Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Dec 2024, 22:46:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li je zadovoljio vasha ochekivanja?
Da
Ne
Moglo je to i bolje
Vishe od ochekivanog
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Silent Hill  (Pročitano 10176 puta)
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E72
 Smile r u sure?
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Alcatel One Touch
igrica-djene-djene,film-njesra...

shto tako mislish?? mislim svi su dali obrazlozhenje, aj ga i ti daj.. Smile ebiga...njesra... tesko...

igrica je po meni fantastichna, kao i film.. zashto, chuli smo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E72
Može li mi neko objasniti kraj?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Goth

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia 3220
Meni je ovaj film ubedljivo na prvom mestu...

Igru sam davno igrao (kad je izishla) i ovaj deo filma je uradjen 95% po igri.Simbolican je veoma,i extra je ceo.Pocevshi od muzike,pa sve do scena sa devojcicom i nakazama.Ju pa onda ona scena kad se pale sirene,odmah se setio '99  Smile

A kraj ti govori da su njih dve ostale u tom svetu,nesto na fazon svet mrtvih.Znaci najezio sam se na kraju film kad sam video da su ustvari svi tu u kuci,ali u drugim svetovima...do jajno odradjeno...
IP sačuvana
social share
...Nothing Left...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia N82
Film je genijalan. Meni jedino nije jasna jedna stvar. Zasto zlo-Sotona, koje se pojavljuje u obliku one devojcice, onog lika sa piramidom na glavi i tako dalje, nije moglo da udje u onu crkvu, kada su oni ljudi koji su u crkvi prokleti? Kao stiti ih njihova vera i zato on tamo ne moze da udje, vec je morao da udej kroz onu zenu? A zena i devojcica, kao i pandurka ustvari ginu na pocetku u onoj saobracajnoj nesreci, jer tako?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Филм је добар, само ми се не свиђа глума главних ликова а и сценарио није баш најбоље сређен.
Колико сам ја сконaто жена, девојчица и пандурка упадају у димензију X  Smile јер би их, ваљда, муж нашао мртве на путу ка граду (или је то баг можда сценарија Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
Zastava Selo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Evo i ja odgledah danas film.Nisam igrao igricu pa ni ne mogu da ga uporedim sa njom.
U svakom slucaju, film je mnogo bolji od slicnih radjenih po igricama (Resident Evil,BloodRayne Smile i sl.).
Sto se tice prethodnog posta, slazem se da su upali u neku dimenziju a tu i ostaju do kraja filma.
Policajac u filmu objasnjava Sonu Binu da u nesreci mnoga tela nisu nadjena. Moguca da su ta nenadjena tela zapravo ovi fanatici iz crkve tj. svi oni koji su ucestvovali u Alisinom spaljivanju
Sve u svemu, ovaj film me dosta podseca na film The Dark (i tu glumi Son Bin).Jednostavno, previse je pitanja za koja ne postoje odgovori...ko je zapravo Alisin otac,da li je Alisa usla u telo Seron, da li je zvala Seron da bi usla u njeno telo ili da bi dosla do Rouz preko koje ce uci u crkvu i osvetila se ili mozda i jedno i drugo, da li Alis (na kraju filma Seron) moze preci u drugu (nasu) dimenziju...

« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 14:47:28 od crnakravabelomleko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E72
Mislio sam da su ostale u drugoj dimenziji... Samo ste mi potvrdili  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Goth

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia 3220
Film je genijalan. Meni jedino nije jasna jedna stvar. Zasto zlo-Sotona, koje se pojavljuje u obliku one devojcice, onog lika sa piramidom na glavi i tako dalje, nije moglo da udje u onu crkvu, kada su oni ljudi koji su u crkvi prokleti? Kao stiti ih njihova vera i zato on tamo ne moze da udje, vec je morao da udej kroz onu zenu? A zena i devojcica, kao i pandurka ustvari ginu na pocetku u onoj saobracajnoj nesreci, jer tako?

Zapravo Sotona ti je stareshina crkve.A devojchica koja ubija ti je osvetnica devojchice.Slicno kao The Crow,Draven je bio odvojen od verenice i vratio se da se osveti.Ovo je na Slican fazon,samo sto se mnogo gore devojchica sveti.

Pa znash kako i ja kontam da oni ginu na pocetku,mada nemora da znachi.O5 moze biti da treba da ti se desi neka nesreca da bi ushao u taj svet ali da pri tom ne umresh.Svim ljudima iz tog grada se predhodno desila nesreca.Pozar.Pandur je isto bio deo toga,ali je ostavljen ma miru,sto pokazuje da devojchica nije zlo u filmu vec ti ljudi iz crkve.Mnogo je simbolicno,samo to pokazuje koliko su ljudi koji su zaludjeni "necim" (u ovom slucaju crkvom i dobrom stranom) ludi i fanatici i sta su sve spremni da urade i da ce ih kad tad nesto loshe snaci u zivotu.Ustvari taj svet je pakao gde su njih tri ostale,kasnije samo zena i devojchica.Extra film
IP sačuvana
social share
...Nothing Left...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG KG-800
dobar film samo mi je loša kvaliteta divix-a i titlova totalno uništila priliku za podpuni dojam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Dec 2024, 22:46:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.