Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Са конференције за штампу СРС-а  (Pročitano 2092 puta)
16. Mar 2003, 00:47:32
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
“Јуче сам пажљиво посматрао извештавање са овог трагичног догађаја, заиста ме интересује како је камера Телевизије Б-92, са статива, постављена изнад зграде железнице, снимила цео догађај. У првом извештају видело се и када је први метак погодио покојног Зорана Ђинђића, у свим осталим извештајима тај део је исечен. Кажу, чекали су конференцију Гаше Кнежевића. Какве веза има конференција Гаше Кнежевића са камером на тротоару, постављеном са фокусираним улазом у Владу, где улази председник и потпредседници Владе? Видели сте, слика није мутна, слика је потпуно чиста, ништа их није изненадило, стајали су припремљени, бленда, даљина, осветљење, све је било подешено”, рекао је на конференцији за новинаре, 13. марта 2003. године, Томислав Николић, заменик председника Српске радикална странке.

“Помислио сам у тренутку, незнајући шта се заиста дешава, да можда хватају неке атентаторе. Секунде су биле у игри. Схватио сам да неко пуца, али нисам успео да схватим ни ко, ни одакле”, објашњава Младен Васић, аутор снимка који је обишао Србију. Значи, незнајући шта се заиста дешава, када су секунде биле у игри, Васић је стигао да изврши све припреме за снимање, за које је иначе потребно понекад и пар минута. Не знајући шта се дешава, он је тачно знао где да постави камеру и шта да сними. Какав феномен. Српска радикална странка поставља питање да ли је то баш све тако случајно?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava Kraljevo / Frankfurt
Stvarno zanimljivo ovo sto si postavio ovde......

Zao mi je samo sto nisam imao prilike da gledam taj izvestaj, ai pronacicu negde u nekoj arhivi valjda snimke...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Има на сајту Б92 исечен снимак.
Људи који су видели комплетан снимак (ја нисам) кажу да се јасно види како га први метак погађа и како пада на земљу.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
A gde na B92??? Ja pokusavam da nadjem,ali nesto mi neide ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava Kraljevo / Frankfurt
Ni ja nisam naso gde je to, a iskreno da ti recem, do sad nisam znao da oni govore i siptarski jezik, tako da sam istog trenutka zatvorio sajt kad sam to video i izgleda me nece tako brzo vise videti taj sajt.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Мислим да је www.b92.net мада никада тамо нисам био, а сада сам у @home па не могу да проверим. И као што Дуле рече лоши су до зла бога, каква им је телевизија никада нисам пожелео да им видим сајт.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
To se zove cenzura  Smile
I nemojte puno o tome komentarisati jer jos uvek traje vanredno stanje a kada je ono na snazi nema tu puno raspavljanja.
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.