Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Slushaj: 1. Necu da glasam za njega jer je grobar(Ne partizanovac) ono malo bolje od partizanovca. 2. Posto ... iz principa necu. 3. Ja sam da Milan Gutovic bude predsednik, on kad laze barem smesno. 4. Pre bi glasao za komsiju Milorada(Dabogda mu crkla krava). 5. Malo je falilo da odem. 6. REKLAMA BATO!!!!!!!!!!!MILAN GUTOVIC ZA PREDSEDNIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!