“Јуче сам пажљиво посматрао извештавање са овог трагичног догађаја, заиста ме интересује како је камера Телевизије Б-92, са статива, постављена изнад зграде железнице, снимила цео догађај. У првом извештају видело се и када је први метак погодио покојног Зорана Ђинђића, у свим осталим извештајима тај део је исечен. Кажу, чекали су конференцију Гаше Кнежевића. Какве веза има конференција Гаше Кнежевића са камером на тротоару, постављеном са фокусираним улазом у Владу, где улази председник и потпредседници Владе? Видели сте, слика није мутна, слика је потпуно чиста, ништа их није изненадило, стајали су припремљени, бленда, даљина, осветљење, све је било подешено”, рекао је на конференцији за новинаре, 13. марта 2003. године, Томислав Николић, заменик председника Српске радикална странке.
“Помислио сам у тренутку, незнајући шта се заиста дешава, да можда хватају неке атентаторе. Секунде су биле у игри. Схватио сам да неко пуца, али нисам успео да схватим ни ко, ни одакле”, објашњава Младен Васић, аутор снимка који је обишао Србију. Значи, незнајући шта се заиста дешава, када су секунде биле у игри, Васић је стигао да изврши све припреме за снимање, за које је иначе потребно понекад и пар минута. Не знајући шта се дешава, он је тачно знао где да постави камеру и шта да сними. Какав феномен. Српска радикална странка поставља питање да ли је то баш све тако случајно?
Ni ja nisam naso gde je to, a iskreno da ti recem, do sad nisam znao da oni govore i siptarski jezik, tako da sam istog trenutka zatvorio sajt kad sam to video i izgleda me nece tako brzo vise videti taj sajt.....
Мислим да је www.b92.net мада никада тамо нисам био, а сада сам у @home па не могу да проверим. И као што Дуле рече лоши су до зла бога, каква им је телевизија никада нисам пожелео да им видим сајт.