Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sijekovac- stratište Srba , a kako stoji i Bošnjaka-STRAŠNO  (Pročitano 2851 puta)
04. Jun 2006, 19:16:07
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Ericsson T28
Kao što znate svi znate priču o Sijekovcu, ali da je tu umoreno i 150 dijece iz okoline Srebrenice i Skelana , čiji su roditelji poslali ih u Evropu da ih zaštite od rata! Međutim zla sudbina je htjela da poginu onog dana kad i oni jadni Srbi! Organi su im jedino otišli u Evropu i prodati bogatoj klijanteli. Jer su njhovi dželati to izvadili prije nego su ih ubili! E sad će neki reći da su Srbi krivi , jer su ih protjerli iz Srebrenice ili su zbog ratnih dešavanja napustili to područje! ja se slažem donekle! Ali od mostruma imaju još veći monstrumi u ovom slučaju to su regularne hrvatske snage, koje su prešle granicu i nikad mi neće biti jasno zašto tu jadnu dijecu nisu mogli pustiti dalje u Evropu! Zapovjednik je Bošnjak, koji je sad spreman da svjedoči! Ja vjerujem da će ovo izaći na vidjelo jer je ovo najveće stratište djece u bosni!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
I sta je pisac htio da kaze  Smile
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Ja sam se nadao da ce ovaj tekst nekog taknuti u srce, ali vidim da je vecina bezosjecajnih forumasa!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Aha taknuti u srce
Vjeruj mi prijatelju toliko lazi toliko zla tesko je....  Smile

PS nije mi se pokazao cijeli tekst  bile samo prve  dvije recenice zbog toga komentar...
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Jebes srbe ko im je kriv kada su trazili vraga  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prilikom napada 26. marta 1992. ubijeno je devet meštana srpske nacionalnosti sela Sijekovac. Srpska pravoslavna crkva Svete Ognjene Marije porušena u Drugom svetskom ratu od muslimana i Hrvata ovog kraja, obnovljena tek 1970. ponovo je razorena od potomaka ustaša iz prethodnog rata.

Žrtve: 1) Jovan (Vaso) Zečević, 1920. i njegova tri sina: 2) Milan (Jovan) Zečević, 1950; 3) Petar (Jovan) Zečević, 1953. i 4) Vaso (Jovan) Zečević, 1958; 5) Luka (Ilija) Milošević, 1943. i njegovi sinovi 6) Željko (Luka) Milošević, 1968. i 7) Dragan (Luka) Milošević, 1974; Smile Mirko (Vido) Radanović-Mrkulja, 1965. i 9) Sreto (Mihajlo) Trivić, 1927

nikakva djeca se ne spominju
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T28
Za sada postoje tvrdnje jednog Bosnjaka koji je bio desna reuka zapovjednika hrvatskih snaga , on tvrdi da su tokom napada stigli autobusi sa djecom iz skelana i srebrenice, bosnjacke nacionalnosti! Otkpace se i to ne brini1 Izace istina na vidjelo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sad odjednom vjeruješ bošnjaku?
zar se to ne kosi sa tvojim osobnim uvjerenjima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T28
Nemoj skretati sa teme! Ako te zanima nemam ništa protiv istine!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a veli i jedan hrvatski vojnik da je tu bilo i par mini-buseva hrvata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Ја баш имам родбину у Бајиној Башти, први пут чујем да су из Скелана ишли било какви аутобуси за тзв. Европу! А и за Сребреницу ми је сумњиво, јер је цела Сребреничка оштина до самог почетка рата већ била добро наоружана , власт је имала СДА и после кратке контроле Сребренице од стране српских снага врло брзо су Муслимани заузели Сребреницу и држали је са широм околином све до 1993. до јануара, а после офанзиве српских снага која је направљена јер је муслиманска војска дошла до саме Дрине и самих Скелана, тек тад су Срби надјачали и одбацили муслимане до Сребренице, где су и били само у граду све до пада града у српске руке у јулу 1995. Стварно ми није познато ништа за неке аутобусе са децом... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.