1.)Decko. 2.)21.god. 3.)Devojku. 4.)Za pocetak dopisivanje,upoznavanje,druzenje...a kasnije ko zna... 5.)180 cm,oko 70 kg,samedja kosa,zelene oci,iz Bg...za ostalo pitaj 6.)Fizicki izgled manje bitan,bitno je da je normalna i da ima neku dusevnu vrednost,da zna sta zeli itd. 7.) acamunze@gmail.com
1. Vas pol: muski 2. Vase godine: 29 3. Koga trazite: žensku osobu 4. Vrsta kontakta: avantura, dopisivanje 5. Nesto o vama: 175 cm, 75 kg, vise o meni kada se budemo dopisivali :) 6. Napisite uslove koje osoba mora da ispunjava: trazim zenske osobe koje su iz Nisa i okoline za dopisivanje kao i za avanturu. 7. Kontakt: zalupajko@hotmail. com
Momak iz BGa, dobrog finansijskog stanja, umoran od neuspelih emotivnih veza, trazi devojku za provod. Ja sam visok, sportski gradjen, samostalan. Kontakt na millllosh@yahoo. com
« Poslednja izmena: 15. Jul 2012, 21:24:33 od millllosh »
Prijatan decko, fakultetski obrazovan, 31 god. 185/90, obdaren 21 cm. tamna kosa, zelim da upoznam devojke radi dopisivanja, a kasnije i eventualnog neobaveznog druzenja. Kontakt na ilicst1@gmail. com
Simpaticna devojka (18) iz Leskovca trazi muskarca za dopisivanje-sex-vezu od 7 do 77 godina Mozete me kontaktirati na broj ******* ili na mail: volimzivot92@hotmail. com
Edit by monk13: Telefonski brojevi i drugi licni podatci nisu dozvoljeni radi mogucih zloupotreba
« Poslednja izmena: 20. Jul 2012, 08:37:56 od monk13 »
1. Vas pol: par 2. Vase godine: Z 33,M 31. 3. Koga trazite: devojku 4. Vrsta kontakta: sex 5. Nesto o vama: Devojka lepa,zgodna . Decko lep,180,sportista. Trazimo zgodnu devojku radi sexa. . . prednost 021, 023. 024 6. Kontakt: johny_robi@yahoo. com
1. Vas pol: Muski 2. Vase godine: 29 3. Koga trazite: Devojke, klinke 4. Vrsta kontakta: sex 5. Nesto o vama: 190cm, 92kg, a 6. Uslovi: trazim zgodne devojke radi seksa iz Leskovca ili Nisa, uz moju novcanu naknadu. Poslati sliku. 7. Kontakt: bigbangle82@yahoo. com
1. Vas pol: Muski 2. Vase godine: 20 3. Koga trazite: Zenu,Gospodju 4. Vrsta kontakta: sex bez obaveza , mocuce ponovno vidjanje 5. Nesto o vama: 185cm, 78kg, 6. Kontakt: dxtrhllnd@gmail. com
1. Vas pol: Par 2. Vase godine: Oboje 28 3. Koga trazite: Atraktivnu zensku osobu 4. Vrsta kontakta: Sex 5. Nesto o vama: Oboje veoma atraktivni, obrazovani, uspesni. . Probali dosta toga, sada zelimo da probamo i ovo. . Ako si atraktivna, slicna nama, javi se. . uskarci stop, samo devojke! 6. Kontakt: justforr2@gmail. com