Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Shoping ?!  (Pročitano 5003 puta)
26. Jul 2003, 00:47:39
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Da li i vi imate neodovljivo zelju da uzmete celokupnu ustedjevinu i potrosite za pola sata u jednom butiku na jednu stvar?!
Na koje stvari jednostavno 'padate' i da li uopste volite da trosite pare ponekad i na sitnice, gluposti i ne bitne stvari?!?
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Znam da je zenska tema... ali ko god bi potrosio svu ustedjevinu za jedan dan u trznom centru ima psihickih problema... moje skromno misljenje... i meni je do toga da kupim mnoge stvari, ali mi je jasno da uvek ima nesto prece.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Sto zenska?! Mozda ima i muskih shoping manijaka;)

Uvek, ali uvek bi dala sve pare na neke dobre papuce, sandale ili cipele, pa makar mi to ile i poslednje pare!
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 108
Meni nikad ne bi palo napamet da tako nesto uradim. Jedino na sta bih potrosio svu ustedjevinu je nesto za komp, ali bih pre toga mislio mesec dana sta i kako.
IP sačuvana
social share
Живот је болест која се преноси сексом!

Човек је најинтелигентније биће које може да направи свака будала!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat: SAnja
Sto zenska?! Mozda ima i muskih shoping manijaka;)

Uvek, ali uvek bi dala sve pare na neke dobre papuce, sandale ili cipele, pa makar mi to ile i poslednje pare!

Nisam ja rekao da nema ljudi koji bi to uradili vec da nema normalnih ljudi koji bi to uradili ... To sto bi ti kupila stvar koju vec imas i to ne jednom nego u 30 primeraka samo govori u prilog mojoj tezi.
Mozda i ima muskaraca takvih, ali postavila si u zenski kutak pa...
Ne mislim ta treba skrtariti, ali first comes first
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Ali nemam 30 pari istih cipela!!!!!!  Smile  Smile  :twisted:    :wink:

Znala sam da vi muski necete razumeti ove nase skrivene zenske nagone, zato sam to i stavila u zenski kutak...

Devjoke gde ste?!....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
vidi... razumem ja to.. ali ti se zensko.. za par godina bices majka... uzmimo da nam dusko nece slati pelene ... izmedju pelena i slicnih stvari ti ces pre izabrati neke sandale ili papuce koje TI NE TREBAJU.. ja razumem da su to stvari koje su ti zaista potrebne... da nemas sta da nosis pa to mogu skapirati.. ali imas mob koji izumire, komp takodje,  ni jedan normalan fiksni u kuci, nemas kola, non stop ti je kinta problem a imas 30 pari sandala... od sandala se ne zivi...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Ovako... onog trenutka kad postanem majka za mene ce sve postati ne bitno do osim moje dece i brige o njima, tada ce moj poriv da kupujem cipele, sandale i papuce morati da bude ugusen, jer deca su najpreca!!!
To sto mi je mob na izdisaju i komp sa njim za mene nije bitna stvar, kao sto je tebi komp najbitniji za mene su tako sandale ili cipele. Nije mi bitno da imam najnoviju nokiu koja ima gomilu funkcija koje i ne bih koristila, za mene mob predstavlja samo jos jedno sredstvo komunikacje, ne igracku, a komp, komp za moje potrebe mi je sasvim zadovoljavajuci, kad mi treba nesto visse ima ZVER u susednoj sobi.
Fiksni, popravili smo ga isti dan;) a kola, znas ti koliko pari sandala se moze kupiti za jedna kola!!!!  :twisted:  Smile
I da, jos nesto... ja sam rekla to bih uradila, uradila da imam gomilu para i ne znam sta cu sa njima, ovako, ovako mi samo ostaje da doj se setam vucem decka za ruku od izloga do izloga i gledam papuce i sandale i uzdisem za njima....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
ja sam rekla to bih uradila, uradila da imam gomilu para i ne znam sta cu sa njima, ovako,

Cela ustedjevina nema veze sa gomilom para...

Citat
kao sto je tebi komp najbitniji za mene su tako sandale ili cipele.

Jedina je razlika u tome sto meni komp donosi pare i zato i postoji....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
Mislim da je soping za zensku isto kao basket za muskarca. Uz soping se
mi zenske lepo opustimo i izduvamo.
Normalno je da ce svaka mama prvo kupiti svom detetu. I normalno je da prvo misli na svoje dete, ali ako preostane nesto para,....zasto ne bi nesto kupila sebi. Cisto da se pocasti zato sto je tako dobra mama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: shoping

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.