1. Vas pol: Muski 2. Vase godine: 28 3. Koga trazite: Zensku osobu, mladu lijepu atraktivnu 4. Vrsta kontakta: sex 5. Nesto o vama: iskljucivo za djevojke koje su u podgorici ili na primorju 6. Kontakt: mmaric301@gmail. com
1. Pol: Muško 2. Godine: 40 godina 3. Tražim: devojku\ženu (ženski par) 4. Vrsta kontakta: dopisivanje, provod, sex 5. Oženjen (ali liberalan), kulturan, vaspitan. Moderan, vodim računa o sebi, održavam rekreativno i formu. Želim neobavezne seksualne avanture (kraće ili duže), mogući i izlasci, provod. Diskrecija obavezna. Neobično obdaren i iskusan. 6. Uslovi: Beograd i okolina, poželjno da je osoba zgodna i da vodi računa o sebi, godine nisu prepreka, nemam predrasuda u seksu, sve je dozvoljeno, nije bitno koliko je iskusna. 7. Kontakt: johndoe-20 @ hotmail . com (ukloniti suvišne razmake koji su ubačeni radi neželjene zloupotrebe)
hitno potrebna cista,zgodna,devojka,dama iz Leskovca za cetvorku sa jako lepom i atraktivnom devojkom 26 god,i dva muskarca 29 i 40,lepog izgledauz maximalnu diskreciju za sve nas...sve informacije na vekeja@yahoo.com
1. Vas pol: Muski 2. Vase godine: 19 3. Koga trazite: Za damu, kojoj godine nisu bitne nego zadovoljstvo.. 5. Nesto o vama: Mlad decko, 19 godina, 19 cm i sa veoma dobrim jezikom trazi gospodju ili gospodjicu za druzenja.. moze i par.. 6. Kontakt: jagodinac_93@hotmail. com
« Poslednja izmena: 25. Avg 2012, 12:48:28 od dzony35 »
1. Pol: Muski 2. Godine: 20 3. Trazim: Dame, gospodje. . . +40, +50g 4. Vrsta kontakta: Druzenje & Sex 5. O meni: Student,zivim u Beogradu, privlace me starije zene, punije sa vecim grudima. . . +40, +50g 6. Zelim biti sa starijom zenom radi sexa i druzenja, koja voli mladje momke isto kao ja starije gospsodje. . . 7. Kontakt: juggalo1448@yahoo. com (imam msn i skype ali prvo preko maila)
1. Vas pol: Muski 2. Vase godine: 27 3. Koga trazite: Zensku osobu 4. Vrsta kontakta: Sex 5. Nesto o vama: Djevojke iz Podgorice ili Budve za sex uz moju nadoknadu. Sliku poslati na mail. 6. Kontakt: pod.gorica@mail.com
Vas pol: Muski 2. Vase godine: 28 3. Koga trazite: Zensku osobu 4. Vrsta kontakta: Sex,dopisivanje,prijateljstvo. . . ma sve dolazi u obzir 5. Nesto o vama: Nis/Vranje 6. Kontakt djolisimo14@gmail. com
1. Vas pol: Muško 2. Vase godine(opciono): 25 3. Koga trazite: stariju gospođu 4. Vrsta kontakta: dopisivanje, seks 5. Nesto o vama(opciono): Ozbiljan, fizički aktivan, razvijen. Udovoljio bih svakoj Vašoj. 6. Napisite uslove koje osoba\par mora da ispunjava: Želeo bih da upoznam gospođu sa 40 i više godina, jer me oduvek privlače starije žene. 7. Kontakt: zeljanigre@gmail. com
1. Vas pol: Muski 2. Vase godine: 19 3. Koga trazite: Zensku osobu, po mogucstvu stariju 30-50, privlace me crnke, volim kracu kosu, srednje visine, bez prevelikih grudi, kontakt Beograd/Medak 4. Vrsta kontakta: Sex, skype, chat 5. Nesto o vama: Visok 181, tipican tinejdzer, student. 6. Kontakt: vladanng@gmail. com
« Poslednja izmena: 09. Sep 2012, 02:47:41 od vladanng »