Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sex sa pravoslavkama  (Pročitano 18427 puta)
Hronicar svakodnevice

Revolution in their minds!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
Jebote SF sad sam samo primetio otkad ja imam status Samo sam jedan ja a tamo dole 300 gama...
IP sačuvana
social share
Life is ours, We live it our way!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pa iz prostog razloga sto sam se ja zajebao Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ali i jesi samo 1 ti Smiley
Neka stoji , kad predjes u sledeci nivo promenice se Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
I-Irvat
Gost

Citat: SerbianFighter
stanovnik totalno nepozeljan na ovom forumu iskljucivo zbog porekla = |-|RVAT
Malo sam se zajebavao sa word ban Smiley

Koji ste vi kreteni.Hrvati su najbolji
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Najbolji su ... ali samo neki ... a tih je malo
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
zasto ste jos uvjek tako nacionalizirani ??Rat je prosao,u hrvatsku dolaze srpski pjevaci ,politicari i obrnuto,sta imate protiv nas?Znaci li to da sam i ja nepozeljna samoz atos to sam Hrvatica?Bas zalosno:((( malena_gabi[size=18px][/size]
IP sačuvana
social share
halo svima.Gabi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 97
Citat: malena-gabi
zasto ste jos uvjek tako nacionalizirani ??Rat je prosao,u hrvatsku dolaze srpski pjevaci ,politicari i obrnuto,sta imate protiv nas?Znaci li to da sam i ja nepozeljna samoz atos to sam Hrvatica?Bas zalosno:((( malena_gabi[size=18px][/size]

Da rat je prosao ali onako duboke rane ne zarastaju skoro, zao mi je sto si ti obuhvacena tudjim odlukama i presudima, jel od tebe i da si se bunila ne bi zavisilo nista.

Ali ruku na srce ima i onih koji nisu zeleli da se sve to desi, pa zato ne trebamo da budemo takvi prema svima !!!

Ali ... ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava Kraljevo / Frankfurt
Ovde niko nije nepozeljan ko dodje i zeli da se zeza i ne dira nas (znaci da se to na tebe NEodnosi).

E, ali na zalost ima dosta tih kretena, koji dodju i pocnu da mlataraju tako, da jednostavno se ne moze drugacije. Vidis i sama, da smo mi jako mirni i fini i necemo nista drugo, nego da se malo zezamo i salimo. Ali, na zalost ima takvih budala, pa sta da se radi SmileSmileSmile

Ne mozes da zamislis koliko smo imali takvih, i to ne samo ovde, ali pazi, od nas jos niko nije otiso ni na hrvatski ni na muslimanski sajt pa poceo tamo da radi isto takve stvari, to nama ne treba.

Znaci, ovde moze da se druzi sa nama ko oce, samo ne da provocira, jel, veruj mi, nece mu valjati :twisted:  :wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 97
A i jedan tip je to pokusao, pa ga nema vise, a cijom zaslugom to znaju SF i Dusko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
CUTIIIIII JA SAM GLAVNI VODJA I LIDER I SLICNA SRANJA I JA CU DA KAZEM Smiley
Draga Gabi , protiv Hrvata licno i iskreno nemam nista ... jebiga , sta je bilo
bilo je , ko je kriv? Pitanje na koje nema odgovora jer ce jedni druge uvek optuzivati , dakle ne vrei ga ni postavljati!
Mi smo SRPSKI forum jer su svi osnivaci Srbi , ali ima i medju clanovima Hrvata koji ne zapocinju i ne prave probleme i mi protiv istih nemamo nista protiv.
Mi ne vredjamo ovde HRVATE , mi samo pricamo kako volimo svoj narod. Medjutim i ovde i na bratskom na domaci.de forumu se pojavljuju sumljive licnosti koje ostavljaju poruke kako bi najbolje bilo da svi Srbi pocrkaju , kako smo najgora stoka , kako , citiram: ''jebemo svoje majke i sestre ...'' .
E vidis ovako ... JEBEM JA MATER ONOME KO JE TO REKAO! JEBEM JE DOK NA OCI MOZE DA GLEDA!
Na sta to lici?
Dok god ne bude ispada svi su dobro dosli! Ali ... necu da cujem nacionalisticka prepiranja!
Ja sam jednom cistio jedan forum ETNICKI jer sam MORAO! Sledeci put necu biti takav da samo zabranim pristup ... bice veselo!
Ja nikog ne vredjam , ne diram ... moji priajteji neikog ne vredjaju ... pa sto onda drugi nas zezaju?
Citat
A i jedan tip je to pokusao, pa ga nema vise, a cijom zaslugom to znaju SF i Dusko.

Ja sam u oba slucaja cistio! I svkai pu cu ako mi neko bude dirao i vrejdao porodicu i prijatelej .. TO JE SVETINJA I ZA TO SE I GINE AKO TREBA!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.