decko iz beograda zivvim u becu visok sam 174 tezina 72 imqm 24 god hteo bih da upoznam devojku mojih god koja zivi u becu radi druzenja i normalno ako je moguce osle toga bi da udjemo u neku vezu. moj msn slavko@car.com
« Poslednja izmena: 26. Feb 2007, 16:49:28 od canelane »
sarmantan momak iz Podgorice lijepog izgleda 186cm, 81kg, 27g,zelio bi da uspostavi kontant sa interesantnom djevojkom provoda radi ,naravno da je lijepa ka vila gorska. Pozdrav svim curama na sajtu
« Poslednja izmena: 03. Mar 2007, 00:33:44 od canelane »
Only for ladys,that no what they wont or who are geting bord of there husband!Discretion guaranteed . Please send your picture or any info about you on RedBull2vodka@gmail.com or to Bigboy(MSN) and I will contact you emidatly.
"oh! women I sit here waiting all day that someday u may, come and make me yours and to you always open are my doors....."
Gay-Stop!
Samo za dame koje znaju da uzivaju sa mushkarcem. :flower:
[Edit by gox_sp: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 07. Mar 2007, 00:25:04 od gox_sp »
momak 25 trazim devojku za ubijanje dosade i veoma lep provod ili dopisivanje i slanje sexy slicica ako vam se bilo sta od tog dopada posaljite mi mail na jebaciste@yahoo.com