Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prevaren sam al sam kriv za to  (Pročitano 1974 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Blago kuci koju zaobidjem :D

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
Zastava Tako blizu a tako daleko
mob
Nokia 6130
Samo da se ne razocara kasnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda

Matori moj,nažalost je tako i od toga se nemože pobeći.Nemogu da krivim nju kada sam ja sve zasrao.Ona je jedino kriva što je sve to trpela.Ja sam jednom prilikom,pošto sam preterano religiozan,se obratio Bogu sledećom rečemicom...˝Kako se ja budem ophodio prema njoj tako nekami se i vrati˝, care moj,dali si svestan da je u dlaku sve vraćeno.

+ Ne postoji preterana religioznost, postoji vera i postoji sujeverje, i ja sam Srbin Pravoslavne veroispovesti i verujem u jednoga Boga ,ali nigde ne pise da nas Bog kaznjava za nase postupke ili grehe ako vec hoces....
Slusao sam jedno teolosko predavanje gde svestenik lepo kaze da ako nam je receno da ne idemo "tamo" jer cemo se saplesti i pasti , i ako mi ipak odemo i padnemo pogresno je misljenje da nas je Bog kaznio , jer smo bili upozoreni , i pad je samo posledica naseg greha , ali to smo sve unapred znali zar ne?..., a Bog ce nam samo pomoci da se od toga sto pre oporavimo ako se iskreno pokajemo...tvoja vera se zasniva na ljubavi i razumevanju...ne zaboravi to,...a to sto mislis da ti se stvari vracaju istom merom , to je GRIZA SAVESTI moj brajko...jer znas da si zgresio ,ali i unapred si znao da to moze da ti se desi,  ...zabranjeno voce / slatko...itd...
i sad si poceo po meni malo pogresno da tumacis stvari i da sve to povezujes u nekakva "predskazanja"...ali procice to sve...ako ipak zabrazdis dublje u sve to onda imas ozbiljniji problem nego sto je jedna propala veza ma kakva ona bila, i po meni bi trebalo da pazis da ne padas u ocaj i neka velika pokajanja pred njom jer ako nije htela grubijana , sigurno ne bi bila srecna ni sa drugom krajnjoscu.

a Oblachak:
Ma kul...nisam i onako mislio nista lose, jer tu stvarno nema pravila sve se resava od situacije do situacije, jedna ista osoba moze dva puta razlicito reagovati u zavisnosti od slucaja do slucaja..................i za damu naravno... Smile

« Poslednja izmena: 12. Avg 2005, 01:32:48 od ljut123 »
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
 Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 64
Prevara pa to ti je relativna stvar...
Ti budes s nekom cicom samo da malo dopumpas svoj ego i tebi to nista ne znaci, naravno, ali za tvoju cupi je to smak sveta. Nikad ti njoj neces objasniti kako je to samo sex i nikad to ona nece shvatiti...
Kao sto vidis vazi i obrnut slucaj, ti ne mozes da podneses da je neko nju imao...
Ali da bi prevazisao sva ta tripovanja i ostao zajedno s njom, moras imati debelo poverenje u svoju devojcicu (npr. ona izadje s B.Pitom i ti znas da, ma koliko se ovaj njoj nabacivao da ce ga ona na kraju blago receno odjebati jer ima tebe Smile) mozda ovaj primer i nije reprezentativan ali bitna je sustina...
 A sustina je Poverenje - ako toga nema izmedju vas onda najbolje da produzis dalje, jer nacices ti bolju ili ona boljeg... Kao sto rekoh sve je relativno Smile
IP sačuvana
social share
O DA.. tako malo hrabrosti treba .. a neki ni toliko nemaju..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
mob
Nokia 6130
Riblja Corba -Prevara to je to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
To sto vi imate nije ljubav.ko  god od vas prevario daleko je to od srece. Jer kad nekoga volis zaista nemas hrabrosti prevariti niti mozes zamisliti drugu osobu pa taman da te i nadrazi.   Smile a tii oblachak  tvrdoglava si ko ja jel hehe.Znas sta?Mogu ti reci da u toj tvrdoglavosti mozemo nekada da pretjeramo a da ne znamo ni da li smo ustvari pretjerali ili je to sve bilo za nase dobro.TO je mana tvrdoglavosti

[edit by Anea]

Zabranjeno je koristenje samo VELIKIH slova. Obrati paznju na [Pravilnik]] !
« Poslednja izmena: 25. Avg 2005, 11:46:35 od Anea »
IP sačuvana
social share
Srecna sam i hvala ti Boze za sve dobro sto si mi dao mnogooooo mnogooooooo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
Nije to tvrdoglavost  Smile
Volim da osobe oko mene budu srecne, posebno meni drage osobe i uvek sam za "pokusati ispraviti krive drine". Naravno, uvek je jednostavnije nekoga posavetovati ukoliko nisi direktno ucesnik. Medjutim, kada se nadjemo u odredjenoj situaciji koja je prilicno opipljiva, kao recimo prevara bilo koje vrste, ne mozemo biti sigurni kako cemo odreagovati, zato valjda i postoje stavovi i misljenja  Smile Prastati jeste ljudski, ali je pitanje dokle doseze odredjena tolerancija i da li smo spremni da se suocimo sa cinjenicama.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
mob
Nokia 6130
e pa svaka cast na recima, ---prevara-dovidjenja.nema tu vise ljubavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.