Kupila sam telefon Nokia N73 u Novembru,kao i memorijsku karticu 2gb. Isti dan sam zakljucila da mi telefon ne funkcionise kako treba. Ubedila sam sebe da je isti slucaj sa svim telefonima navedenog modela. Medjutim, ispostavilo se da prijatelj poseduje isti telefon i da nema apsolutno nikakvih problema, odnosno, da mu sve savrseno funkcionise. U mom slucaju, dok se salje sms (slanje traje minimum 5 min) aparat je potpuno van funkcije, tj. neupotrebljiv (nemoguce je prekinuti slanje ili izaci iz poruka; ne registruje dolazece pozive-ne zvoni i ne prikazuje ih kao propustene pozive); sam telefon se povremeno ugasi i upali; galerija se takodje dugo otvara (pri tom u telefonu se nalazi 15 fotografija) kao i sat i sve ostalo... Na trenutak sam pomislila da je problem u memorijskoj kartici i izvadila je ali se situacija nije ni malo promenila. Posto se ni najmanje ne razumem u telefone, volela bih da mi neko odbjasni da li je u pitanju serijska greska ili... Sta bi mi najbolje bilo da uradim? Postoji li mogucnost da se kvar otkloni? Unapred zahvalna.
[Edit by Mikele: Teme sa naslovima tipa: Hitno, Pomoc, Problem, Da li i slicne, treba maksimalno izbegavati! Naslov teme mora da odgovara njenom sadrzaju i da ga barem delimicno opisuje. Konsultujte se sa Pravilnikom Burek Foruma]
« Poslednja izmena: 11. Maj 2007, 09:10:32 od Mikele »