Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Siemens prestigao Nokiu  (Pročitano 2155 puta)
07. Dec 2003, 04:21:24
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 550
U trećem kvartalu ove godine nemački proizvođač mobilnih telefona Simens preuzeo je vođstvo u prodaji od Nokije, pokazuju rezultati upravo objavljenog istraživanja firme "Stratedži Analitiks". Tako je od početka jula do kraja septembra 17 odsto Evropljana kupovalo Simensove mobilne telefone, ali samo one jeftinije, dok su se potrošači dubljeg džepa opredeljivali za skuplje modele, sa mogućnošću slanja i snimanja fotografija i displejom u boji, koje proizvodi objedinjeni trojac Samsung - Soni - Erikson. Prodaja Simensovih telefona dostigla je vrhunac u oktobru kada je, u odnosu na prethodni kvartal, skočila za čak 44 procenta. Iz Nokije poručuju da će ih oporaviti predbožićna kupovna groznica u Evropskoj uniji. Stručnjaci procenjuju da će 2003. godine u svetu biti kupljeno čak 470 miliona mobilnih telefona i ocenjuju da ta industrija beleži zdrav rast.
(Beta)

Cuda se desavaju ...
IP sačuvana
social share
Volim i postojim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Probably je neki operater kupio kamaru telefona da deli sa karticama cim su jeftiniji modeli jer niko u fevorpskoj uniji ne kupuje trash telefone tako kad moze odlicne da uzme za jako malu razliku para.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa kazem ja, cim su poceli da prave sranje telefone, citaj serija 50 i 60, narod odmah to poceo da kupuje. Nikada mi nece biti jasna psihologija ljudi. 8O

Inace nije tacno to da ljudu u EU kupuju samo najskuplje modele. Evo ti konkretan primer. Strina u Nemackoj je imala do sada siemens a35, a pre neki dan je uzela motorolu c450. Brat iz Nemacke i dalje ima 3310, a moze da ima sta god hoce. Drugarica iz Pariza ima valjda 3210 i tako dalje. Ljudi tamo jednostavno, neki naravno, gledaju na telefon kao na nesto nebitno, sto im sluzi samo da se jave na to i boli ih sta taj telefon ima i moze.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Hm.. porasla je prodaja socijalnih telefona
Citat
Tako je od početka jula do kraja septembra 17 odsto Evropljana kupovalo Simensove mobilne telefone, ali samo one jeftinije, dok su se potrošači dubljeg džepa opredeljivali za skuplje modele, sa mogućnošću slanja i snimanja fotografija i displejom u boji

Tu ne spada 60 serija svakako, a 50 samo delimicno...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Citat: SerbianFighter
Probably je neki operater kupio kamaru telefona

Cuo sam koji su ali .... tjah ... premalo memorije u vugla.
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nosi uvek sa sobom "tvrdi disk" u vidu blokceta Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Bez Kralja ne valja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 36126
Zastava Tamna Strana Meseca
mob
Apple Kineska kopija
Badd Habbit:
Citat
Ljudi tamo jednostavno, neki naravno, gledaju na telefon kao na nesto nebitno, sto im sluzi samo da se jave na to i boli ih sta taj telefon ima i moze.

U potpunosti se slazem sa tobom jer najbitnije je da ljudi mogu 24 sata da me dobiju telefonom, da li telefon moze da slika ili da salje faksove veoma veliki broj mojih kolega neinteresuje jer na kraju telefom je telefon, a za faksove i fotografije ipak sluzi leptop i digitalna kamera. Kod Turaka i Albanaca ovde u Nemackoj moze da se vide poslednje reci tehnike, dok su Nemci malo konzervativniji.
Kod mene se licno Simens jako lose pokazao, u mojoj firmi koristimo pedesetak sluzbenih mobilnih, a nece te verovati, najbolje su se pokazale Nokia 3210. Imamo nekih primeraka koji su od samog pocetka tj 5 godina stare i rade kao nove.
IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Ovde je isto kao i kod Radovana,ljudi uopste ne gledaju sta taj telefon moze vec daj koji bilo samo da je telefon.Nokia je ipak najpopularniji telefon ovde,pre par godina 50% ljudi su imali 5110 sto je veoma mnogo sobzirom da postoje 3 kompanije za mobilne telefone,a 2 od njih imaju nokiine modele.I sto me jako nervira sto ovde nemozes da kupis telefon pa kupis broj u kompaniji vec i broj i telefon kupujes u kompaniji,a imaju slab izbog nokiinih telefona Smile a ako doneses telefon iz inostranstva nema garancije nikakve a i niko nece da ti garantuje za popravku  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Zato ovde lepo sve ima Smiley I izraelski telefoni i nemacki i austrijski , sve sto ti treba Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
jos ne mogu da prezalim moj praistorijski trium-cic Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.