IN < - Shopping saveti & iskustva ~ još jedna ŽENSKA tema - >LO
(1/95) > >> :: Odgovori!
Autor: B@mbin@ :


Dakle, drage dame, ovde se nalazi još jedan kutak posvećen nama i našim shopping iskustvima, savetima, preporukama, smernicama, traumama.  :mrgreen:

Obzirom da je do sada u ove svrhe služila Ženska kafana, problem je bio u tome što ne posećuju sve žeMske kafanicu, tako da smatram da je bitno da imamo ovakvu temu.

Šminka, kozmetika, odeća, obuća, aparati, sve za kuću, muškarci  :mrgreen:
podelimo naše savete & iskustva.  :flower:

Napomena: u ovoj temi važe sva pravila kao i u ostalim temama; dakle, koliko je to moguće - držimo se teme. :D
Autor: Sofija 753 :
dobro veče :mrgreen:
a sad ozbiljno,zbog problema sa stopalom,a i sa stopalIMA jer su ravna,ne smijem da nosim ravno i obične patike.
pošto mi se čini da su patike čije ću slike okačiti od pomoći,zanima me znate li kakve su,jeste li ih vi ili neko vaš koristili i kakva su iskustva? hvala unaprijed  :[115]:
-Walkmaxx
-perfect step
postoje još Reebok-ove i Skechers-ove
Autor: sandra80 :
Sophie ja citavog zivota, od najranijeg detinjstva imam ravna stopala pa ne nosim specijalne patike...imas li nekih zdravstvenih problema? Kicma te boli? Znas li pouzdano da su problem tvoja ravna stopala? :-k
Autor: Sofija 753 :
mila,pazi ovo-ravna su 21 godinu i bole kao djavo ponekad,sve je gore s godinama jer su čvršća ,znaš po sebi :[5]:
e sad,prije čak 7 mjeseci,na ...ne znam kako da definišem taj način,izvrnem nogu(u avgustu). onda odem na more,malo me boli...prodje malo pa opet boli i prestane. i onda mi jednom natekne i ja(kreten) odem kod nekog čovjeka koji kao vraća zglobove i takve stvari u prvobitni položaj. 2x mi je to radio i kad sredilo se. onda sad za vikend izadjem i obujem štikle,vratim se i odem na spavanje. ujutro mi je zglob opet bio otečen. i tako je bilo sjutradan,pa sam pošla da mi snime nogu. i onda su mi rekli da više ne smijem da nosim ni ravno ni štikle,nego patike koje su podignutije,da  masiram zglob nekim gelom,nosim steznik za zglob,idem na fizikalnu. i tako....malo smorih,ali rekoh da objasnim zašto mi treba :oops:
 :D
Autor: sandra80 :
Mislim da ja to znam, da smo nas sve vec pricale na tu temu. Znas kako ...meni se nekako cini da to nema veze sa stopalima nego da ti noga ili zglob "nije namesten" kako treba.Nesto "pritiska" pa dolazi do otoka. Ono stobih ti ja preporucila bez sve zajebancije je rengen skocnog zgloba. Nesto tu "nije selo" kako treba, znam, lomila sam ga na 2 mesta, znam kako izgleda kad nije namesten kako treba.  :flower:
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana