Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 22:00:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sestrinska ljubav  (Pročitano 9016 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Mene zanima razlog zbog koga je pokretačica teme izabrala baš taj nick...  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
Jbte shta ti je profi psiholog... svaku stvar primeti...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Pa opshte je poznato da je zenama potajna zelja da budu sa dechkom najbolje drugarice, sestre..

Eh?
ja prvi put cujem za tu 'potajnu zelju'.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
Citat
Pa opshte je poznato da je zenama potajna zelja da budu sa dechkom najbolje drugarice, sestre..

Eh?
ja prvi put cujem za tu 'potajnu zelju'.

Ja tako prochitao... ne znam iz prve ruke... Za drugi deo rechenice sam siguran...  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia E
Ova prica mi zvuci kao neka spanska serija o zloj sestri i majci protiv nevine lepotice sa druge strane, ja se izvinajvam ali uz svu dobru nameru ja u ovu pricu ne mogu da poverujem isuvise mi je "spanska"! Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ima tu još nečega, prosto mi elementarna logika ne dozvoljava da poverujem u ovu Pepeljuga priču.

Mislim da ima stvari koje nam Infantilna ( Smile ) nije ispričala.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
prica je prosto neverovatna, ali svasta se desava, tako da u slucaju da je zaista istina:
ukoliko je sve kao sto si rekla, rvoja porodica je ta koja ima poremecena shvatanja. tvoja sestra mozda godinama to zeli i krije, tebi je to sve novo, ali mozda ne i njoj. ne branim je, kazem da mozda to godinama vuce i tek nedavno je to konacno izbilo na videlo.
tvoju majku ne razumem ni najmanje, price o otimanju muza sestri su meni debilne (izvini na direktnosti).
tipa necu komentarisati, velika budala je ispao...
uglavnom, ako je sve kao sto si navela, nisi ti kriva naravno, gledaj da se sklonis iz takve bolesne sredine, ne pokusavaj da tu nesto popravis jer tu popravljanja nema, ne dugujes nikome nikakva objasnjenja, a cak ni oni tebi - imaju pravo da budu (u nedostatku bolje reci) nenormalni. ne zameraj sebi ni na cemu, izgleda da te to i muci, nisi ti ta koja je luda. nemoj previse analizirati, em je to problem sam po sebi (znam iz licnog iskustva) em nema sta da se analizira, ako je sve kao sto si rekla, oni su ludi a ti treba da umaknes odatle.
jednostavno, probaj da to ostavis iza sebe, ne opravdavaj se ni sebi ni drugima, ne ocekuj od takvih ljudi da ista razumeju, bezi iz bolesne sredine i gledaj da nastavis dalje na zdrav nacin. i podalje od sestre pogotovo, ako ih vec otima tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala svima koji su komentarisali.  Moj nick Infantilna je zato sto sam ja najmladja od nas tri sestre , zato sto sam uvek bila ta koja je je bila kao neko ko je najmanje uziman ozbiljno u celoj prici .  Dok je moj otac bio ziv , jos sam mogla da imam neki osecaj sigurnosti , posle su se zene iz moje porodice bacile u "akciju".
I ja znam da sve lici na spansku seriju , ali sam samo ,u trenutku ocajanja ,htela da sa nekim podelim sav uzas kroz koji sam prosla.  Ja se slazem da je porodica moja ozbiljno i opasno obolela i moja majka je ,od kada se secam stvari iz najranijeg detinjstva ,uvek medju nama isla logikom divide et impera , da bi imala kontrolu.  Sada ,kada je vec stara {80} i dalje ne odustaje- jednostavno kao da je postala jos zlobnija i da je resila da do kraja sve konce vuce ona.  Najstarija sestra je na vreme otisla ,ima svoju porodicu i posto je gospodja majka od ujutro saziva da se zali na sve svoje zdravstvene probleme {a osim standardnih za te godine-zdrava je i vrlo vitalna}, i da odkuka vec neku glupost.  Mojoj srednjoj sestri ,svako jutro, u blenderu cedi limun ,i poprilicno zazire od nje. Na srecu ,stan je takav da cak ne moramo ni da se vidimo ,danima ,uopste.
Zao mi je sto je neko pomislio da sam pricu izmislila {kamo srece} ali nazalost nisam.  Ne zelim da sebe predstavim kao zrtvu i kao jadna ja , naucila sam da se izborim ,samo sam htela da podelim svoje iskustvo sa nekim.  I da cesto se pitam -zasto to meni da se desava , sta je izazvalo sve to ???
Nisam htela da ispadnem Pepeljuga ,koja kukumavci nad svojom sudbinom, samo da je Hamlet bio u pravu - jeste-ima toliko trulog i sakrivenog ispod tepiha medju ,naizgled, uvazenim i finim porodicama - da je to strasno! Uzgred , ta moja sestra je vrlo cenjena dama u jednom od drzavnih ministarstava i sada se konacno {kao} primirila - jer konacno ima nekog , takodje uticajnog, ali zato prica dobija ,tek sad na intenzitetu- valjda je isprepadana da on ne sazna za njenu mracnu ,skorpijonsku proslost, pa se ponovo ,udruzena sa majkom , sprema na akciju- to osecam ,cak i jagodicama prstiju.
Svima se izvinjavam zbog opsirnosti, hvala na savetima , sugestijama, kritikama ,ali zasto ,zasto  bas meni to da se desi ? I jeste , nisam ja slucajno izabrala nick -Infantilna, ali resenje da se promeni stan -sam predlagala hiljadu puta i naisla samo na podsmeh.  Vreme ,sada , je takvo , da finansijski nisam u mogucnosti da se odselim , ali istrajno radim na tome.  Uostalom , ovo je bio stan mog oca - pa mi borba tek po tom pitanju , tek predstoji.
Hvala svima , mozda ne verujete ,ali se bolje osecam , sto sam sve porodicne prljavstine ,podelila sa Vama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
](*,)Da li je moguce da rodjena sestra , znaci najbliskija osoba na svetu , bez imalo grize savesti , ode u krevet sa deckom sa kojim je njena sestra tj ja ,bila u vezi 7 god. ? I to mesec dana posle nase poslednje svadje !Ko je onda tu lud , i kako to prevazici ?
Plus , kad je objavila da ceka bebu , taj psihopata nestane u vidu lastinog repa.
Kako prevazici to , jer sam primorana da i dalje zivim sa njom , iako ne razgovaramo.  Da dodam da je moja majka prokomentarisala da pa sta , u njenom mestu sestra sestri "otme" cak muza , pa sta ???
I ne samo to , nego se posle udala i brze bolje razvela opet od decka koji je bio moj ex tj neko sa kojim sam probala da prevazidjem traumu zbog svega sto me je snaslo, ali nije islo , te se i njega docepala.
Traumu vucem godinama i ne mogu da se izborim sa tim.
Ko je lud , amoralan, psihopata ???
Kakva je to majka koja komentarise da je to bilo - pa sta sad spominjem ?

Izvinjavam se svim moderatorima, i svima prisutnima kojima ovo smeta, ali ja moram da izrazim ono sto osecam u najblazem mogucem obliku: Jebo mamu! Jebo te! Koji moj?! Alo, koji .!. ?! Da jebem i zivot, i sve u... !!! Molim te, napisi sledeci post: E, salim se, ubijam sebi vreme... Molim te, napisi!!! Jebo te...

Koje lud i amoralan?! Pa jebo mamu! Pa oni su retardirani nemoralisti, a ti luda sto trpis to! Da sam ti komsija, a da mi to ispricas, poklao bi ih sve redom... Upravo sam zveknuo u komu od nerviranja...

Izvini, nisam zeleo da te nazovem ludom, razumem da nemas gde.

Potrazi psihijatrijsku pomoc, prijace ti, da se jadas profesionalcu... Sto se njih tice, moj jedini savet ti je: bezi. Bezi sto dalje, sto pre mozes.

To je takmicenje ko je gori, sestra, mama, ili ti tvoji bivsi... Mislim da je ta bolesna sestra pobedila... Nemam pametan savet da ti dam... a ni glup...

I dalje ne mogu da se otarasim utiska da je sve ovo mozda sala...
« Poslednja izmena: 18. Jun 2009, 11:21:10 od Jarooko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Hvala svima , mozda ne verujete ,ali se bolje osecam , sto sam sve porodicne prljavstine ,podelila sa Vama.

Ako, bitno da ti je sad makar malo lakse Smiley

Ne daj se, makar znas s kakvim ljudima zivis i ubuduce biraj bolje (jer ne bi tvoja sestra uspjela 'zavesti' tvoje bivse da su oni bili iole normalni tipovi), i kad izaberes, bjezi s njim odatle glavom bez obzira. Ne zbog mogucnosti da ti se opet moze desiti isto nego da bi zapocela normalan zivot, a to sigurno neces moci ostvariti u sadasnjem okruzenju.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 22:00:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.