Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dačić: Srbi ne predstavljaju nikakav faktor u svetu  (Pročitano 2114 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
dijasporu zabole pimpek za srpske nacionalne interese.. teatralno busanje u grudi i pozivanje na nacionalnost i pretke kad srucis devet rakija na slavi u Frankfurtu ili Kalgariju uz nekoliko izlizanih poklica i hiljadu puta pretpricane price iz rata.. na to se svodi .. to je jasno svima koji zive u ovom vremenu i eventualno na ovoj planeti  Smile  i to je potpuno ispravan princip.. pogotovo surovi procenat koji je otisao bas upravo zato jer im matica nije obezbedila golo govance

dijaspora treba zakonom da se ogradi od nac. interesa Srbije, treba im omoguciti zivot lisen besmislica i ocekivanja, a zauzvrat - nista  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Ma, jeste... bas zbog toga...

Ja potpisujem da je lik koji je druga ili treca generacija posleratnih izbeglica u Argentini veci Srbin i patriota nego neko iz srca Sumadije...

Tuzno je sto to pisem, ali je tako... vise puta sam se uverila...
msm da je to zabluda........oni samo imaju vecu potrebu za dokazivanjem, tj...gubljenjem indetiteta...ovog naseg boli **** jer je sveden na to da prehrani porodicu....
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Ma, jeste... bas zbog toga...

Ja potpisujem da je lik koji je druga ili treca generacija posleratnih izbeglica u Argentini veci Srbin i patriota nego neko iz srca Sumadije...

Tuzno je sto to pisem, ali je tako... vise puta sam se uverila...

Za Argentinu ne zna ali za Australiju sam siguran da je tako. Mada to opet ne znaci da su ti ljudi neki faktor tamo gde zive.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
dijasporu zabole pimpek za srpske nacionalne interese.. teatralno busanje u grudi i pozivanje na nacionalnost i pretke kad srucis devet rakija na slavi u Frankfurtu ili Kalgariju uz nekoliko izlizanih poklica i hiljadu puta pretpricane price iz rata.. na to se svodi .. to je jasno svima koji zive u ovom vremenu i eventualno na ovoj planeti  Smile  i to je potpuno ispravan princip.. pogotovo surovi procenat koji je otisao bas upravo zato jer im matica nije obezbedila golo govance

dijaspora treba zakonom da se ogradi od nac. interesa Srbije, treba im omoguciti zivot lisen besmislica i ocekivanja, a zauzvrat - nista  Smile

Пази...гледај... у праву си  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9
Browser
Safari 537.71
mob
I-mate 30 Pro
Ljudi koji rade i zive van granica srbije su pravi ambasadori srbije...sve drugo je magla... Smile

Ljudi koji imaju dva pisanja van granica srbije...ili su toliko prestravljeni od zivota da ne smeju da izadju ni iz svog zaseoka...treba da se uzdrze od komentara...

Neka postave pitanje sebi...koju oni percepciju imaju o zivotu da mogu da donose zakljucke za ljude oko sebe...

Mnogi delovi srbije i dalje zive od dijaspore...

« Poslednja izmena: 24. Dec 2013, 00:40:19 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Bosch ima centrifugu
Ja se nesto pitam a koji su to "sprki nacionalni interesi" i ko je taj ko definise iste?

Slazem se sa Dacicem - diajspora treba da bude tamo gde jeste jer ne moze neko ko ne oseca posledice svojih odluka da donosi te odluke i utice na zivote ljudi koje nikada nije ni video. Koji je moj licni interes da Srbije bude ovo ili ono ako ja sam ne zivim u Srbiji.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.