Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Siemens ME45 - SMS archieve backup  (Pročitano 1754 puta)
10. Feb 2003, 11:36:48
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pozdrav svima. Kao sto verovatno jako dobor znate, imam siemens ME45 koji kao sto isto tako dobro znate ima flex memory ili internu memoriju, u koju se moze smestiti JAKO veliki broj poruka. Ono sto mene zanima je na koji nacin vi radite backup ovih poruka. Ja sam do sada prosto preko DATA EXCHANGE SOFTWARE-a kopirao sve te poruke na hard disk i one su sacuvane kao txt fajlovi. Posto poruka ima kao sto sam rekao jako mnogo, to znaci je izuzetno neprakticno da kada zelite da citate ili pronadjete neku konkretnu poruku, otvarate jedan po jedan txt fajl do besvesti, pa me zato interesuje da li je neko provalio neki program koji automatski radi backup, ali snima sve te poruke u jedan file, bilo koje ekstenzije? Ako tako nesto nepostoji, da li moze neko da mi objasni kako da sve te fajlove snimim u jedan fajl? Nemojote mi samo govoriti copy-paste posto bi mi za to trebalo jedno godinu dana da uradim.

Jes nesto. U vissie-u postoji opcija sms archieve, ali nemogu da provalim koje poruke se tu snimaju. Mislim da su u pitanju samo poruke koje su se nasle u inbox-u u trenutku kacenja telefona na kabl i da to nema veze sa pravom sms arhivom. Ovo je medjutim dobar primer kako bi pravi backup sms arhive trebao da izgleda, jer kada uzmete export te vissie-ve arhive, os izuzetno pregledno i lepo slozi sve poruke u exel-ov dokument i to tako da u svakoj koloni se nalazi neki podatak, znaci u prvoj je vreme slanja poruke, u drugoj broj sa koga je poslata, a u trecoj sama poruka. E kada bi ovako nesto moglo da se uradi ali da to bude pravi backup sms arhive, to bi bilo mnogo dobro.

Ranije kada sam imao nokiu 6210, jedna od retkih stvari koja mi se svidela vise nego na siemens-u me45 je bilo to sto je, ja mislim preko logo manager-a moglo da se uradi klikom na jednu opciju backup cele, doduse mnogo manje arhive i to je sve snimljeno u jedan txt file.

Ajde molim sve koji mogu na bilo koji nacin pomoci da resim ovaj problem, da mi pomognu. Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.