Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ringthones za siemens S45  (Pročitano 1948 puta)
29. Dec 2002, 19:23:41
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1827
Zastava Čas vamo,čas tamo, sve u svemu mnogo vozikanja
mob
Nokia E52
Pitao me je sef na poslu kako se ubacuje muzika u S45.Znam da moze preko neta ali da li moze i onako po "seljacki" rucno?!?Ako moze,kako?
Hvala unapred!!!
IP sačuvana
social share
Ipak mozda niste tako dobri vozaci: Youtube link
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa moze, naravno. Potrebno je da znas notni sistem i note. Ako to znas, onda udjes u melodies, ringtone composer i kucas rucno. Medjutim ipak je bez ikakve sumnje, najbolje resenje kabl ili irda ili slanje sa nekog drugog telefona preko ic porta.

Sorry sto ti ranije nisam odgovorio Smile , ali mi je nekako promakla ova tema.

Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
A na C45 !!! Kako rucno to izvesti!????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Na C45 to nemoze rucno da se izvede. C45 nema composer, ti mu je jedna od mana. Mogu se ubacivati melodije, ali samo preko data kabla ili ako ti ih neko posalje preko data transfer-a, naravno moze i preko EMS, ali tako se mogu primiti samo kratke melodije, po par sekundi.

Jos nesto, jako vazno, da se neko nebi zajebao. Pre nego sto ti nekome, ili neko tebi posalje melodije, obavezno prvo proveri koliko je velika. Ovo ti pricam zato sto se melodija, kada se salje, salje tako sto se izdeli na odredjeni broj sms poruka, koje su kapaciteta 256 bytes. Pa tako recimo ako je melodija velika 1 kb, to znaci da ce ti slanje melodija naplatiti kao slanje 4 poruke. Isto vazi i za slike, a na ovaj nacin mozes slati bilo koji file, ali naravno sve ces to lepo platiti. Ja sam se tako zeznuo, kada sam dok sam jos ovo ispitivao, poslao neku malo vecu sliku, nekog lava i onda rekoh, ajde cisto da proverim koliko su mi skinuli, kad ono imam oko 10 dinara manje na racunu  :mad: Tada sam shvatio da ipak moras malo paziti sta saljes i da obavezno treba prvo proveriti koliko je to sto saljes veliko.

Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
hVALA na infou BH  :x   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Nema problema, samo nemoj biti  :x  Smile jer iako jeste bug sto nisu napravili obicna composer, kabl je ipak zakon. Evo recimo ja iako imam composer na mom ME45, a imao sam ga i pre na C35, na ME45 nisam nijednom, a na c35 malo u pocetku dok nisam saznao za kabl, ubacivao melodije rucno. Znaci, kada sam saznao za kabl, zaboravio sam da postoji composer. Ako nista drugo, ti da si ne znam koliko brz u unosenju melodija, treba ti bar jedno 2-3 minuta, da uneses melodiju, a preko kabla za istu tu melodiju ti treba sekund-dve i jos nemoras da znas note, notsni sistem i ostala sranja. Znaci, moj savet ti je, ako vec nemas kabl, kupi ga obavezno i videces koliko je to bitna i dobra stvar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Smile  Thanx
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.