Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Posle svadje sa ženom iselio - na drvo  (Pročitano 929 puta)
01. Maj 2006, 17:14:20
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
Indijac Gajadar Parida (83) iz države Orisa poslednjih 50 godina živi na drvetu zbog svadje sa suprugom, prenose svetske agencije.

Parida se samo nekoliko spuštao na zemlju posle molbi žene i dece, ali nije iselio "s drveta", javlja agencija IANS.

"Posvadjali smo se zbog sitnice, a zatim me je ostavio i obećao da neće da živi sa mnom niti da se vrati kući do smrti. Pokušavala sam da ga podstaknem da se vrati ali on to stalno odbija, izjavila je njegova supruga.

Paridino neobično prebivalište je improvizovana kućica na drvu. Godinama je živeo na drvetu manga, ali je morao da se preseli na novu adresu kada je njegovo drvo stradalo u oluji.

Parida je izjavio da mu je njegov neobičan način života pomogao u duhovnom sazrevanju i rešavanju napetosti. Često je provodio dane i noći na drvetu bez hrane, a spuštao se samo po vodu.

Paridin jedini sin, 55-godišnjak je rekao da je njegov otac nepokolebljiv. Parida nije jedini "čovek na drvetu" u toj državi. BBC je izvestio o jednom 45-godišnjaku koji je nakon svadje sa ženom 15 godina živeo na drvetu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sex is my drug of choise, i'm high on life !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 772
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73
bruka !!! pobego od zene, sto ga samog cini zenom ........
u poslednje vreme sve vise primecujem da su zene jace od ljudi .............
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Suddenly, a small light glowed. A candle flickered into life, symbol of hope for millions. A single tiny candle, shining in the ugly dark...I laughed, and blew it out.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
valjda su i zene ljudi,kolko ja znam  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sex is my drug of choise, i'm high on life !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 772
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73
valjda su i zene ljudi,kolko ja znam Smile

ne pokusavam ja to da osporim, vec pokusavam da kazem da su zene pocele da dominiraju u mnogim stvarim, pa i u snazi !!!!
nekada to nije bilo, a da smo nacisto ja nisam ni za ni protiv toga da zene budu slobodne, vec one same trebaju da nadju i odrede granice svoje slobode !!!!
IP sačuvana
social share

Suddenly, a small light glowed. A candle flickered into life, symbol of hope for millions. A single tiny candle, shining in the ugly dark...I laughed, and blew it out.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.