1. Vas pol: Muski 2. Vase godine: 25 3. Koga trazite: Djevojke, žene 4. Vrsta kontakta: dopisivanje, druzenje, provod, sex . . . 5. Nesto o vama: 191cm, 85kg, atletske gradje. . . 6. Uslovi: djevojke i žene od 18 - 35 - izgled je bitan, lokacija Beograd, ozbiljne djevojke i žene javite se 7. Kontakt: mladjor 87 @ gmail . com
1. Vas pol: z 2. Vase godine: 20 3. Koga trazite: Djevojke, muskarci 4. Vrsta kontakta: dopisivanje, sex fantazije chat. . . 5. Nesto o vama: . sexi cura masta radi svasttta uh. 6. Uslovi: 7. ivanahoth@yahoo. com
Da i ja dam oglas.. 29 godina, lep, zgodan, nisam dosadan itd itd.. Devojke, udate ili razvedene, nebitno.. Od 18 do 35 godina.. milos.novicevic@gmail.com
1. Vas pol: Decko 2. Vase godine: 23 3. Koga trazite: Devojku\Damu 4. Vrsta kontakta: dopisivanje, druzenje, sex. 5. Nesto o vama: 175 cm, 65 kg, kestenjaste oci i kosa, 23 godine. Iz Nisa sam. 6. Napisite uslove koje osoba: Visina, tezina, boje kose i ociju su sasvim nebitni. Pozeljno je da je iz Nisa ili u blizini. 7. Kontakt: Email adresa - david.basic@gmail.com \ ICQ - 143667772 \ Skype - Baluhterijum
1. Vas pol: decko 2. Vase godine(opciono): 19 3. Koga trazite: devojku decka 4. Vrsta kontakta: dopisivanje, druzenje 5. Nesto o vama(opciono): beograd, srbija 6. Napisite uslove koje osoba\par mora da ispunjava: Svi su dobro dosli 7. Kontakt:bagzi303@gmail.com
1. Par 2. On: 33 Ona: 31 3. Koga trazite: Devojku 4. Vrsta kontakta: druzenje, sex . . . 5. Nesto o vama: On: 182/80 nisam sportista. . Ona:170/58 lepa,zgodna,grudi extra 6. Uslovi: devojke i žene od 20 - 35 izgled je bitan, lokacija Beograd. Trazimo devojku ili bi devojku radi igre u troje. . . 7. Kontakt: par. bg@live. com Moze razmena slika preko mail-a.
ja sam marko imam 26god lep i zgodan decko kulturan prijatan obdaren izdrzljiv komunikativan perverzan malo zelim da mi pisu i da mi se jave devojke tetke gospodje od 18 do 60 god koje zele intimno druzenje sex vezu druzenje orijentacija nebitna pomoravlje volim starije dame i sex sms mms xxx ili na marehot10@gmail. com
Edit by klody: Telefonski brojevi i drugi licni podatci nisu dozvoljeni radi mogucih zloupotreba
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(349.05 KB, 2159x1944)
« Poslednja izmena: 06. Jul 2012, 11:26:23 od klody »
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
Pogledaj prvi post na temi kako se treba napisati. I ne spamuj na dalje.