Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Mar 2024, 07:45:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sex izvestaj  (Pročitano 19699 puta)
10. Sep 2004, 03:03:35
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Opći, globalni podaci:
15% žena je pristalo da im plate nakon seksa. 55% bi pristalo pod uvjetom da je ponuda odgovarajuća (između 5000 i 10.000 dolara). Od ostalih 35 posto biste umjesto odgovora dobili šamar. 8% bi pristalo otići s atraktivnim strancem u noć i bez naplate.

62% je u krevetu već odglumilo ono što je Meg Ryan u filmu "Kad je Harry sreo Sally", a svaka druga je prevarila svog partnera barem jednom. 50% žena smatra da je normalan penis onaj između 15 i 20 cm.

Pod ono 'atraktivno' spadaju, kao prvo, oči muškarca (trećina). Na drugom mjestu je osobnost (22%), dok na novac i moć otpada samo 3%. Noge i stopala mogu napaliti samo 1% ispitanica. A sada pojedinačne nacije:

Šveđanke
Dobra vijest: možete ih lako dobiti. Polovica ispitanica kaže da bi otišla u krevet već nakon pola sata poznanstva. Ona loša: samo onda ako imate na računu 10 puta više od nje. 13% ih kaže da je najbolja stvar na frajeru lova. 78% je imalo seksualnih iskustava sa ženama. Originalno: nigdje na svijetu nećete naći toliko žena koje su spremne eksperimentirati sa životinjama (26%).

Malezijke
Više od polovice ispitanica bi obukle kostim za maskenbal i u spavaćoj sobi. Inače, na cijelom svijetu 26% cura nosi kući uniformu medicinske sestre, mada padaju u nesvijest kada vide krv. Da moraju ocjenjivati svoje partnere, polovica bi im na skali od 1 do 10 dala ocjenu 5. 67% ispitanica isprobalo je oralni seks, što je 14% manje nego svjetski prosjek.

Kanađanke
Izgleda da su sjevernjakinje zbilja jednostavna bića, budući da njima ne morate pripremati romantične večerice i pisati ljubavna pisma. 20% ih je spremno otići s vama u krevet već nakon sat vremena razgovora. Više od 30% posjeduje seksi donje rublje kakvo možete vidjeti na našim stranicama. A to što je kanadska šuma gusta ne znači da je i njihovo međunožje. Polovica ispitanih nema dolje apsolutno ništa.

Njemice
Gastarbajteri, vratite se doma. Svaka četvrta ispitanica tvrdi da su njeni sunarodnjaci najljepši na svijetu i da nema šanse da odabere nekog strejndžera.

Japanke
Ako ju želite povaliti i golicati je po njenim sitnim stopalima, morate imati ili osobnost, ili jako dobro tijelo. Imate obje stvari? Ne čudite se ako vam 47% padne pod noge i počne ih ljubiti. Na plaćanje pristaje oko 79%, a onih 16% će vam iskopati oči štapićima ako joj takvo što ponudite. Ako se želite seksati, izdvojite sat do sat i pol. Zato nas nimalo ne čudi da je 32% žena već platilo muškarcu koji je to u stanju i izvesti.

Kineskinje
12% bi pristalo na ševu već nakon sat vremena ili kraćeg sporazumijevanja rukama. U slučaju da vi ne pristanete na njenu ponudu, onih drugih 12% će vas čekati cijelu godinu. 45% je nezadovoljno veličinom penisa svog partnera (10 do 15 cm). Čovjek bi pomislio da se Kinez barem trudi to kompenzirati uzastopnim seksanjem. Ali šipak! 72% Kineza može svršiti u jednoj noći maksimum dvaput.

Južnoafrikanke
72% frajera daju svojoj odabranici nogu već nakon trećeg seksa u noći. Sasvim dobar razlog da 71% žena bude nevjerno. Još uvijek tražite ženu koja je oko struka nešto šira? Jeste li znali da prosječna Južnoafrikanka ima opseg struka 78 cm (7 cm više od svjetskog prosjeka)?

Nizozemke
Ženama iz Niskozemske se zbilja svašta može prigovoriti, samo ne to da su fetišistice stopala. Niti jedna od ispitanica se nije ni našalila pa rekla da su njegove noge tako seksi.

Australke
Ne morate biti Brad Pitt da biste ju povalili. Čak 5% Australki bi pristalo na seks već za 100 dolara. S druge strane, 14% bi vam bez dlake na jeziku reklo da traži miliju dolara.

Španjolke
Toliko su vjerne da se ne bi libile ni smrtno osvetiti ako ih zajebete. 83% žena nije nikada prevarilo svog partnera, koji bi bez frke mogao biti i istog spola (67% isprobalo seks sa ženom). Trećina Španjolki ne posjeduje nikakve seksi igračke, a trećina ima najmanje 6 različitih pomagača orgazma.

Brazilke
Strašno vole životinje. Toliko da bi ih 23% prihvatilo da im partner predloži menage a trois s kućnom životinjom. Okej, ako nema ribicu, može proći i ljudsko biće (više od polovice). Posve svejedno je li muškog ili ženskog spola. Ne predlažemo da uzimate vaše aferice na godišnjem zaozbiljno, budući da ih 69% naginje prevari, a 85% je uzelo lovu nakon seksa.

Tajlanđanke
Da je džungla na Tajlandu zbilja gusta, to znaju i osnovnoškolci. Svaka četvrta Tajlanđanka uzgaja grmlje u svom međunožju, dok na cijelom svijetu to trpi samo 8%. 69% je već naplatilo svoje seksi usluge.

Francuskinje
2% Francuskinja nikada ne dostiže orgazam. Zato s druge strane 13% zadovoljenih redovito vrišti svaki put tako jako da sa zidova počinje otpadati kreč. Na listi najatraktivnijih naroda prvo mjesto zauzimaju Talijani, drugo Engelzi, treće Nijemci, četvrto Francuzi.

Talijanke
A vi mislili da su Talijankama na prvom mjestu obitelj, vjernost i crkva, kad ono 24% ispitanica je već prevarilo svog partnera, a više od polovice naveliko je lagalo ne bi li dovuklo predmet želje u krevet. Nikakvo čudo kada su cure toliko gladne. Svaka četvrta stavlja više puta dnevno ručicu na sebe. Što se oblina tiče, ovdje najbolje uspijevaju. Grudnjak: četvorka, petica. Struk: 66 cm. Osim toga, čuvena je njhova ljubav prema lijepom čipkastom i svilenom rublju (svaka ispitanica ima u ladici 11-15 kompletića).

Argentinke
Čini se da broj 27 ima neko magično značenje. 27% ih je već spavalo s 50 različitih muškraca. Drugih 27% misle na seks barem 20 puta dnevno, a onih trećih 27% se samozadovoljava više od jednom dnevno. Pa kad te žene uopće rade?! Inače, cure vole blijede, crvenokose muškarce. 20% ih smatra da su Englezi naprosto neodoljivi. Zašto domoroci kotiraju tako nisko, mada imaju 30 cm u hlačama, nepoznato je. Možda zato što 13% žena izjavljuje da gorenavedeni mogu samo jednom tijekom noći.

Dankinje
Najzahvalnije na kugli zemljaskoj. 20% ocjenjuje svoje partnere čistom desetkom. Čini se opravdano, budući da ih 20% nije nikada imalo potrebe glumiti orgazam. Ako im je vjerovati, svaka peta svrši svaki put. Tajna privlačnosti? Možda u tome što 14% žena svakodnevno brije svoje mačkice u jako kreativne oblike. Inače, 29% se ne zadovoljava samo, 57% ih je single, a 9% djevica. Bizarno: 21% žena već je sudjelovalo u igrama s urinom, a 36% bi pristalo na to da ih netko nagovara.

Engleskinje
... su strašno škrte, barem što se seksa tiče. 90% ne daje ni paru za pornografiju, a 95% nikada nije platilo za seks. Čak ni u šali. Pa zašto i bi? 92% je dobilo oralni seks gratis. Pri odabiru partnera Engleskinje jako paze na lice (38% gleda oči, 21% karakter). Noge uopće nisu bitne.

Amerikanke
Jako čudno ponašanje, gotovo kao vaše. 9% navlači svog partnera više puta dnevno u krevetu, a 5% gleda porniće 12 sati tjedno. Za njih se bez problema može izdvojiti i 100 dolara tjedno. Što se zadovoljstva tiče, samo ih 23% svaki put svrši, dok 69% ima stilske vježbe u glumi. Možda bi im bilo bolje da jasno kažu što misle/žele. 58% bi pristalo na analni seks, a 64% bi navuklo na sebe neki kostim, samo da ih pitaju. To je, nažalost, učinilo samo 43%, odnosno 16% Amerikanaca.

Indijke
U zemlji gdje su krave svetinja nije neobično ubaciti životinje u seksanje. 9% Indijki ne bi reklo tome prijedlogu 'ne'. Isto toliko već je nagovorilo svog partnera na seks sa životinjom. 18% njih kontolira izgled njegovih prsa, a 18% guzu.

Tajvanke
One su pravi izazov: svaki drugi put (i to na jedvite jade) dožive koji orgazam. 77% ih ne posjeduje vibrator, a njihovi muškarci mogu samo dvaput u noći. Ono što nas je zbilja zgrozilo je to da 21% žena uopće ne misli na seks. Dakle, ako imate koji mjesec-dva slobodno, možda biste mogli skoknuti do Tajvana i pripomoći u teškoj situaciji. Znate kako je, dobro je činiti dobro!

Izvor: Iskon.hr
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost


Zodijak
Pol
Poruke 3051
a Srpkinje ... gde su Srpkinje ???
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija


Zodijak
Pol
Poruke 6424
Nema Srpkinja,to ti i nije zanimljivo njih znas kakve su Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost


Zodijak
Pol
Poruke 3051
nemam pojma
lepo sam jednom rekao pre braka nema sexa ... znaci nemam ja pojma
mlad , neiskusan , naivan .... jadnicak  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Nisu namerno stavili Srpkinje... :anger: Ovde je najbolje BRE Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu


Kad ja tamo, a ono, medjutim.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1733
Zastava u kuci
Ma odakle oni oni znaju kakve su srpkinje Smile
IP sačuvana
social share
Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in
waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the
frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses
and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed
ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Sudeci prema natalitetu ni srbi ne znaju kakve su srpkinje Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Sve Srpkinje pobegose u inostranstvo a nama ostavise Siptarke,Madjarice... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik


Zodijak
Pol
Poruke 281
Sta fali Madjaricama?
IP sačuvana
social share
All the ways you wish you could be, that''s me. I look like you wanna look, I fuck like you wanna fuck, I am smart, capable, and most importantly, I am free in all the ways that you are not.
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nista... imaju viska Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Mar 2024, 07:45:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.