Maj 2007, 09:10:32 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy 3
Najbolje da probas dobri, stari.... HARD FORMAT! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone
postoji tema za N73

Nokia N73

lock!
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.